Det kan være perfekt for dig, at sælge alt inden, at du flytter

Den mest kritiske del af en flytning for dig vil sikkert være transport af dine ejendele mellem punkt A (dit nuværende hjem) og punkt B (destinationsstedet).

Tænk over dette. Næsten hvert eneste trin i flytteprocessen er direkte knyttet til alle de husholdningsartikler, du ønsker at flytte mellem de to boliger – fra opgørelse og sortering af dine ting til at finde den bedste flyttemand i nærheden af ​​dig og pakke dine ting til flytning.

Og forestil dig et øjeblik, at du ikke havde noget at flytte til det nye sted – intet andet end et par essentielle ting, der kan passe komfortabelt i din egen bil. Er sådan et udflytningsscenarie et klassisk tilfælde af ønsketænkning, som aldrig kunne lade sig gøre i virkeligheden?

At sælge alt hvad du ejer og flytte væk er muligt, men det er ikke det bedste valg for alle. Der er mange grunde til, at de fleste mennesker vil holde på deres værdifulde ejendele og vil være villige til at gennemgå de nødvendige trin for at se deres ting leveret sikkert til den nye adresse.

Og alligevel kan det være en glimrende mulighed for dig at flytte uden husholdningsartikler, især når du forstår de klare fordele ved at sælge alt og flytte væk uden andet end et par absolut nødvendige ting.

Her er de 7 bedste grunde til, at det kan fungere godt i netop dit tilfælde at sælge alt, hvad du ejer og flytte væk.

1. Du vil tjene penge på salget af dine ting

Penge

Det er meget muligt, at ideen om at sælge alt, hvad du ejer og flytte væk, virker ret chokerende i starten. Hvorfor vil du nogensinde gøre det? Det giver overhovedet ingen mening at give slip på alle de ting, du har erhvervet dig gennem år og år.

Og alligevel, jo mere du tænker over det, begynder du måske at se logikken bag den tilsyneladende absurde idé. Frem for alt andet vil du tjene penge ved at sælge dine ting og vil være i stand til at købe nye ting, når du ankommer til det nye hjem.

Desværre vil du sjældent være i stand til at sælge dine ejendele med fortjeneste, blot fordi de alle vil blive brugt. Ikke desto mindre bør det stadig være OK at få penge nok for hver enkelt, især når det kommer til dine møbler.

Husk, at flytning af møbler over hele landet ofte kan koste mere end den faktiske værdi af stykkerne, så dine store og tunge møbler bør være de første til at gå.

Det er tid til at organisere et stort flyttesalg, hvor du kan prøve at sælge næsten alt, hvad du ejer. At lægge nogle af dine ting online er også en god mulighed, især når du har god tid til flyttedagen.

2. Du sparer tid ved ikke at lede efter pakkematerialer

Spar tid

Ikke at skulle bekymre dig om at pakke materialer overhovedet er en kæmpe bonus.

Din modige beslutning om ikke at tage nogen ting med dig til det nye hjem betyder, at den besværlige opgave med at pakke til en flytning ikke blot bliver udskudt indtil videre, men også vil blive aflyst helt.

En anden stor fordel ved at sælge alt og flytte på tværs af landet er, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du kan købe det nødvendige pakkemateriale til pakkearbejdet. Tager man i betragtning, at det gennemsnitlige antal flyttekasser, der skal til for at pakke et helt hjem, er 60, så må det i høj grad føles tilfredsstillende, at du ikke skal forberede nogen pap beholdere til den kommende flytning.

Sørg for at bruge al den frigjorte tid fornuftigt. Mød for eksempel, at du er dine bedste venner, før du flytter væk, tilbring kvalitetstid med de mennesker, du holder af, og overvej endda at arrangere en afskedsfest for dine venner.

Men pas på: Det er normalt en fejl at forsøge at sælge noget til dine bedste venner. Hvis nogen af dem vil have noget, du har, så er det bedst at give det væk til dem som et tegn på dit venskab.

3. Du sparer tid og energi ved ikke at pakke dine ting sammen

Spar tid og penge

Ofte er pakning det mest frygtede job, når man flytter, fordi det er den mest tidskrævende opgave på nogens pakke-tjekliste. Under ideelle forhold er pakning en hel proces, der starter lige efter, at boligflytningen er bekræftet og slutter dagen før selve flyttedagen.

At pakke til en flytning er også det mest energidrænende, du skal gøre, når du gør dig klar til at flytte ud på grund af de mange dage, du har brugt på at inventere, sortere, pakke og pakke alle de ting, du ejer.

Og netop derfor kan det være yderst fordelagtigt at sælge alt i huset og flytte væk med blot et par ejendele, der skal tages. I virkeligheden burde det ikke at skulle beskæftige sig med pakning og alle de små opgaver, der er forbundet med pakning, føles som om en kæmpe vægt er blevet løftet af dine skuldre.

Ikke at skulle pakke dine ting vil også betyde, at du ikke behøver at bede dine venner om pakningshjælp også. Vær opmærksom på, at det aldrig er nemt at bede dine venner om en stor tjeneste, såsom at hjælpe dig med at pakke og flytte dine ejendele.

Endnu en gang vil det frigøre en masse tid for dig, hvis du ikke har nogen ting at beskytte til den kommende flytning. Har du allerede sagt farvel til dine yndlingssteder i den by eller by, du skal til at forlade?

4. Du vil spare penge ved ikke at ansætte professionelle flyttemænd til nedpakning

Flyttekasser

At hyre et professionelt flyttefirma har et par store fordele.

De professionelle flyttefolk ved, hvordan man pakker effektivt, hvilket betyder, at de ikke kun pakker dine ting hurtigt, men de vil også gøre det på den sikrest mulige måde, så dine ting ikke kan blive beskadiget under selve flytningen.

De professionelle flyttemænd, der ankommer til dit hjem for at beskytte dine ejendele, medbringer alle de nødvendige pakkematerialer, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor du kan få fat i kvalitetsemballagematerialer såsom papkasser, bobleplast og pakkepapir.

Det er overflødigt at sige, at professionelle pakke- og flyttetjenester ikke tilbydes gratis. Hvor meget koster det for eksempel at ansætte en flyttemand til at stå for nedpakningen? Den gennemsnitlige pris for flyttemand er på omkring 550 Kr. pr. time pr. Og når du flytter på tværs af landet, vil den ekstra service med nedpakning ofte være inkluderet i din faste pris, som du får af flyttefirmaet.

Når du når at sælge alt, hvad du har, inden du flytter væk, behøver du ikke hyre en flyttemand, da du ikke har noget der skal pakkes eller flyttes. Som et resultat sparer du en masse penge, som du ellers skulle bruge til at betale for professionel nedpakning og flytteservice.

5. Du vil opleve mindre stress ved ikke at skulle bekymre dig om dine ting

Stress

Det bliver ikke nemt at sælge alt, hvad du har, og flytte væk med kun få ejendele, som du ikke kan skille dig af med uanset hvad. Ud over tid og kræfter bliver du nødt til at investere for at sælge alle disse varer, det kan være sværere at lade dem gå, end du tror, ​​fordi du er blevet for knyttet til de fleste af dem.

Men når du først har besluttet dig for bare at sælge alt og flytte ud med næsten ingenting, bør du opleve en følelse af befrielse, og enhver stress, du må have følt, burde forsvinde hurtigt nok.

Glem ikke, at en af ​​de mest stressende ting, når du flytter hjem, er den konstante bekymring for, at dine ejendele måske ikke når det nye sted i ét stykke. At finde nogle af dine ting beskadiget efter flytningen er overstået er altid en mulighed, især når de har rejst tusindvis af kilometer på tværs af landet, er blevet utilstrækkeligt beskyttet eller er blevet betroet dårlige flyttemænd.

Den gode nyhed for dig er, at din flytteoplevelse skal være så stressfri som muligt, simpelthen fordi du ikke har noget at flytte mellem de to boliger, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dine varer når det nye sted. måden de efterlod den gamle – altså helt intakt.

6. Du har ingen flyttekasser at pakke ud efter flytningen

Flyttekasser

Hvis det lykkes dig at sælge alle dine ting (eller give nogle af dem væk), vil du ikke have nogen kasser til at transportere til destinationsstedet bortset fra muligvis et par vigtige kasser. Hvad det betyder er, at når du ankommer til det nye hjem, har du bare ingen kasser at pakke ud. Det lyder for godt til at være sandt, ikke?

I modsætning til at pakke til en flytning, kan opgaven med at pakke ud blive strakt ud i tid, fordi der ikke er en deadline på vej. Ikke desto mindre er udpakningsarbejdet også kendt for at tage ret meget tid og kræfter, fordi det aldrig kun handler om at pakke dine ting ud, vel? Du bliver nødt til at ordne dine ting ordentligt, komme af med alt pakkemateriale og derefter rense det hele, når du er færdig med at pakke ud.

Ikke at skulle pakke ud i dagevis efter at have solgt alt og flyttet væk, vil give dig den unikke mulighed for at tage fat på andre vigtige opgaver efter flytningen uden forsinkelse – at finde et nyt job, få en ny familielæge, indskrive dine børn på en anden skole, tilmelde dig din bil og overførsel af dit kørekort og så videre.

Ikke at flytte noget med dig vil selvfølgelig også betyde, at du skal finde tid til at købe nye ting til det nye hus eller lejlighed. Heldigvis er det en trin-for-trin proces at indrette det nye sted, som du kan lide det, som kan gennemføres i dit eget behagelige tempo.

7. Du kan nyde en frisk start på livet det nye sted

Kapitel 1

Beslutningen om at sælge alt, hvad du ejer og flytter, er ofte resultatet af dit ønske om at få en frisk start et andet fjerntliggende sted.

Det er muligt, at alle de materielle genstande, der omgiver dig i øjeblikket, vækker dårlige minder, og det er præcis det, du måske forsøger at slippe af med. Et dårligt forholdsbrud kan for eksempel føre til dit stærke ønske om at ændre alt omkring dig.

I nogle tilfælde vil det at sælge alt, inden du flytter væk, være en glimrende mulighed for at forsøge at løbe fra fortiden og få en frisk start et andet sted. Ved ikke at slæbe ejendele med dig, vil du være i stand til at købe helt nye møbler efter flytningen og indrette det nye hjem på en helt anden måde. En ny begyndelse kræver ofte, at du er modig nok til at give slip på dine gamle ting, og hvilken bedre måde at gøre det på end at sælge alt og starte forfra et nyt sted? 5 tips til at flytte ud efter et langt forholdDet er vigtigt at bemærke, at at sælge alt og flytte væk er ikke en god mulighed for alle. Hvis du beslutter dig for at gøre det, skal du være helt sikker på, at du gør det rigtige for at undgå bitre fortrydelser efter flytningen.

Hvis du tilfældigvis er for knyttet til dine ejendele, som de fleste mennesker er, så bør du ikke lede efter den bedste måde at sælge alt og flytte væk – i stedet bør du lede efter de bedste flyttemænd i nærheden af ​​dig.