Nedpakning ved flytning

Hvordan pakker man bedst en flyttekasse?

Når det kommer til nedpakning, er det afgørende at starte med de tungeste genstande og gradvist bevæge sig mod lettere ting. Vores anbefaling er at anvende stabilisering øverst i flyttekassen med bløde eller lette genstande. Vi har også skabt specialdesignet glasindlæg i stærk pap til sikker og nem nedpakning af glas og flasker.

Hvordan pakker man tallerkner ned?

Tallerkner pakkes omhyggeligt med pakkepapir mellem hver tallerken i bundter og afsluttes med et ekstra lag pakkepapir. Opstillingen i kasser er vigtig, da tallerkner er stærkest på højkant.

Hvordan pakker man elektronik ned?

For elektronik anbefaler vi at bruge den originale emballage, og hvis det ikke er muligt, er det en fordel at polstre bunden af flyttekassen med bløde materialer. En ekstra beskyttelse med et flyttetæppe sikrer, at dine enheder når destinationen sikkert.

Flytning af møbler og høje bygninger

Hvordan flytter man nemmest fra 5. sal?

Ved flytning fra højere etager anbefaler vi konsultation med vores professionelle flyttekonsulenter. En møbellift kan gøre processen betydeligt lettere og mindske risikoen for skader.

Hvad gør man af små skruer og nøgler til møbler?

Det er afgørende at fjerne nøgler fra møbler og opbevare dem sikkert. Vi foreslår at samle dem i en frysepose og placere den et let tilgængeligt sted.

Hvordan flytter man møbler bedst?

Vi anbefaler altid at overlade flytning af møbler til et professionelt flyttefirma. Ved selv at udføre det er det vigtigt at pakke ejendele forsvarligt og sikre korrekte dimensioner på køretøj eller trailer.

Flyttekasser

Hvordan folder man en flyttekasse?

Vores kasser har en tydelig brugervejledning. Følg den for nem og hurtig samling af kasser.

Hvor stor er en flyttekasse?

Vores kasser er dimensioneret til B40 x H40 x L60 og kan rumme omkring 8 kasser pr. kubikmeter.

Hvor mange flyttekasser skal du bruge?

Antallet af kasser afhænger af boligens størrelse og hvor tætpakket den er. Som tommelfingerregel bruger man typisk 20-25 kasser pr. rum.

Flytning med et professionelt flyttefirma

Hvor mange mænd kommer i pr. flyttebil?

Normalt kommer 2-3 mænd pr. flyttebil ved en standard privatflytning.

Hvor lang tid tager en flytning?

Varigheden af en flytning varierer, men en typisk familieflytning tager mellem 6-8 timer afhængigt af faktorer som mængde, afstand og valgte services.

Hvad skal man have forberedt, inden flyttefirmaet ankommer?

Forberedelsen afhænger af aftalen. Ved flytning på timebasis bestemmer du selv, hvor meget arbejde vores flyttemænd skal udføre. Ved fast pris skal alt være pakket og klar til flytning.