Flyttemand Aalborg2020-06-01T18:42:44+02:00

Flyttemand Aalborg

Forside » Flyttemand Aalborg

Flyttemand Aalborg – Vi passer på dine ting som var de vores egne.

Leder du efter et flyttefirma der får dig til at føle dig tryg? Et flyttefirma, der er professionelt og hvor medarbejderne er venlige og dialogskabende. Hvor du ved, at de er parate til at give dig kompetent rådgivning på grund af deres brede viden og mange års erfaring. Så står vi parate til at hjælpe dig med at skabe kontakten til det helt rigtige flyttefirma for dine behov og dit budget. Det er vigtigt at undersøge markedet, når man står med en flytteopgave. Det viser sig faktisk, at der ofte kan være op til 70 % at spare ved at indhente flere tilbud. Igennem vores online formidlingsservice har du mulighed for at få tilbud på din flytteopgave. Tilbudene kommer alle fra nogle af de mest professionelle og erfarne flyttefirmaer i Aalborg. Det er fuldstændig gratis at benytte vores service og du er på intet tidspunkt forpligtet til at tage imod et af de tilbud du modtager.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttemand Aalborg – Service i topklasse hver gang året rundt

Vi vil alle gerne spare penge. Men nogen gange er det bare svært at finde tiden til det i en travl hverdag, og specielt op til en flytning. Ved at indhente mere end et tilbud på din flytteopgave, sikrer du dig, at du har et overblik over dine muligheder og du kan derudfra træffe det korrekte valg om hvilket flyttefirma du ønsker at benytte. Det kan være ganske tidskrævende at indhente tilbud – men det kan godt betale sig. Og vi gør det gerne for dig, helt gratis og uforpligtende. For at komme i gang skal du blot udfylde vores skema, så ordner vi resten. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Når du udfylder skemaet er det vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi sender i udbud blandt de bedste flyttefirmaer i Aalborg. Og jo mere information de har jo bedre tilbud kan de give dig. Kort tid efter vil du modtage dine tilbud elektronisk. Og så kan du sidde derhjemme og læse dem igennem og danne dig et overblik over hvilke muligheder du har. Lettere kan det næsten ikke blive.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttemand Aalborg – Vi finder et tilbud der passer dine behov og din tegnebog

De flyttefirmaer som du kan modtage tilbud fra gennem os, er alle beliggende i Aalborg og omegn. Her er tale om nogle af de mest professionelle flyttefirmaer. De har mange års erfaring med i bagagen og ved hvad de har med at gøre. De kan klare alle flytteopgaver for private og erhverv. Fra den regulære flytning, hvor du selv pakker dine ejendele ned og de kommer på flyttedagen og flytter dine ting. Til den komplette flytning, hvor flyttemændene klare afmontering af møbler og nedpakningen af dine ejendele. Selve flytningen. Hvorefter de pakker det hele ud igen og stiller det hele på plads. Det er altså helt op til dig som kunde, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være en del af din flytning.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top