Flytning2020-12-01T14:07:20+01:00

Flytning

Forside » Flytning

Få den bedst flytning hver gang!

Skal du flytte? Vil du gerne gøre det billigst muligt, men samtidig sikrer dig, at der bliver passet ordentligt på dine ting? Overvejer du hvor mange tilbud du skal indhente og hvem du skal hente tilbud ind fra? Skal du vælge det flyttefirma naboen talte om, eller skal du undersøge markedet nærmere og se hvad der gemmer sig. Du kan sikkert svare ja til de fleste af de ovennævnte ting, men muligvis er du ikke kommet meget længere end det, fordi det er SÅ tidskrævende at indhente tilbud. Tid, man som oftest ikke har for meget af i hverdagen og slet ikke op til en flytning. Heldigvis for dig så er det, vores online formidlingsservice er bedst til nemlig,  at indhente tilbud. Vi indhenter tilbud på store og små flytteopgaver. Det er ganske gratis, der er ikke skrevet noget med småt. Det er helt gratis, at benytte vores service og du er ikke forpligtet til at skulle tage imod nogle af de tilbud du modtager gennem os.

Det er nemt at få tilbud 

Lad os stå for din flytning

Er du lige blevet husejer for første gang? Eller skal du flytte hjemmefra og på kollegieværelse. Måske er du virksomhedsejer og skal flytte i større lokaler eller måske skal du have tømt en lagerhal. Det kan også være du simpelthen bare skal ud og opleve verden, og derfor har brug for at få dine ejendele opmagasineret. Lige meget hvilken flytteopgave du står med, så står vi klar til at hjælpe dig med at løse den. Hvis du vil benytte vores online formidlingsservice, så skal du blot udfylde vores skema så overtager vi og indhenter tilbud for dig. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Når du udfylder skemaet, er det vigtigt at du beskriver din flytteopgave så detaljeret du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse som vi bruger, når vi sender din flytteopgave i udbud blandt flytteforretningerne. Kort tid efter vil du modtage gratis og uforpligtende tilbud direkte i din indbakke og så har du muligheden for at læse dem igennem og sikre dig at du har et overblik over dine muligheder og kan sammenligne priserne.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytning med omtanke og tryghed hver gang!

At vælge et flyttefirma handler ikke kun om billige priser, men lige så meget om klar kommunikation, kvalitet og præcision. De flyttefirmaer som du vil modtage tilbud fra, er alle velrenommerede professionelle flyttefirmaer, der har mange års erfaring bag sig. De har en bred viden om området og er derfor fantastisk dygtige til at vejlede og rådgive deres kunder. Tilsammen råder de også over en stor maskinpark med en masse moderne hjælpemidler der gør flytningen mere skånsom overfor dine møbler og andre ejendele. For eksempelt kan en flyttelift udgøre en kæmpe forskel ved en flytning til eller fra etagebyggeri. Det spare rigtig meget tid at benytte en lift og det spare flyttemændenes ben og din opgang. Og så er det som oftest også billigere, da flytningen kan foretages hurtigere.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top