Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Du er ved at flytte til en anden bolig, men du ved ikke rigtig, hvad du kan forvente med hensyn til priser. Dette kan være virkelig frustrerende, for når du er usikker på omkostningerne ved at hyre et professionelt flyttefirma, vil du ikke være i stand til at opsætte dit flyttebudget i overensstemmelse hermed. Endnu værre, du ved ikke engang, om de penge, du har sparet op, vil være tilstrækkelige til at dække de uundgåelige flytteudgifter. Der er bare for mange ubesvarede spørgsmål i dit hoved, som ikke vil lade dig fokusere på de utallige flytteopgaver foran dig. Hvor meget koster det at hyre et flyttefirma? Hvad er billigt og hvad er dyrt?

Du har brug for et godt sammenligningsgrundlag for at vide, hvad dine levedygtige muligheder er, når du søger professionel flyttehjælp. Flyttefirmaer giver gratis flyttetilbud, men hvad fortæller det endelige beløb dig? Hvor meget koster flyttemænd?  Læs videre for at lære de anslåede omkostninger ved at ansætte flyttemænd, så du er bedre forberedt på det økonomiske aspekt af din kommende boligflytning. Forstå, hvordan flytteprisen dannes, og du vil kunne spare stort på din flytning.

Hvor meget koster det at hyre flyttemænd til din flytning?

Penge

 

Lokale flyttemænd opkræver pr. time – dette er den allerførste ting, du skal huske, når du flytter lokalt. Men hvad betyder det for dig og dit budget? Det betyder, at det prisoverslag, du modtager fra lokale flyttefirmaer, skal være baseret på en timepris og estimerede timer for at gennemføre flytningen. Den gennemsnitlige pris for at hyre flyttemænd til en lokal flytning er 60 USD pr. time pr. flyttemand, men den præcise timepris vil afhænge af din nøjagtige placering i landet, sæsonen og dagen i den måned, du flytter hjem, og det lokale flyttefirma, du har besluttet at bruge.

Studielejlighed

Hvor meget koster det at hyre en flyttemænd? At flytte fra en studielejlighed bør ikke kræve mere end 2 flyttemænd omkring 4-5 timer at fuldføre jobbet, hvilket betyder, at det vil koste dig omkring 2.500 Kr. til 3.500 Kr. i gennemsnit uden ekstra tjenester.

1 værelses

Når du flytter ud af en 1-værelses lejlighed, vil lokale flyttemænd tage mellem 3.500 til 5.000 Kr. i gennemsnit for arbejdet udført af 2 professionelle flyttemænd i 4-5 timers varighed.

2 værelses

Når du flytter fra en 2-værelses bolig, bør du være klar til at punge ud med flere penge. Lad os antage, at 3 flyttemænd arbejder i 5-6 timer for at pakke og læsse dine husholdningsartikler. Så skal du være klar til at betale mellem 5.000 til 7.500 Kr. for jobbet, uden ekstra services inkluderet.

3 værelses

Når du flytter fra et 3-værelses hjem og flytter lokalt, skal du forvente at blive opkrævet omkring 7.500 Kr. til 10.00 Kr. for arbejdet for 4 professionelle flyttemænd i 7-8 timer.

Vigtigt information omkring flyttefirmaer

Nogle gange opkræver lokale flyttefirmaer yderligere gebyrer, og du bør derfor spørge på forhånd om disse gebyrer for at sikre, at det skøn, du får, er så tæt på de endelige flyttemænds omkostninger som muligt. Et eksempel på en sådan ekstra afgift er rejsegebyret – den tid, som flyttemændene har brug for for at komme til dit sted og tilbage til deres firma.

Det honorar opkræves ofte som 1 ekstra times arbejdskraft. De fleste lokale flyttemænd vil bede om et depositum, når de planlægger flytningen, så de kan reservere datoen for dig.

Kontakt dit lokale flyttefirma for at høre mere om deres depositumspolitik. Husk på, at det er vigtigt på forhånd at vide, hvor meget flyttemænd koster alt inklusiv.

Få tilbud fra flere flyttefirmaer og spar mange penge

Priserne hos de forskellige flyttefirmaer svinger ofte med mange tusindvis af kroner for den selv samme flytning. Det er derfor altid en særdeles god idé, at indhente flyttetilbud fra flere forskellige flyttefirmaer inden inden, at du beslutter dig. Du kan indhente gratis og helt uforlpligtende flyttetilbud ved at trykke på den grønne knap herunder.

Sådan får du flytteprisen ned – Top 3 spare tips

Sparegris

 

Som du kan se af de gennemsnitlige flytteomkostninger nævnt ovenfor, er flytning en dyr affære. Den gode nyhed er, at du kan bruge dokumenterede omkostningsbesparende teknikker til at reducere flytteomkostningerne. Faktisk kan du ikke kun gøre det, men du bør bestemt gøre alt, hvad der står i din magt for at reducere den endelige flyttepris – når alt kommer til alt, hvorfor betale mere, når du kan betale mindre? Så snart du lærer, hvor meget dine flyttemænd vil opkræve dig, bør du bruge disse top 3 metoder til at spare penge på din flytning.

1. Skær ned dine ejendele

Flyt KUN de husholdningsartikler, du har tænkt dig at bruge i fremtiden (praktiske ting) og de ting, du elsker (sentimentale ting). Ved at flytte færre ting med dig, betaler du i sidste ende færre penge, blot fordi din flyttepris blandt andet beregnes på grundlag af, hvor mange ting og sager du har. Tøv ikke med at slippe af med alle uønskede genstande ved at give dem væk til venner, donere dem til velgørende organisationer, sælge dem online eller ved et flyttesalg eller smide dem ud til genbrug. Husk! Jo færre ting du skal have flyttet, jo flere penge kan du spare.

2. Pak selv dine ting ned i flyttekasser

Pak selv dine ting sammen for at spare penge. At anmode om den ekstra service med nedpakning af flyttefirmaet vil koste dig ekstra penge. Og disse nedpaknings omkostninger er normalt ikke inkludereret i flytteprisen. Derfor er det en glimrende måde at reducere flytteomkostningerne ved at gøre en indsats for at pakke alt, hvad du selv kan. Forudsat, at du har tid nok inden flyttedagen, bør du sikkert kunne pakke og indpakke de fleste af dine ejendele. Overlad alle specialartikler til professionelle flyttefolk for at minimere risikoen for skader eller personskader.

3. Forhandle en bedre aftale med dine flyttemænd

Der er flere måde der kan gøre, at du kommer til at betale mindre for din flytning.Du skal huske på, at flyttefirmaets priser ikke er lavet af sten, og der er intet at tabe, kun at vinde, hvis du vælger at bruge dine forhandlingsevner. Spørg dine flyttemænd om eventuelle igangværende kampagner, tilbud eller rabatter, som du kan drage fordel af. Sig at en deres konkurrent har tilbudt dig et bedre flyttetilbud. Dette kan også virke til din fordel ved overbevise dit flyttefirma om, at  de skal revidere deres flyttetilbud for at sikre sig dit flytning.