Flyttetilbud København2020-06-01T18:44:19+02:00

Flyttetilbud København

Forside » Flyttetilbud København

Flyttetilbud København – Det er os du anbefaler til andre

Søger du hjælp til en regulær flytning hvor flyttefirmaet udlevere flyttekasser og kommer og flytter dine ting på selve flyttedagen. Eller søger du en komplet flytning, hvor flyttefirmaet sørger for alt, lige fra at pakke dine ting og afmontere hylder mm, til at pakke det hele ud igen på din nye adresse. Det kan også være, at du selv kan klare flytningen med hjælp fra familie og venner, men mangler en bil der er stor nok. Eller måske skal du slet ikke flytte, men ud og rejse verden rundt et års tid og har derfor brug for at få opmagasineret dine ejendele forsvarligt. Det kan også være du er virksomhedsejer med så meget vind i sejlene, at dine lokaler er blevet for små. Lige meget hvilken flytteopgave du står overfor. Så er vi parate til at hjælpe dig med at indhente tilbud. Lad os hjælpe med at sikre dig at du får den bedste kvalitets flytning til den billigste pris på markedet.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttetilbud København – Få gratis flyttetilbud og uforpligtende tilbud

Det er en rigtig god ide at indhente mere end et tilbud på en flytteopgave. Vores erfaring viser nemlig, at der er rigtig mange penge at spare på at undersøge markedet ordentligt. Mange undlader dog dette, da det kan være tidskrævende at indhente tilbud. Tid man sikkert ikke har for meget af op til en flytning. Vi er en online formidlingsservice og vi tilbyder simpelthen at indhente 3 tilbud til dig på din flytteopgave. Det er helt gratis at benytte vore service, og du er ikke forpligtet til at tage imod nogle af de tilbud du modtager. Her på siden finder du en grøn knap der fører dig videre til vores skema. Det tager kun et par minutter at udfylde skemaet og så overtager vi og sørger for at sende din flytteopgave i udbud blandt de relevante flyttefirmaer. Derefter vil du indenfor kort tid modtage dine tilbud direkte i din indbakke. Lettere bliver det ikke.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttetilbud København – Vi er genvejen til den bedste flytning

De flyttefirmaer som vi samarbejder med i København og som du kan modtage tilbud fra, har alle den fællesnævner, at de er topprofessionelle. De har været mange år i faget og ved hvad det drejer sig om. De har en bred viden som kommer deres kunder tilgode, når de uundgåelige spørgsmål op til en flytning begynder at melde sig. Det er samtidig flyttefirmaer der gør en dyd ud af at give en formidabel kundeservice. De ved, at en flytning for de fleste mennesker kan virke stressende og uoverskueligt og samtidig er det grænseoverskridende at skulle overlade sine elskede ejendele til fremmede. Derfor er det også vigtigt, at man finder et flyttefirma som man føler sig tryg ved, og som man ved vil bære en på hænder og fødder under flytningen. Skal vi ikke også spare dig for en masse tid og penge? Lad os indhente tilbud for dig for de bedste skræddersyede løsninger der er tilpasset dine behov og dit budget.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top