Sådan vælger du det bedste flyttefirma

Selv når du er udmærket klar over de klare fordele ved at hyre et professionelt flyttefirma til at klare de opgaver, der er for vanskelige og for risikable for dig, kan du stadig tænke på, om du kunne klare en gør-det-selv flytning uden hjælp fra erfarne fagfolk. Faktisk skal dilemmaet om, hvorvidt du skal ansætte flyttemænd eller flytte alene, løses helt i starten af flytningen.

Det vigtige, du skal huske, er, at ansættelse af flyttemænd vs. at flytte alene er en individuel beslutning, og du er den, der skal træffe den informerede beslutning efter at have undersøgt følgende faktorer nøje:

Flytte afstand. Afstanden mellem de to boliger vil spille en stor rolle for din beslutning, om du vil ansætte professionelle flyttemænd eller forsøge at flytte selv. Når du flytter langt – som at flytte til en anden stat – bør du helt sikkert hyre top bedømte landevejsflyttere til at klare det hele for dig. Når du kun flytter et kort stykke væk – flytter lokalt på tværs af byen eller til en naboby, kan du prøve at flytte på egen hånd.

Tid til flyttedagen. Tag hensyn til den tid, du har til din flyttedag. Hvis du bare har et par dage til at gøre dig klar til at flytte ud, så må du hellere tilkalde de professionelle, der ved, hvordan man arbejder effektivt under pres. På den anden side, hvis du har uger til at forberede din flytning, så burde du være i stand til at klare det på egen hånd, forudsat at du har en god flyttecheckliste ved din side.

Hvad skal du have flyttet. Skal du hyre flyttemænd til din flytning? Bare tag et kig på de ting, du har til flytning. Hvis du tilfældigvis har masser af specialgenstande – antikke møbler, et klaver, et bedstefars ur o.s.v. – så ja, gør dig selv en tjeneste og hyr flytteeksperter. På den anden side, hvis du ikke har for mange ting at flytte og har meget få eller slet ingen specialgenstande, så kan du overveje at organisere en selvflytning.

Flytning af arbejdskraft. Du får mere end nogensinde brug for hjælpende hænder, når du flytter. Hvis du ikke har nogen venner til at hjælpe dig med at pakke og løfte og flytte de tunge møbler og kasser, så bliver du nødt til at hyre et flyttefirma. På den anden side, hvis du er sikker på, at du får den venlige backup, du har brug for, så kan en gør-det-selv flytning være en god mulighed for dig.

Sikkerhed. Flyttedag kan udgøre en række farer for ikke-professionelle på grund af, at adskillige tunge og omfangsrige ting vil blive flyttet rundt og ud af huset. Lej professionelle flyttemænd, når din risikovurdering viser, at risiciene er for store for dig og dine venner. Men hvis du har flyttet hjem før, og du ved, hvordan du sikrer sikkerheden, så er du måske villig til at prøve at flytte ud på egen hånd.

Dette skal du kigge efter når du vælger et flyttefirma

Kig efter

 

Din beslutning om at bruge et professionelt flyttefirma til at hjælpe dig med at flytte ud vil betyde, at du nu bliver nødt til at finde en af de bedste flyttemænd i din by og derefter bestille deres tjenester. Men før du kan gøre det, skal du vide, hvad du skal kigge efter i et flyttefirma.

Her er de vigtige ting, du skal kigge efter, når du vælger et flyttefirma:

Legitim status, først og fremmest bør du sikre dig, at dine flyttemænd er legitime – det vil sige, at de er korrekt forsikret og at de har et gyldige CVR-NR som bevis på deres legitimitet.

Udfør disse statustjek som det første for at beskytte dig imod mulig flyttesvindel.

Overkommelige tjenester

En anden ting, du bør kigge efter i et flyttefirma, er overkommeligheden af ​​deres tjenester. Det er trods alt dine penge, og du bør gøre alt i din magt for at sænke flytteomkostningerne. En god måde at reducere flytteomkostninger og -udgifter på er selvfølgelig at hyre et overkommeligt flyttefirma.

Gør dette ved at anmode om undersøgelser i hjemmet fra flere top-vurderede flyttefirmaer – efter inspektionen vil hver flyttemand give dig nøjagtige skøn over flytteomkostninger. Sammenlign disse flyttetilbud og vælg det firma, der tilbyder temmelig overkommelige tjenester, der passer til dit budget.

Professionel erfaring

En af de vigtigste ting at kigge efter i et flyttefirma er faglig kompetence. Du har brug for fagfolk, der har fremragende flytte-relaterede færdigheder, og netop disse færdigheder er kommet som et resultat af ordentlig træning og mange års erfaring.

Endnu vigtigere er det, at du skal lede efter flyttemænd, der har stor erfaring med den type flytning, du står over for – hvis du for eksempel flytter ind i et højhus, har du brug for et flyttefirma, der har gennemført mange lejligheder med succes. bevæger sig før din.

Tilstrækkelig forsikring

Før du hyrer et flyttefirma, skal du sørge for, at de kan tilbyde dig de tjenester, du har brug for.

Se efter et flyttefirma, der er fuldt bundet og forsikret, simpelthen fordi disse fagfolk vil være ansvarlige for enhver form for skade på nogen af dine ejendele, mens sidstnævnte er i deres besiddelse. At vide, at dine flyttemænd er ordentligt forsikret, vil give dig ro i sindet i disse usikre tider.

Stol ikke på den grundlæggende ansvarsbeskyttelse, der er uden omkostninger – overvej i stedet at få fuld værdibeskyttelse, hvor flyttemændene vil være ansvarlige for de fulde omkostninger til reparationer eller erstatningsværdien af eventuelle beskadigede eller manglende genstande.

Specialiseret flytteservice

Særlige flyttetjenester er en vigtig ting, du måske leder efter i et flyttefirma. Ud over standardpakken af tjenester, som en flyttemand tilbyder, kan du tilfældigvis få brug for specielle, såsom specialtilpassede trækasser til supersarte genstande, adskillelse og genmontering af store møbler, hejsning af overdimensionerede og tunge genstande gennem et vindue eller en balkon, pendulkørsel og så videre.

Få anbefalinger af andre der har benyttet flyttefirmaet

Anbefalinger

 

Den bedste måde at vide på forhånd, at du vil arbejde med erfarne og dygtige flyttespecialister, er at få troværdige anbefalinger om dem, før du hyrer deres tjenester. Professionelle flyttemænd med fremragende erfaring, overvejende positive flytteanmeldelser og høje samlede vurderinger er altid et smart og sikkert valg under en boligflytning.

Sådan får du anbefalinger til flyttemænd:

Få personlige referencer

Den bedste måde at modtage ærlige og ægte anbefalinger om et flyttefirma er at få dem fra folk, du kan stole på. Spørg derfor venner, naboer og kolleger, om de kan anbefale en professionel flyttemand, som de for nylig har brugt. Du kan også bruge kraften ved sociale medier og forsøge at få anbefalede flyttemænd ved at udgive et kort indlæg såsom “Kan nogen anbefale et godt flyttefirma?

Det bedste ved at få flyttefirmaanbefalinger fra venner og bekendte er, at du faktisk kan stole på informationskilden – du ved, at de vil fortælle dig sandheden, simpelthen fordi de ikke har noget at vinde ved at bedrage dig.

Så prøv at få så meget nyttig information som muligt fra de mennesker, du stoler på – du vil trods alt sigte efter at træffe en informeret beslutning, der vil gøre dig i stand til at vælge et godt flyttefirma til dine flyttebehov.

Læs bevægelige anmeldelser

På trods af din indsats vil du nogle gange ikke lykkes med at få personlige anbefalinger fra folk, du kender. I sådanne tilfælde er det tid til at besøge pålidelige specialiserede websteder, der tilbyder anmeldelser fra flyttefirmaer, som tidligere kunder fra de samme virksomheder har efterladt. Det er med andre ord tid til at tjekke, hvad fremmede havde at sige om tjenesterne fra de flyttefirmaer, du undersøger.

Flytteanmeldelser kan tjene som en guide til, hvor velanset en flyttemand er, og kvaliteten af de tjenester, de tilbyder. Hvis flertallet af mennesker har været glade for et bestemt flyttefirma, er chancerne store for, at du også bliver det.

Som en tommelfingerregel bør du holde dig fra flyttemænd, der har for mange negative anmeldelser og for lave samlede vurderinger.

Sådan sammenligner du best flyttefirmaer

Sammenligner

 

Før du kan vælge det rigtige flyttefirma blandt dem, der har kontaktet dig, skal du vide, hvordan du sammenligner flyttemænd for at finde den bedste serviceudbyder for dig.

At sammenligne flyttefirmaer er ikke en nem opgave, fordi hver flytter sandsynligvis vil hævde, at de er den bedste til jobbet, og det kan nemt forvirre dig, når du skal finde ud af, hvilken du skal stole på i sidste ende.

I sidste ende er den eneste måde, du kan vide, at du har valgt det rigtige flyttefirma på, at lave en sammenligning af flyttefirmaet – det vil sige at sammenligne flyttemændene ved at bruge forskellige sammenligningskriterier, og derefter se, hvilket af dem, der bliver dit bedste valg for en udbyder af flyttetjenester.

Få besøg af flyttefirmaet før du flytter

Besøg

 

Den eneste måde at vide med sikkerhed, hvilken type flyttemænd du har at gøre med under hele din husstandsflytning, er at anmode om konsultationer i hjemmet fra flere top-vurderede flyttefirmaer i dit område. Før noget andet skal du vide, hvor meget flytningen vil koste dig, så du skal anmode om undersøgelser på stedet fra de professionelle – den gennemprøvede måde at få nøjagtige omkostningsestimater for din flytning.

Det er meget vigtigt, at du får flytteeksperterne til at komme og besøge dit hjem personligt, så de rent faktisk kan give dig en pris, der svarer til den endelige regning.

Således sagt, accepterer du ikke at få flytteomkostningsestimater over telefonen eller via e-mail, fordi sådanne tilbud umuligt kunne være så nøjagtige, som du har brug for dem.

Som en tommelfingerregel bør du holde dig fra flyttefirmaer, der nægter at besøge dit hjem som en del af omkostningsvurderingsprocessen.

Få en flyttepris efter at flyttefirmaet har været på besøg

Efter at flytteeksperterne har set nærmere på de ting, du ønsker skal flyttes og vurderer alle mulige risici og farer for flyttedagen, vil du stå tilbage med omkostningsoverslag på skrift, der tydeligt skal angive prisen og alle nødvendige yderligere ydelser for at fuldføre flytningen som planlagt.

Det første, du skal sammenligne, er selvfølgelig priserne på disse flytteestimater – når alt kommer til alt, vil du højst sandsynligt flytte på et budget, og ofte vil flytteprisen være den afgørende faktor for dig. Husk dog, at selvom flytteprisen har betydning, kan den nogle gange være vildledende og endda svigagtig.

Dette er grunden til, at du også bør tage højde for andre vigtige faktorer, såsom de ekstra tjenester, der tilbydes af de professionelle, og deres tilsvarende priser. Ekstra tjenester omfatter pakning og udpakning, adskillelse og genmontering af store møbler, midlertidig opbevaring, kasser, hejsning og så videre.

Flyttefirma anmeldelser

At vælge det rigtige flyttefirma for dig handler ofte om at sammenligne de forskellige flyttemænd effektivt og vælge det, der passer til dit budget, opfylder dine krav og lever op til dine forventninger på den bedst mulige måde.

Det næste skridt er at sammenligne flyttefirmaer ved at tjekke de anmeldelser og vurderinger, folk har efterladt til dem. Den type feedback fra helt fremmede kan hjælpe dig med at vælge et flyttefirma, der har fået et godt ry ved at tilbyde flyttetjenester af høj kvalitet til sine kunder.

Hvis et flyttefirma tilfældigvis har for mange negative anmeldelser og ret lave samlede vurderinger, så må du hellere holde dig væk fra det.

Vigtige spørgsmål du skal stille flyttemanden

Vigtige spørgsmål

Stil tilflyttere de svære spørgsmål som en måde at bedømme, hvor professionelle og troværdige de er.

Det er aldrig nemt at vælge et flyttefirma, du kan stole på med dine værdifulde ejendele. Der er altid risikoen for, at du ansætter dårlige flyttemænd og får en mareridtsagtig flytteoplevelse som resultat. Derfor skal du bare finde tiden til at undersøge dine flyttemænd godt for at undgå potentielle problemer og stærk hovedpine hen ad vejen.

En god proaktiv måde at vælge den rigtige mover for dig på er at stille de professionelle den rigtige type spørgsmål og derefter prøve at bedømme deres niveauer af professionalisme og troværdighed ud fra de svar, de giver dig. I virkeligheden vil dine forudvalgte spørgsmål være den ultimative test, som de flyttemænd, du overvejer til jobbet, enten vil bestå eller fejle.

Her er en række vigtige spørgsmål, du ikke bør glemme at stille flyttefirmaer, før du vælger et af dem som din flyttepartner:

Har du korrekt CVR-NR? Du bør foretage et online tjek på cvr.dk, Men du skal også høre, hvad flyttefirmaet selv siger. Alle flyttefirmaer skal et gyldigt CVR-NR og en forsikring for at kunne drive et flyttefirma.

Hvor længe har du været flyttemand? Du ønsker at ansætte flyttefolk, der er meget erfarne, fordi den flytteoplevelse alene vil gøre dem i stand til at løse eventuelle flytterelaterede problemer under flytningen. Alene det faktum, at disse flyttefirmaer stadig er i gang, burde betyde, at de må gøre noget rigtigt.

Har du det nødvendige flytteudstyr? Den rigtige type flytteudstyr vil gøre hele forskellen i verden på flyttedagen. Ud over kvalitetsemballagematerialer er det flyttevogne, møbelskydere, stropper og selvfølgelig – den rigtige størrelse flyttebil – der vil gøre flytningen hurtig og sikker for alle.

Tilbyder du skriftlige bindende flyttetilbud? Det er afgørende, at dine flyttemænd giver dig et præcist omkostningsoverslag og derefter holder sig til det til det sidste. Og den bedste måde for dig at få så præcise flyttetilbud på er at få flytteeksperterne til personligt at besøge dit hjem til en visuel inspektion.

Tilbyder du de flyttetjenester, jeg har brug for? Det er klart, at nogle flyttefirmaer vil være bedre end andre, men det kan vise sig, at de flyttemænd, du har kontaktet, ikke tilbyder de ydelser, du skal bruge for at gennemføre flytningen. Og hvis det er tilfældet, vil arbejdet med disse fagfolk ikke vise sig at være produktivt for dig.

Hvad vil du gøre for at beskytte mine ting? Anmod om mere specifik information om, hvad de professionelle vil gøre for at beskytte dine værdifulde genstande og forhindre skade på ejendom under hele flytningen. Du leder efter konkrete svar her med case-specifikke eksempler på, hvilke sikkerhedsforanstaltninger de vil tage for at transportere alle dine værdigenstande sikkert til det nye hjem. Lad være med at nøjes med vage svar, der normalt er udtryk for uprofessionalitet og inkompetence.

 

Typiske fejl når du hyre et flyttefirma

Fejl

 

Når du bruger et flyttefirma for første gang, er det kun normalt, at du skal bekymre dig om ikke at begå fejl, når du ansætter disse flyttemænd. Den manglende erfaring med at vælge et godt flyttefirma kan nemt føre til en række skønsfejl, når du skal vælge din flyttepartner.

Undgå de mest almindelige fejl, når du hyrer et flyttefirma, og du skal have en smidig flytteoplevelse fra start til slut.

Fejl 1: Du ansætter flyttemænd i det sidste mulige øjeblik

Begynd at lede efter velrenommerede og troværdige flyttemænd meget tidligt i flytteprocessen. Hvis du lader den opgave stå til sidst, kan du måske slet ikke finde nogle gode flyttemænd, da de bedste flyttefirmaer bliver booket tidligt.

Også selvom du finder flyttemænd i sidste øjeblik, vil prisen, du betaler for flyttetjenesterne, højst sandsynligt være meget højere end normalt på grund af det ekstra hastende.

Fejl 2: Du får et flyttetilbud uden af flyttefirmaet været forbi

Nogle flyttefirmaer kan forsøge at give dig omkostningsoverslag uden at besvære at besøge dit hjem personligt. Disse virksomheder vil forsikre dig om, at de flyttetilbud vil være nøjagtige … men det er bare umuligt. Uden faktisk at inspicere de ting, du planlægger at flytte, vil flyttemændene ikke have nok information til at udarbejde præcise estimater, der afspejler den endelige pris.

De bedste flyttefirmaer i landet vil aldrig nægte at lave vurderinger på stedet for deres kunder.

Fejl 3: Du får kun ét flyttetilbud

Hvordan vil du kunne sammenligne flere flyttefirmaer, hvis du kun får et enkelt flyttetilbud fra én flytter?

Flyttefirmaer varierer, når det kommer til priser og kvalitet af ydelser, samt deres niveau af professionalisme. Så for at være i stand til at vælge flyttemanden til dig, bliver du nødt til at anmode om tilbud fra flere flyttefirmaer og derefter sammenligne disse skriftlige overslag meget omhyggeligt.

Fejl 4: Du stiller ikke flyttemænd de svære spørgsmål

Du er ved at hyre et flyttefirma, så du har ret til at få tilfredsstillende svar på alle de brændende spørgsmål, du har. Vær ikke bleg for at stille de professionelle de svære spørgsmål – du leder trods alt efter professionelle og kompetente flyttespecialister, som vil være ærlige over for dig for at opbygge den nødvendige tillid til en problemfri flytning.

Top bedømte flyttemænd burde ikke have noget at skjule, så de forventes at besvare alle dine spørgsmål fuldt ud. Skulle du fornemme, at en virksomhed ikke er helt åben eller ærlig over for dig, er du ikke forpligtet til at arbejde med den, så bare gå videre.

Det vigtige at huske er, at eventuelle fejl ved ansættelse af flyttemænd kan føre til, at du mister hårdt tjente penge eller kostbar tid som et resultat – ikke noget, du gerne vil gå igennem, når du flytter mellem to boliger.

Heldigvis bør du være i stand til at undgå eventuelle fejl under jagten på gode flyttemænd blot ved at være tilstrækkeligt informeret om mulige faldgruber, der kan komme din vej.

Sådan forhandler du med flyttefirmaerne

Forhandler

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at flytteprocessen er både stressende og dyr. De gennemsnitlige omkostninger ved en flytning er på mellem 5.000 til 10.000 Kr. Det burde være mere end nok til at få dig til at lede efter forskellige måder at gøre din egen flytning mere overkommelig ved at sænke flytteomkostningerne og -udgifterne, når det er muligt.

En gennemprøvet måde at flytte for færre penge er at lede efter og finde overkommelige flyttemænd. Og hvordan gør man det? Du anmoder bare om 3-4 estimater i hjemmet fra forskellige flyttemænd og vælger det bedste (forstå det laveste bud) uden at blive offer for en potentiel flyttefidus. Og når du først har valgt det billige flyttefirma, har du stadig en god chance for at få den angivne pris ned.

Er du en god forhandler?

Dybest set kommer det hele an på, hvor godt du vil være i stand til at forhandle med dine flyttemænd.

  • Spørg dine flyttemænd eksplicit om de i øjeblikket tilbyder rabatter eller særlige tilbud. Det skader ikke at spørge, så gør det, da du ikke har noget at tabe. Det værste, der kan ske, er, at flyttefirmaet nægter at give dig nogen rabat, i hvilket tilfælde du ved, at du i det mindste har prøvet.
  • Tilbyd dit flyttefirma en mere fleksibel fraflytningsdato, hvis det er muligt, og se, om de vil være villige til at sænke deres pris som følge af den ekstra fleksibilitet. Du vil sandsynligvis få et bedre tilbud, hvis du ansætter dem i en af ​​deres langsomme tider.
  • Brug et lille trick for forhåbentlig at få en bedre handel – fortæl det flyttefirma, du har valgt, at du virkelig gerne vil hyre deres tjenester, men at du er blevet tilbudt en lavere pris af en af ​​deres konkurrenter. Spørg dem direkte, om de vil være villige til at matche det lavere bud, du har – ideelt set vil de ikke miste dig som kunde og tilbyde dig en bedre pris.
  • Gennemgå alle ekstra flyttetjenester, der er inkluderet i prisoverslaget, og diskuter med din flyttemand, om du får brug for dem alle. Spørg dem, om du kan gøre noget for at sænke priserne for nogle af disse ekstra tjenester – det er især relevant, når det kommer til pakkeservicen.

Selvom du ved, at du ikke er en dygtig forhandler, bør du stadig prøve at forhandle en lavere pris med dit flyttefirma, bare fordi penge ikke vokser på træer.

Et andet tip til at få det, du ønsker, eller i det mindste at komme et skridt tættere på det, er at være vedholdende og prøve at forhandle en bedre pris med din flyttemand mindst én gang til. Hvis du har heldet med dig, kan du komme til at tale med en anden repræsentant for flyttefirmaet – en som tilfældigvis er mere åben over for din anmodning om omkostningsreduktion.

Røde flag når du vil hyre et flyttefirma

Rødt flag

 

Nogle gange kan det vise sig at være sværere at hyre et flyttefirma, end du forventer. Hvorfor? Husk, ikke alle flyttemænd på markedet har “rent mel i posen”

Der er de flyttefirmaer, der bare er dårlige, og deres ultimative mål er at snyde dig. Der er flere typer flyttesvindel, som du bør være opmærksom på: fra at fremvise falske referencer, gennem at give lave omkostningsestimater og bede om højere end normalt indskud eller forudbetalinger, til at holde dine varer som gidsler og anmode om store pengesummer. at frigive dem.

Når du ansætter flyttemænd, bør du altid være på udkig efter de umiskendelige røde flag fra uærlige “slyngelske” flyttefirmaer, så du og dine genstande forbliver beskyttet mod enhver form for svindel.

Så hvordan kan du skelne mellem gode flyttemænd og dårlige flyttemænd?

Hvad er de røde flag ved flytning, som du bør kende til, når du vælger et flyttefirma?

Du kommer i kontakt med et flyttefirma, og de tager telefonen uden at oplyse navnet på deres firma, men derimod sige noget meget generisk som Flyttere eller Flyttefirma.

Du anmoder om en hjemmeundersøgelse fra et flyttefirma, og de nægter at besøge dit hjem personligt, men insisterer i stedet på at give dig et prisoverslag over telefonen.

Et flyttefirma har ikke en fysisk adresse – ingen lokale kontorer eller varehuse. Det faktum, at et flyttefirma ikke har nogen officiel virksomhedsside, kan også være et potentielt flag.

Et flyttefirma anmoder om et stort depositum, der overstiger standard bookinggebyret på 10%-15% af de anslåede flytteomkostninger.

En flyttemand tilbyder et prisoverslag, der er meget lavt i forhold til de overslag, som andre flyttefirmaer har leveret. Sådanne estimater, der er for gode til at være sande, skal du holde dig langt væk fra. Senere anmoder sådan en svindler om mange flere penge, end de oprindeligt spurgte efter.

Flyttefirmaet beder dig om at underskrive ufuldstændige eller tomme dokumenter. Det bør du ALDRIG acceptere.

På flyttedagen ankommer flyttemænd i ikke-mærkede lastbiler eller udlejningsbiler i stedet for deres egne firmaejede flyttebiler.

I de fleste tilfælde kræver det lidt sund fornuft at beskytte din flytning og dig selv mod uærlige flyttemænd. Husk de ovennævnte røde flag, når du bruger flyttemaskiner, og fortsæt ikke, hvis du fornemmer, at noget ikke er helt korrekt. Nogle gange er det bedre at stole på dine instinkter end at overlade dine værdifulde ejendele til uærlige flyttemænd, der ønsker at snyde dig.