Flyttefirma Roskilde2020-06-01T18:28:14+02:00

Flyttefirma Roskilde

Forside » Flyttefirma Roskilde

Flyttefirma Roskilde – Du kan trygt vælge os til at klare din flytteopgave

Hos os er det vigtigt, at du som kunde får en positiv kvalitets oplevelse ud af din flytning. Derfor står vi parate til at hjælpe dig med, at indhente de helt rigtige tilbud, og sparer dig dermed for en masse tid og en masse penge. Samtidig er du sikker på, at få god kvalitet til den billigste pris. Vores erfaring viser, at det altid er vigtigt at indhente flere tilbud, når man ønsker en opgave løst. Men at indhente tilbud kan være en tidskrævende proces og det er her vores online formidlingsservice kommer i spil. Med få klik får du gennem os 3 helt gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på lige præcis din flytteopgave. Tilbuddene vil du modtage i din indbakke, så du i ro og mag kan gennemlæse dem og træffe en beslutning. Som nævnt er her tale om uforpligtende tilbud.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Roskilde flytter for dig alle ugens 7 dage – hele året rundt!

Med få klik kommer du godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og udfylde skemaet. Det er nemt og enkelt at udfylde og tager kun et par minutter. Husk at udfylde din flytte beskrivelse så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på. Så overtager vi, og sørger for at din forespørgsel bliver sendt videre til relevante flyttefirmaer i Roskilde. Vi formidler flytning for både privat og erhvervskunder. Vi klarer flytninger fra små lejligheder til store lagerhaller. Ingen opgave er for lille eller for stor. Så vil du kort tid efter modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i dit nærområde. Tilbuddene får du direkte i din indbakke, så du i ro og mag kan sammenligne dem og træffe en beslutning om du ønsker at tage imod et af dem.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Roskilde – kvalitetssikrede flytteløsninger

Alle de flyttefirmaer vi henviser til, er beliggende i Roskilde og omegn. Her er tale om professionelle og erfarne flyttefirmaer med mange års erfaring. . Flyttefirmaerne er nøje udvalgt efter vores strenge krav om kvalitet og god kundeservice. Vi ønsker at sikre vores kunder en høj standard, så vi kan love dig et arbejde, der er ordentligt udført. En flytning kan være en stressende oplevelse, hvis ikke den bliver håndteret korrekt. Derfor vil de tilbud du modtager også være fra erfarne professionelle flyttefirmaer, der har en bred viden på området og som kan rådgive dig hele vejen gennem processen. Så du føler dig tryg og hørt! Vores flyttefirmaer anvender moderne hjælpemidler, hvilket giver den mest skånsomme flytning af dine møbler og andet inventar. Flere af flyttefirmaerne har store maskinparker. Blandt andet flyttelifte, der kan nå helt op til omkring 5 til 6 etage. Det gør, at flytningen kan foretages hurtigere og er mere skånsom for dine møbler og opgangen. Vi sætter kundeservice i højsæde – vi lytter derfor altid til dig og dine behov. Du kan derfor trygt vælge os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige tilbud til dig.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top