Flyttemand Odense2020-06-01T18:43:18+02:00

Flyttemand Odense

Forside » Flyttemand Odense

Flyttemand Odense – Vi udføre flytninger af enhver slags

Overvejer du hvordan du skaffer dig selv den bedste pris på din flytning? Der skal indhentes tilbud, en liste med de forskellige firmaer skal fremskaffes, mails skal sendes afsted med din flytte beskrivelse. Det er helt sikkert den rigtige måde, hvis du vil spare penge uden at  gå på kompromis med kvaliteten, men det tager lang tid at indhente tilbud. Tid man ofte ikke har i en presset hverdag og specielt ikke op til en flytning. Vores online formidlingscentral specialisere sig i at indhente tilbud. Og vi er rigtig dygtige til det. Og bedst af alt, så gør vi det fuldstændig gratis og du er ikke på nogen måde forpligtet til at tage imod et af de tilbud du får gennem os. Her er tale om tilbud, der er skræddersyet til dine behov og dit budget, og det er tilbud der kommer fra velansete og professionelle flyttefirmaer i dit nærområde.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttemand Odense – Vi elsker en god flytteudfordring

Vi hjælper med at indhente tilbud til lige meget hvilken flytteopgave du måtte stå med. Fra den mindre flytning med få møbler og lidt kasser, til den større komplette flytning, hvor flyttemændene står for alt nedpakning og afmontering af møbler mm., selve flytningen og udpakningen på den nye adresse. Det kan også være, det er en erhvervsflytning det drejer sig om. Det kan være til større lokaler eller fordi der skal tømmes en lagerhal. Og måske drejer det sig om opmagasinering. Lige meget hvilken opgave du står med, så hjælper vi dig med at finde den bedste og den billigste løsning. Ønsker du at benytte vores service skal du bare udfylde vores skema. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap, som du finder her på siden. Det er vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse som vi herefter sender i udbud hos flyttefirmaerne i Odense. Og jo bedre flytte beskrivelse, jo mere nøjagtige tilbud kan de sende retur. Dine 3 gratis og uforpligtende tilbud modtager du elektronisk direkte i din indbakke. 

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttemand Odense – Vi flytter i hele Danmark året rundt

De flyttefirmaer som du vil modtage tilbud fra, er alle velrenommerede professionelle flyttefirmaer i Odense og omegn. Her er tale om flyttefirmaer, der har mange års erfaring og som derfor har en bred viden der er nyttig når de skal rådgive deres kunder. Og netop dialog og kundens behov er noget vi vægter højt. Det er en uvant følelse for de fleste mennesker, at skulle flytte, og det er meget vigtigt at man føler sig tryg ved sit valg af flyttefirma. Hos vores flyttefirmaer vil du møde smil, godt humør og god indlevelse. Skal vi gå i gang med at indhente tilbud til dig også ? Så du kan komme et skridt nærmere den perfekte flytning til den perfekte pris. Så skal du bare skynde dig at udfylde skemaet, så overtager vi og klarer resten og du kan bare læne dig tilbage og vente på at dine tilbud tikker ind i din indbakke. 

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top