Flyttemand2020-06-01T18:42:19+02:00

Flyttemand

Forside » Flyttemand

Flyttemand – Succesfuld flytning hver gang!

Hvor meget koster det at flytte? Skal jeg selv købe flyttekasser og bobleplast til indpakning? Hvordan vil flyttemændene have at jeg pakker mine ting? Jeg bor på fjerde sal – er det et problem? Mine venner vil agere flyttemænd, men jeg mangler en flyttebil – kan jeg leje sådan en? Kan jeg betale mig fra, at flyttefirmaet pakker mine ting ned og frem igen, så jeg ikke behøver være hjemme under min flytning? Er priserne rimelig ens ved de forskellige flyttefirmaer? Står du også og skal til at flytte eller har du brug for at få dine ejendele opmagasineret? Ja så har du sikkert rigeligt at forholde dig til, og tanken om at skulle indhente flere tilbud på din flytteopgave, er ikke det du har mest lyst til. Men det bør det faktisk være, for der er rigtig mange penge at spare på at undersøge markedet. I nogle tilfælde helt op til 70 % Vores online formidlingsservice sikrer dig tilbud, der er skræddersyet til dine behov og din pengepung. Tilbudene er helt gratis, og du er ikke forpligtet til at tage imod dem.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttemand – Kompetent, professionel og erfaringsrig flytning

Vi indhenter hver dag mange tilbud ind for danskerne på deres flytteopgaver. Vi henvender os til alle. Både private og erhvervslivet. Vi finder løsninger på både store og små flytte opgaver. Hvis du ønsker at benytte vores online formidlingsservice, så skal du blot udfylde vores flytte skema. Det tager ikke mange minutter, men det er vigtigt at du tager dig tiden til at beskrive din flytteopgave så grundigt du kan. Når du har udfyldt skemaet overtager vi nemlig, og sender din flytte beskrivelse i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i dit nærområde. Og jo mere udførlig din flytte beskrivelse er – jo bedre tilbud kan flytte firmaerne give dig. Det er som nævnt både gratis og uforpligtende at benytte vores service, men vi spare hver dag danskerne mange penge ved at hjælpe dem med at danne sig et overblik over deres muligheder.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttemand – Flytning i hele Danmark året rundt alle ugens dage

De flyttefirmaer som vi henviser til, og som du kan modtage tilbud fra, er alle blandt de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Danmark. De er udvalgt efter vores høje krav om kvalitet og andre kriterier der gør, at vi kan bibeholde vores høje standard. Vi taler om flyttefirmaer, der ved hvad de har med at gøre. De har været mange år i faget og har en bred viden indenfor området, som kan komme kunden til gode når de mange spørgsmål i forbindelse med flytningen begynder at melde sig. De råder også over en stor moderne maskinpark med flyttebiler af alle størrelser. Og andre hjælpemidler som for eksempel en flyttelift. Flytteliften gør en kæmpe forskel ved til og fraflytningen fra etagebyggeri. Flytteliften er meget mere skånsom for dine møbler og andet inventar og det aflaster flyttemændene, og så undgår du også at der kommer unødige knubs og ridser i din opgang. Brug af flytteliften gør også at flytningen er hurtigere overstået. Tryk på den grønne knap og lad os indhente tilbud på den flytteopgave som du sidder med.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top