Flyttefirma2023-02-28T17:31:11+01:00

Flyttefirma

Forside » Flyttefirma

Flyttefirma tilbud til hele Danmark

At finde det bedste og billigste flyttefirma online kan være en udfordring, da der er mange faktorer at overveje. Men med den rigtige tilgang og lidt tålmodighed kan du finde det perfekte firma, der passer til dine behov og budget. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at finde det bedste og billigste flyttefirma online.

Start med at lave en liste over forskellige flyttefirmaer og undersøge dem online. Se på deres hjemmesider og læs om deres tjenester, priser og anmeldelser fra tidligere kunder. Du kan også kigge efter online fora og sociale mediegrupper, hvor folk deler deres erfaringer og anbefalinger. Når du har fundet et par forskellige flyttefirmaer, skal du sammenligne deres priser.

De fleste firmaer vil give dig et tilbud baseret på antallet af timer, deres team skal bruge, eller den samlede afstand af flytningen. Det er vigtigt at huske på, at den billigste pris ikke altid er den bedste. Sørg for at sammenligne, hvad der er inkluderet i prisen og vurdere, om der er nogen skjulte omkostninger.

Det er nemt at få tilbud 

Find den billigste flyttefirma pris her

At vælge et firma med erfaring kan være en stor fordel. De vil sandsynligvis have et godt kendskab til området, og de vil vide, hvordan man håndterer forskellige udfordringer, der kan opstå under flytningen. Tjek deres hjemmeside og læs mere om deres erfaring og ekspertise. At bede om referencer er en god måde at få en fornemmelse af, hvordan firmaet tidligere har klaret sig.

Spørg om referencer fra tidligere kunder, og kontakt dem for at høre om deres erfaringer. Dette kan give dig en god idé om, hvad du kan forvente, hvis du vælger at bruge firmaet. Inden du underskriver en kontrakt med et flyttefirma, skal du sørge for at læse den grundigt og forstå de betingelser, der er inkluderet.

Sørg for, at du er tilfreds med alt, hvad der er inkluderet i prisen, og at du ikke vil blive overrasket over nogen skjulte omkostninger senere. Det er vigtigt at vælge et firma, der er forsikret og licenseret. Hvis der opstår skade på dine ejendele under flytningen, vil du være dækket af deres forsikring. Du kan tjekke deres forsikrings- og licensoplysninger på deres hjemmeside eller ved at kontakte dem direkte.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Spar nemt helt op til 70 % på din flytning

God kundeservice er vigtig, når du vælger et flyttefirma. De skal være lette at nå, og de skal være villige til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Tjek deres kontaktmuligheder på deres hjemmeside, og prøv at kontakte dem for at se, hvor hurtigt de svarer og hvor hjælpsomme de er. Et flyttefirma firma med god kundeservice vil sandsynligvis også være mere tilbøjelige til at imødekomme dine specifikke behov og ønsker.

At vælge et lokalt flyttefirma kan være en fordel, da de sandsynligvis vil have en større forståelse af området og vil vide, hvordan man håndterer eventuelle logistiske udfordringer. De vil også være lettere at nå og samarbejde med, og de kan endda være i stand til at tilbyde en mere personlig service. Sørg for at spørge om firmaets tilgængelighed, især hvis du har en bestemt tidsplan, som flytningen skal passe ind i.

Nogle firmaer kan være mere fleksible end andre, og nogle kan have begrænsninger på deres tilgængelighed. Sørg for at vælge et firma, der kan imødekomme dine specifikke krav og tidsplaner. Læs anmeldelser og bedømmelser fra tidligere kunder for at få en idé om, hvordan firmaet har klaret sig i fortiden. Du kan finde anmeldelser på firmaets hjemmeside eller på tredjepartswebsteder som Trustpilot. Vær opmærksom på både positive og negative anmeldelser og brug dem til at træffe en informeret beslutning.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top