Flytning Aalborg2020-12-01T14:08:31+01:00

Flytning Aalborg

Forside » Flytning Aalborg

Billig flytning i Aalborg

Har du skiftet job og skal du flytte? Eller måske er du blevet husejer for første gang? Det kan også være at du flytter på kollegeværelse. Måske, er du ved at vokse dig ud af dine erhvervslokaler eller har brug for at få tømt en lagerhal. Ligemeget hvilken flytteopgave du står overfor, så er vi parate til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dig og dit budget. Gennem vores online formidlingscentral har du mulighed for at få tilbud helt gratis, og du er ikke forpligtet til at tage imod nogen af dem. Det ER en rigtig god ide at indhente mere end et tilbud, når man skal have udført et stykke arbejde, i dette tilfælde en flytteopgave. Der er ofte  mange penge at spare ved bare at kigge sig lidt rundt på markedet. Men det er også en tidskrævende affære at indhente tilbud, tid, det ofte kan være svært at finde i en travl hverdag, og specielt op til en flytning. Og det er her, hvor vi stiller os til rådighed og indhenter skræddersyede tilbud til dig, fra flyttefirmaer i Aalborg. 

Det er nemt at få tilbud 

Flytning Aalborg – Professionelle og produktive hver gang!

De flyttefirmaer i Aalborg som vi samarbejder med, er nøje udvalgt efter vores strenge krav om kvalitet og andre kriterier, der gør, at vi kan opretholde vores høje standard. Vi taler om flyttefirmaer, der har mange års erfaring i faget og som derfor har en bred viden, der kommer deres kunder tilgode, når der skal findes den helt rigtige flytteløsning til den enkelte. Erfarne flyttemænd sidder nemlig ofte med en masse gode ideer, som man ikke tænker over når man ikke flytter hver dag lige som de gør. Kundeservice er også noget vi vægter højt. En flytning kan være en uoverskuelig opgave, men med det rigtige flyttefirma i ryggen, der står klar med råd og vejledning,, så er du meget nærmere målet om at sidde i din nye bolig og slappe af ovenpå en succesfuld flytning. Vi kan hjælpe dig med at hente tilbud på den regulære flytning, hvor du selv pakker det hele ned, men vi også være behjælpelige, hvis du ønsker den komplette flytning, hvor flyttefirmaet står for alt; nedpakning, afmontering, flytning, udpakning og genmontering af møbler.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytning Aalborg – Vi hjælper dig gerne med din flytning

På ganske få minutter kan du være i gang med at indhente tilbud på din flytteopgave. Det eneste det kræver af dig er, at du udfylder vores skema. Herefter tager vi os af opgaven med at sende din flytteopgave i udbud blandt flyttefirmaerne i Aalborg. Den bedste pris får man jo oftest, når firmaerne ved de har konkurrence. Skemaet du skal udfylde finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Det er vigtigt at du udfylder din flytte beskrivelse så grundigt du kan, da det er ud fra den at flytte firmaerne skal vide hvad de skal give tilbud på. Kort tid efter vil du modtage gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer i Aalborg og omegn.. Tilbuddene får du elektronisk så du kan sidder derhjemme i ro og mag og gennemlæse dem og danne dig et overblik over dine muligheder.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top