Boligbelysnings trends

I en travl hverdag tænker du måske ikke så meget på dit lyset i dit hjem. Men ineffektiv belysning kan have en dybtgående indvirkning på humør og generel sundhed. Opdatering af din boligs belysning er også en lyd investering i din boligs samlede værdi, især hvis du planlægger at sælge inden for den nærmeste fremtid. Ligesom møbler og hjemmedekorationer er gået mod komfort og enkelthed, omfavner boligbelysnings trends for det kommende år naturlige materialer, unikke teknikker og en overordnet ubesværet følelse.

Opfindsomme metallamper

Metallic lamper er ikke nye, men håndværkere har udviklet nye teknikker, der gør moderne metalarmaturer til en af de mest spændende belysningstrends for 2023. Regnbuens effekt af brændt stål giver os alle følelserne for unikke køkken- eller spisestue lamper. Inspireret af måden en motorcykels udstødningsrør viser en iridescent flush fra at køre varmt, producerer denne metode “annealing colors” på stål eller titanium ved at udsætte dem for varme. Andre metalliske belysningstrends inkluderer spejlet messing og farvet metal formet i organiske former.

Naturlige materialer

Med flere mennesker, der arbejder hjemmefra mindst en del af tiden, er skaberkomfort blevet en stor prioritet. Denne ændring gør boligbelysnings trenden med naturlige materialer til et selvfølgeligt valg. Lamper med træperler, glaspaneler, tekstureret papir, reb og mere lyser op i store opholdsrum og skaber en strand- eller skovagtig stemning. Denne hjemmebelysnings trend gør det nødvendigt at skifte til LED-pærer, da disse miljøvenlige pærer forbliver kølige, mens de skinner for at eliminere bekymringer om brandfarlige materialer, der kan forårsage en undgåelig tragedie i dit hjem.

Midcentury modern belysning

Det er længe siden, midcentury modern bevægelsen overtog verdensudstillingen i New York City i 1939. Men denne designtrend har overgået alle andre med bemærkelsesværdig vedvarende kraft. Nu ser det ud til, at den har taget permanent ophold blandt de mest elskede boligbelysnings trends. En del af årsagen til den fortsatte popularitet er, at midcentury modern belysning omfatter en tidløs kombination af rene linjer og retro indflydelse. Tænk på elegante metalarmaturer med hyggelige Edison pærer eller neutrale bordlamper med geometriske nuancer. Midcentury stilen passer også smukt sammen med mange designæstetikker, herunder traditionelle, overgangs- og Grandmillenial interiører, hvilket gør den tilpasningsdygtig til mange typer af boligbelysning.

Moderne minimalisme

En anden trend for boligbelysning, der voksede ud af vores fælles tilpasninger til pandemien, er en moderne minimalistisk stil. Fanget i vores hjem nogle gange i måneder blev vi intimt bekendt med de naturlige lyskilder i vores opholdsrum – og hvordan rodet optog alt for meget af det plads. Maksimer din minimale belysningsplan med subtile muligheder som indbyggede overhead lys, enkle væglamper og pendler, der matcher med farverne på væggene. Placer boligbelysningen strategisk for at udnytte sollys gennem vinduer og ovenlysvinduer og brug reflekterende overflader som vægmonterede spejle for at øge glansen uden at overbelaste gulvpladsen.

Pendler, der blender ind

Når vi taler om minimalistiske belysningstrends, er pendler en fantastisk måde at hæve boligbelysnings designet uden at blive for besværlig. De nuværende belysningstrends for hjem skæver mod en større størrelse af pendel og en farve palette, der blander sig ind i væggene – bogstaveligt talt. Det er ideelt at finde en metal pendel lampe, der matcher din vægfarve, men det kan måske ikke være realistisk. En anden måde at inkorporere denne trend i dit hjem er med TCP Accent Pendler, der kommer i en række former, stilarter og finish, der holder fokus på dine andre møbler. Åbningsarbejde, spiral og skinne muligheder bringer subtil tekstur til et rum uden at føles tung eller klodset. Gå efter linsepære alternativet for at holde det subtilt og slankt.

Retningsbestemt boligbelysning

Højniveau funktionalitet i dit hjem med forskellige typer retningsbestemt boligbelysning. Uanset om det er sporlys for at vise elsket vægkunst, oplysning for at fremhæve arkitektoniske træk eller udendørs spotlights for at holde din ejendom sikker, hjælper retningsbestemt hjemmebelysning dig og din familie med at leve dit bedste liv hver dag. Vælg LED-pærer, der passer til hver aktivitet med de mest effektive lumen og lysfarve.