En guide til at vælge det rigtige flytte- og indpakningsmateriale

Uanset om du hyrer full-service flyttemænd eller gør det selv for at spare penge på din kommende flytning, er det ikke til forhandling at få i det mindste nogle flytteartikler. Så medmindre du helt outsourcer pakning (hvilket vil være dyrt, men vil eliminere behovet for selv at skaffe flytteartikler), har du brug for visse genstande til at beskytte og transportere dine ejendele. Selvom du betaler nogen for at pakke dit hjem, skal du stadig pakke personlige ting til flyttedagen.

Ved at bruge det rigtige pakkemateriale og flytteartikler vil du holde dig organiseret og dine ejendele sikre, så din flytning er strømlinet og stressfri. Nogle er essentielle, nogle er bare gode at have. Her er vores komplette liste over flytteartikler, pakketips, råd om, hvordan du sparer penge på pakkematerialer, hvordan du vælger det rigtige pakke- og flytteudstyr og ofte stillede spørgsmål.

Sådan vælger du det rigtige pakkemateriale og flytteværktøj

Pakkemateriale

 

Pakkemateriale og flytteartikler er dine bedste venner under hele flytningen. Ting som pakkepapir og bobleplast sikrer, at selv dine mest skrøbelige genstande overlever at blive transporteret. En sækkevogn vil forhindre dig i at skade dig selv, mens du slæber tunge genstande. Markører og mærkningsværktøjer holder dig organiseret. Selv hverdagens helte som affaldsposer og små genlukkelige poser er praktiske til pakning.

Her er nogle trin, du kan tage, når det er tid til at vælge dit pakke- og flytteudstyr:

Den bedste måde at pakke til flytning er at starte tidligere i stedet for senere. Vores flyttetjekliste foreslår, at du finder ud af dit flyttebudget to måneder før flytningen. Inden du hyrer et flyttefirma eller forpligter dig til en gør-det-selv flytning, skal du finde ud af dit overordnede flyttebudget. Dem, der ønsker at hyre et flyttefirma til en langdistanceflytning, bør budgettere med omkring 10.000 til 15.000 Kr. En lokal flytning, på den anden side, kan koste mellem 3.000 til 5.000 Kr. Flyttepriserne svinger meget. Det er derfor en god idé, at indhente flyttetilbud. Hvis du flytter efter et job, skal du sørge for også at tjekke med din arbejdsgiver om, hvorvidt de vil dække udgifterne. Budgetbeløbet kan svinge, efterhånden som du justerer, men det er i det mindste nyttigt at starte med boldbanen. Benyt venligst vores online flytteomkostningsberegner for at finde ud af, hvor meget du kan forvente at bruge.

Hvis du hyrer fagfolk, vil de også lave en opgørelse (personligt eller via en virtuel undersøgelse), men du skal oprette din egen opgørelse. Dette er et nødvendigt skridt af flere årsager, herunder at finde ud af, hvilke flytteartikler du skal bruge, og i hvilke mængder. Gå alle dine ejendele igennem, rum for rum og skab for skab. Medtag alle skabe og skuffer. Få en idé om, hvor meget du har, og noter, hvad der kan gå. Tag en opgørelse over, hvilke møbler der ikke er værd at flytte, og lav også en skabsrensning. Hvis den ikke passer, er ude af stil, og/eller du ikke har brugt den i et år, så slip med den. Det samme gælder dine børns skabe, linnedskabe og badeværelseshylder. Smid, genbrug eller donér det, du ikke har brug for. Sælg dine bedre, men stadig uønskede varer. Det er et forehavende, men det er den eneste måde at få en idé om, hvor meget du skal bevæge dig og lette din byrde.

Cirka fem uger før flytningen og boksning af dine ting, skal du finde en tidslinje for pakkeprocessen. Planlæg at pakke alle ikke-nødvendige ting først. Disse inkluderer ting, du ikke får brug for i ugerne op til flytningen, herunder bøger, boligindretningsartikler og elektronik. Emballage væsentlige bør holde. Disse omfatter køkkenartikler, spisestel, tøj, toiletartikler og andre ting, du har brug for i dagene op til flytningen.

Hvis du pakker hele din husstand, er seks uger før flytningen et godt tidspunkt at bestille alle nødvendige flytteartikler. Fra æsker og bobleplast til tape og pakkepapir, disse materialer hjælper med at sikre, at dine ejendele kommer sikkert til dit nye hjem.

En måned før flytningen er det tid til at begynde at pakke. Start med at pakke ikke-nødvendige varer og sæsonvarer først. Disse kunne omfatte vinterfrakker, sportsudstyr uden for sæsonen, bøger og andre ejendele, du ikke har brug for i ugerne op til flytningen. Sørg for at pakke alle skrøbelige genstande med ekstra omhu og etiketbokse så tydeligt som muligt. Hold desuden værdigenstande og vigtige dokumenter adskilt.

Når det kommer til at flytte forsyninger, er papkasser og pakketape kun toppen af ​​isbjerget. Der er mange ting, du skal bruge, når du skal pakke sammen for at flytte, såvel som på selve flyttedagen, og det er ikke alle, der er indlysende. For at hjælpe dig har vi sammensat en omfattende liste over alle de flytteartikler og flytteudstyr, du vil overveje at anskaffe til dit næste træk.

Indpakningsmateriale

Æsker. Køb papkasser, eller lej plastik flyttekasser til at opbevare alle dine genstande i.

Pakkebånd. Du skal bruge det til både at bygge kasser og forsegle dem, når de er fulde, så spring over pakketape i dollarbutikken og smid lidt med tape, der er mere holdbart.

Pakkepapir. Du vil have masser af blækfrit pakkepapir til at pakke skrøbelige og/eller skarpe genstande ind i, samt til at give ekstra dæmpning og stabilitet i kasser.

Plastfilm. Du behøver ikke købe plastfolie, der er bevægelsesspecifikt, men du skal have mindst én rulle robust plastikfolie, som du kan bruge til at pakke rundt om visse genstande.

Boble plast. Brug dette til at pakke ekstra skrøbelige ting ind som dem, der er lavet af glas, keramik og porcelæn, og til at give noget polstring inde i kasserne.

Plastposer. Små plastiksandwichposer er fantastiske til opbevaring af småting, der ellers kunne gå tabt, såsom møbelskruer.

Etiketter og/eller markører. Når det kommer til mærkning af forsyninger, kan du blot mærke direkte på kasser med en permanent markør eller bruge etiketter og en markør (hvis du bruger plastikbeholdere, skal du vælge den sidste mulighed).

Saks eller kniv. Fra klipning af pakkepapir og boblepude til udpakning og åbning af kasser, der er mange måder, hvorpå en saks og/eller en kasseskærer vil komme til nytte under dit næste træk.

Rengørings midler. Selvom rengøringsartikler ikke ligefrem er “flytningsartikler”, er de absolut nødvendige at have før og efter en flytning.

Plastikstrækfolie. Hvis du selv flytter, bliver du sandsynligvis nødt til at købe en rulle plastikstrækfolie for at beskytte store omfangsrige genstande, såsom sofapuder og møbler.

Flytteudstyr og flytteværktøj

Lej en flyttebil. Hvis du ikke ansætter flyttemænd, bliver du sandsynligvis nødt til at leje en lastbil.

Sækkevogn. En sækkevogn er ideelle til at hjælpe dig med at flytte tunge kasser og omfangsrige møbler fra hjem til lastbil og tilbage igen.

Møbelpuder/flyttæpper. Disse vil hjælpe med at polstre dine ting, når de tager på rejsen til dit nye hjem.

Løftestropper. Det ville være smart at investere i et par sæt løftestropper, som fordeler vægten mere jævnt, så du kan løfte store møbler og store apparater.

Lastremme. Lastremme, også kaldet sikkerhedsstropper, hjælper med at sikre genstande i lastbilen, så de ikke flytter sig rundt.

Anhænger. Hvis flyttelastbilen ikke er nok, så skaf en trailer, så du trygt kan trække ejendele bag på din bil.

Ramper. De fleste lejelastbiler kommer med ramper, men det samme kan ikke siges, hvis du låner en vens lastbil eller bruger din egen.

Flytte snore. Det er de snore, som du sikkert allerede har i dit bagagerum til at transportere overdimensionerede genstande.

Madrasbetræk. Uden madrasposebetræk vil din madras sandsynligvis blive snavset og bøjet ud af form under transport.

Møbelvogn. De vil gøre dig i stand til nemt at flytte tunge møbler og vil beskytte gulvene mod buler og ridser.

Personlige væsentlige genstande

Toilettaske. Gør det lettere for dig selv ved at pakke en toilettaske med de ting, du bruger dagligt, og de ting, du ved, du sandsynligvis får brug for med det samme: en tandbørste, tandpasta, deodorant, kontakter og kontaktopløsning, sæbe eller håndsprit osv.

Toiletpapir. På samme måde som ovenstående elementer er det vigtigt, at når du har brug for det, har du virkelig brug for det.

Skiftetøj. Tænk på en flytning som en tur, da du ikke nemt kan få adgang til de fleste af dine daglige ejendele med det samme, og pak det tøj, du skal bruge for at komme igennem det (vi foreslår et par pyjamas , skift af bukser og skjorte, noget varmt for en sikkerheds skyld, og et par friske par sokker og undertøj).

Håndklæder. Både til personlig brug i sidste øjeblik og til at pakke skrøbelige ting ind i sidste øjeblik, plus at du sandsynligvis får brug for dem med det samme i det nye hus.

Værktøjskasse. For at skille møbler ad og samle møbler, skal du anskaffe dig de grundlæggende værktøjer, du skal bruge til at gøre det (hvis du ikke allerede har dem).

Køler med snacks og vand. Gode ​​muligheder inkluderer proteinbarer og individuelt pakkede snacks, og du vil også have en flaske eller to vand derinde.

Opladere. Sørg for at pakke alles telefonoplader, computeroplader og andre vigtige opladningsenheder i en separat taske eller æske.

Førstehjælpskasse. Skader sker, så lad dit førstehjælpskasse være let tilgængeligt på flyttedage.

Køkkenrulle. Til oprydning i det gamle hus og det nye hus.

Skraldeposer. Du skal bruge dem til oprydning og pakning i sidste øjeblik.

Sådan sparer du penge på indpakningsmateriale

Indpakningsmateriale

 

Hvis du køber alle dine pakkematerialer, vil de samlede omkostninger hurtigt stige. Men der er nogle måder at skære ned på. Læs om, hvordan du sparer penge på at pakke fornødenheder, så du ikke ender med at bruge mere, end du skal.

Lej i stedet for at købe. Store billetvarer som håndlastbiler, flyttetæpper, trailere og mere er tilgængelige til leje mange steder, herunder boligforbedringsbutikker som Home Depot og Lowe’s, lastbiludlejningsfirmaer, lagerfirmaer og flyttefirmaer.

Køb ikke for meget. Du kan sikkert returnere ubrugte forsyninger, men hvorfor tilføje til din allerede overvældende huskeliste? Find ud af præcis, hvilke forsyninger du skal bruge, og hold dig til det. Du kan altid købe mere senere.

Få gratis kasser og andre flytteartikler. Karton er slidstærkt og kan nemt genbruges. Der er masser af steder, hvor du kan få kasser gratis. Ring til lokale virksomheder og se, om de har kasser, du kan hente. Mange af dem slipper bare af med deres kasser efter udpakning af inventar. De kan også have nogle andre nyttige materialer til dig, såsom bobleplast og pakkepapir. Ring også på dine sociale mediesider, da du måske også har nogle venner og familie med forsyninger, du skal slippe af med.

Bliv kreativ med det, du allerede har. Chancerne er, at du allerede har masser af genstande i dit hjem, der kan tjene dobbelt told og spare penge på at pakke forsyninger. Du har sikkert allerede tuscher, sakse og genlukkelige poser. Du kan bruge kufferter og duffeltasker til alt fra at pakke dit tøj til sengetøj til bøger. Brug også kommodeskuffer og affaldssække. Brug sengetøj, håndklæder og tøj som emballage i stedet for bobleplast og pakkepapir. Alle disse er perfekt til indpakning og dæmpning af skrøbelige genstande.

Let belastningen. Jo mindre du har, jo mindre skal du pakke, ikke? Sælg, doner eller smid det, du ikke længere har brug for. Der er mange måder at gøre netop det på, og mange steder vil med glæde tage imod dine ting og endda hente dem. Hvis dine ting er i mindre end fantastisk stand, kan du altid hyre et lokalt skrammelfjernelsesfirma til at slippe af med det for dig. Ikke klar til at sige farvel til nogle af dine ejendele? Overvej at opbevare dem.

Eksperttips til din flytning

Expert tips

Nedpakning til en flytning er muligvis den mest tidskrævende del af hele processen. Vores bedste pakketips til flytning handler om at spare dig selv for tid, mens du stadig sørger for, at dine ejendele er sikre. Her er nogle forslag til at sikre en smidigere flytning.

Start tidligt. Vi anbefaler, at du køber flytte- og pakningsartikler, så snart du har gjort opgørelsen og ved i det mindste omtrent, hvad du skal bruge til pakning. Ideelt set bør du begynde at bestille og indkøbe flytteartikler seks uger før flytningen. Begynd at pakke en måned i forvejen.

Opret en pakkestation. På den måde spilder du ikke tid på at lede efter forsyninger og kan bruge stationen til at tape og mærke kasser. Det kan være et klapbord eller gæsteværelset.

Sæt kasser op, som du har brug for dem. Hold dit rum så klart og overskueligt som muligt ved kun at opsætte kasser, når du er klar til at fylde dem. Når en kasse er fyldt, tag den til pakkestationen til tapning og etikettering.

Sæt destinationsrum på boksene. Sæt navnet på det rum boksen skal til på hver boks. Andre muligheder er at farvekode kasserne eller mærke dem med indholdet. Vi anbefaler kun sidstnævnte, hvis du skal flytte. Ellers ved flyttemændene ikke, hvor kasserne skal hen.

Glem ikke at markere kasser som skrøbelige. Det er især vigtigt, hvis du har ansat flyttemænd, da de ikke ved, at de skal være ekstra forsigtige med nogle af dine kasser.

Opbevar hardwaren i en plastikpose. Når du skiller møbler ad, skal du lægge små hardware i en forseglelig pose og mærke det. Tape det fast på det møbel, det hører til, eller gem det hele i en kasse.

Tag billeder af flyttekassens indhold. Tag et hurtigt billede af indersiden af ​​kasserne, efter at de er pakket, hvis du skulle have brug for at rykke din hukommelse senere. Selvom du ikke vil fange alle elementer i billedet, bør det hjælpe dig med at få en generel idé om, hvad du finder i hver boks. Dette vil også være nyttigt, hvis nogen af ​​genstandene er beskadiget under flytningen og skal indgive et krav til flyttefirmaet.

Pak emballagen til sidst. Du skal nok i det mindste få brug for nogle af dem på flyttedagen, såsom tape og tuscher, så hold dem udpakket og ved pakkestationen til det sidste.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål

 

Her er svar på de oftest stillede spørgsmål om flytning.

Hvilket flytteværktøj kan jeg undvære?

Hvis du hyrer professionelle flyttemænd, behøver du ikke købe eller leje noget af flytteudstyret som dukker og flyttetæpper, da de medbringer deres eget. Du kan også springe over at købe nogle pakkeartikler (såsom bobleplast og pakkepapir) og bruge håndklæder og sengetøj i stedet for at pude og pakke ting ind.

Hvilke udpakningsværktøj skal jeg bruge?

Du behøver ikke meget, heldigvis. Du skal kun bruge en saks eller en kasseskærer til at skære igennem pakketape plus nogle affaldssække til at bortskaffe dine emballagematerialer, så du kan smide dem ud, genbruge eller give dem til en anden senere.

Hvad er et flyttetæppe?

Flyttetæpper (nogle gange kaldet møbelpolstring) er kraftige stofbelægninger, der bruges til at beskytte møbler, apparater og andre store genstande, når du flytter. Disse tæpper er designet til at absorbere stød og give dæmpning til det, de dækker. Nogle bevægelige tæpper kommer med indvendige puder for at give ekstra beskyttelse til skrøbelige genstande.

Skal du flytte lige om lidt?

Travl

 

Nu hvor du ved, hvad flytte- og pakningsartikler har brug for, og hvor du kan finde dem, er det tid til at begynde at planlægge din kommende flytning. Vores hjemmeside gør det nemt at finde og booke de bedste flyttemand til opgaven. For at finde et pålideligt flyttefirma, start med at få et flyttetilbud. Alle flyttefirmaer i vores netværk er licenserede og forsikrede, så du kan være sikker på, at din flytning vil være i gode hænder. Held og lykke og god flytning!