Flyttebil København2023-02-02T17:24:00+01:00

Flyttebil København

Forside » Flyttebil København

Flyttebil København  – Vi finder et tilbud der passer til dit behov og dit budget

Der er meget man skal tænke på op til en flytning og det kan være svært, at holde overblikket over det hele. En af de ting du gerne skal have styr på rimelig tidligt i flytteprocessen er, at beslutte dig for hvordan du vil foretage din flytning. Vil du klare det hele selv i bagagerummet på bilen og i onkels trailer eller vil du bruge et professionelt flyttefirma? Hvis du vælger det sidste så skal du beslutte dig for, hvor meget service du ønsker under din flytning. Ønsker du bare at leje en flyttebil så dig og gutterne kan agere flyttemænd/kvinder? VIl du gerne have en regulær flytning hvor du får udleveret flyttekasser du kan pakke dine ting ned i og så kommer flyttemændene og flytter for dig eller vil du gerne have hele pakken og slippe for at røre en finger, når flyttemændene både pakker, flytter og pakker ud for dig igen? Det er helt op til dig som kunde at beslutte dig – vi kan hjælpe dig med at indhente tilbud på det hele. Og hvorfor ikke få det til den billigste pris når du ikke engang selv behøver indhente tilbuddene.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttebil København – Vi har styr på din flytning fra A til B

Har du besluttet dig for at uddelegere dele eller hele din flytteopgave til professionelle, jamen så er vi klar til at sørge for at du får 3 gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer i København. Om din opgave er stor eller lille eller om du er privat eller erhverv har ingen betydning. Vi finder de bedste tilbud til alle. Tilbud der er skræddersyet til dine ønsker og pengepung. Hvis du ønsker at gøre brug af vores online formidlingsservice, så skal du blot udfylde vores skema og så overtager vi og indhenter tilbud til dig. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Det tager kun kort til at udfylde de forskellige felter, men vi opfordre til, at du tager dig tid og udfylder din flytte beskrivelse så grundigt som muligt. Det er nemlig din flytte beskrivelse, som vi bagefter sender i udbud hos de forskellige professionelle flyttemænd i København

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Spar nemt helt op til 70% med flyttebil København

De flyttefirmaer som du vil modtage tilbud fra, er alle beliggende i København og nær omegn. Her er tale om erfarne professionelle flyttefirmaer der ved, hvad de har med at gøre. Flyttefolk der har været mange år i faget og som har opbygget en bred viden. En viden, som de gerne deler med deres kunder under rådgivningen. Vi ved godt, at det er et stort skridt at flytte – det er at overlade ens private ting til andre og derfor er det vigtigt, at man som kunde føler sig tryg i hænderne på sit flyttefirma. Derfor går vi også meget op i kvaliteten på kundeservice. Vi ønsker den skal være i top før, under og efter flytningen. Vi samler på glade kunder – kunder som gerne siden vil henvise andre til os. 

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top