Flyttefirma Aalborg2020-06-01T18:01:25+02:00

Flyttefirma Aalborg

Forside » Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg flytter alle ugens 7 dage året rundt

En flytning kan være en bekostelig og trættende affære. Vi ønsker at gøre det så billigt og gnidningsløst som muligt. Vi står parat til at hjælpe dig med at indhente tilbud, så du får den bedste kvalitet til den billigste pris. Det er altid en god ide at indhente flere tilbud på den ønskede opgave – med få klik får du igennem os, 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud direkte i din indbakke, som du i ro og mag kan gennemse, inden du beslutter dig for næste skridt. Du er ikke forpligtet til at tage imod de tilbud du får gennem os. Erfaring viser os, at der er rigtig mange penge at spare ved at vælge den rigtige løsning, og vi gør gerne benarbejdet for dig, ved at finde de bedste tilbud på lige præcis dine flytte ønsker.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Aalborg flytter bedst hver gang

Med få klik kommer du godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og så er du godt i gang. Det tager kun få minutter, at udfylde de forskellige felter i skemaet. Husk at beskrive din flytteopgave så godt du kan, så de forskellige flyttefirmaer i Aalborg, som vi samarbejder med ved, hvad de skal give tilbud på. Ønsker du at leje eller købe flyttekasser af firmaet eller ønsker du hjælp til nedpakning, så er det vigtigt du nævner det i din beskrivelse, så du får relevante tilbud. Så snart du har udfyldt skemaet overtager vi og sørger for, at du indenfor kort tid får 3 tilbud fra professionelle flyttefirmaer i Aalborg. Det hele er fuldstændig gratis og uforpligtende. Lettere kan det ikke blive. Vi samarbejder kun med professionelle og pålidelige flyttefirmaer.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Spar nemt helt op til 70% via flyttefirma Aalborg

Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder, at du kan købe eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din forespørgelse, at du ønsker at leje eller købe flyttekasser af dem i forbindelse med din flytning, så får du svar på det. Nogle af de firmaer vi samarbejder med, er også behjælpelig med nedpakning, hvis dette er et ønske. Når det kommer til hvad det koster at flytte, så er det er umuligt at sige, hvor meget det koster at hyre et professionelt flyttefirma til at stå for din flytning. Det kommer helt an på hvor stor flytte opgaven er og hvor langt dine ejendele skal transporteres. Eller om der er særhensyn at tage. For eksempel flytning fra svært tilgængelige steder, hvor lift er nødvendig.

Flytefirma Aalborg flytte alle ugens 7 dage 365 dage om året

Alle de flyttefirmaer, som vi samarbejder med og som du kan modtage tilbud fra, er nogen af de bedste flyttefirmaer i Aalborg. De er nøje udvalgt efter vores høje krav om kvalitet og kriterier som gør, at vi kan opretholde en høj standard og samtidig kan love dig et arbejde, som er ordentlig udført. Dette sikrer dig, at det udelukkende er dygtige faglærte flyttefirmaer, der kommer til at udføre din flytteopgave. Flytning kan være en stressende proces og vores samarbejdspartnere ønsker at gøre deres ypperste for at gøre det så gnidningsløst som muligt. Vi sikrer dig, at du får den bedste standard til den billigste pris. De flyttetilbud, som du modtager gennem os, er ganske gratis og fuldstændig uforpligtende. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak til nogle af de tilbud, du modtager igennem os.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top