7 fremragende måder, at spare penge på flytning

Du har måske læst til venstre og højre, at flytning er for stressende – så stressende, at det normalt er rangeret som en af de mest ængstelige og bekymrende begivenheder i livet. Tilføj blot det faktum, at flytteprocessen også er notorisk dyr, og du vil sandsynligvis være virkelig stresset, allerede inden de rigtige flytteforberedelser starter.

Lad os få det på det rene, at flytte hjem er både stressende og dyrt – det kan ingen umuligt benægte – men der er også en masse solstråler for enden af tunnelen i form af gennemprøvede måder at spare penge på din flytning. Og når du først er i stand til at beholde flere opsparinger på din bankkonto, så vil du hurtigt bemærke, hvordan dit flytterelaterede stressniveau begynder at falde, indtil det falder ned til dets NORMALE værdi.

Det er bestemt ikke sjovt at flytte på et budget, men du kan stadig få det til at fungere uden for meget besvær.

Følg disse 7 måder at spare penge på flytteomkostninger for at holde tingene kørende fra dag 1.

1. Tag total kontrol over dit budget

 

Det allerførste, du skal gøre for at have flere penge i din egen lomme, er at være meget forsigtig med, hvordan du bruger dine egne penge under flytteprocessen. Dette er en relativt simpel idé, som er virkelig svær at implementere. Og for at få denne idé til at fungere, skal du lave et budget så tidligt som muligt i din før-flytningsperiode.

Billige måder at flytte ud på
Et flyttebudget vil give dig mere kontrol over dine flytteudgifter.

Et flyttebudget er ret nemt at lave (det vil dog stadig tage tid og en del kræfter), og det fantastiske ved det er, at det vil gøre dig i stand til at overvåge dine flytterelaterede udgifter tættere og gøre noget ved det, når du føler. at du skal.

Lad os f.eks. sige, at du har tildelt et vist beløb for at sikre de nødvendige pakkematerialer, og du går over grænsen uden selv at være klar over det. Nu, når du har alle de forventede flytteudgifter på ét sted, er det meget nemmere at kontrollere disse omkostninger ved at holde budgettet opdateret.

En løsning på overforbrugsscenariet i eksemplet, som du vil lære nedenfor, er enten at koncentrere sig om at få pakkematerialer gratis eller bruge dem, du allerede har i dit hjem. Eller du kan selvfølgelig gøre begge dele.

En anden bonus ved at have et flyttebudget – altså at spare penge på din flytning ved ikke at bruge penge, som du ikke har – er at lave nogle foreløbige beregninger af, om du har sparet nok til at dække flytteomkostningerne i første omgang. Et muligt scenarie, hvor du kommer i gæld på grund af fejlberegninger før flytning, vil praktisk talt sætte en stopper for eventuelle modige forsøg på at flytte billigt.

Sørg for, at dit budget inkluderer følgende:

Flyttefirma udgifter (plus alle gebyrer for yderligere tjenester)

Udgifter til selvflytning (hvis du har truffet den informerede beslutning om at flytte alene).

Udgifter til køretøjstransport (hvis relevant).

Umiddelbare omkostninger efter flytning.

2. Hyr et flyttefirma der ikke koster for meget

Flyttemand

 

Selvfølgelig vil du snart lede efter de billigste måder at flytte på tværs af landet, og på den måde handler det om at finde og bruge tjenesterne fra et billigt flyttefirma. Denne sparsommelige måde at få flyttet dine husholdningsartikler mellem to hjem giver rigtig god mening, så du bør helt sikkert gøre dit bedste for at udnytte den. Den eneste hindring på vejen vil være, hvor man kan finde billige flyttemænd, der stadig tilbyder kvalitetsflytningstjenester.

Nej, det kommer ikke til at virke. Skaf dig et billigt flyttefirma i stedet for.

For at finde det overkommelige niveau for flytteomkostninger, som du leder efter, er dit første skridt at få pristilbud fra flere forskellige virksomheder, så du kan sætte dig ned og sammenligne disse tilbud omhyggeligt.

Den gode nyhed er, at de omkostningsestimater, du vil modtage, ikke vil koste dig en skilling, så der er ikke noget for dig at tabe i den periode, hvor du leder efter et godt flyttefirma, du har råd til.

Det er super nemt at anmode om overslag over flytteomkostninger – den sværeste del kommer dernæst, når du forventes at sammenligne de forskellige flyttemænd og finde den, der bedst passer til dit budget og tidsplan og opfylder dine krav og forventninger.

For at spare penge på din flytning, skal du ikke blive enige om flyttevurderinger, der tilbydes dig over telefonen eller via e-mail, da de umuligt kan være så nøjagtige, som du har brug for. Hvis du siger ja, vil du højst sandsynligt få tilbud på flyttefirmaer, der ikke nøjagtigt afspejler den endelige pris, og som vil belaste dit budget yderligere.

Det du i stedet skal gøre er at bede de flyttefirmaer, der har kontaktet dig, om at besøge dit hjem til undersøgelser på stedet. Husk på, at det stadig er den bedste måde at flytte billigt på tværs af landet med hjælp fra et flyttefirma til en rimelig pris at få flytteeksperter til personligt at efterse de ting, du har tænkt dig at flytte.

3. Planlæg din flytning så du spare penge

Planlæg

 

En indirekte måde at spare penge på din flytning er at vælge en fraflytningsdato, der hjælper dig med at reducere flytteprisen uden nogen indsats fra dig. Hvordan er det overhovedet muligt?

Planlæg din flytning på en dato, der hjælper dig med at få flytteomkostningerne ned.

Det er vigtigt at forstå, at flyttefirmaets priser varierer på de forskellige tidspunkter af året. F.eks. i højden af ​​flyttesæsonen (maj-september) opkræver professionelle flyttemænd mere, fordi deres tjenester er meget efterspurgte. Alt dette betyder, at i lavsæsonen (september-maj) har flyttefirmaer en tendens til at sænke deres priser, fordi færre mennesker har brug for deres tjenester.

Forudsat at du er så heldig at kunne vælge din fraflytningsdato, bør du helt sikkert se efter at flytte ud i lavsæsonen, simpelthen fordi du sandsynligvis vil få et meget bedre tilbud fra dine flyttemænd – nogle gange op til 30 % rabat på standard flyttepriser eller endnu mere.

For at reducere flytteomkostningerne endnu mere skal du undgå at planlægge din flytning på nationale helligdage, i weekenden og i begyndelsen og slutningen af ​​en måned. Hvorfor? Det er de tidspunkter, hvor folk normalt søger professionel flytteservice uanset årstiden, enten fordi de har fri fra arbejde dengang, eller fordi deres lejekontrakter udløber.

Så hvad er det bedste tidspunkt at flytte ud i forhold til at spare penge på din flytning? Ideelt set vil du gerne flytte i lavsæsonen, på en hverdag midt i en måned. Selvfølgelig er det måske ikke muligt for dig at have den planlægningsfrihed, men hvis du har det, så sørg for at bruge det til at betale færre penge i sidste ende.

4. Flyt ikke genstande, du aldrig får brug for igen

Ting og sager


Hvad er den billigste måde at flytte bolig på? Der er et ret simpelt svar på dette forbløffende spørgsmål: Bare tag færre ting med dig til det nye hjem.

Reducer antallet af ting, du flytter for at spare penge.

Det er virkelig vigtigt at påpege, at dette er en omkostningsbesparende teknik, der virkelig virker. I virkeligheden ligger kraften bag den måde, flytteomkostningerne beregnes på. Prisen på din flytning afhænger af et par vigtige faktorer, såsom:

at eller gennemførte en flytning på tværs af landet, vil postadressen på dit nye hjem være anderledes. Og det betyder i bund og grund, at medmindre du tager dig tid til at ændre din adresse kort efter hus flytningen, vil du fortsat modtage din almindelige post på din gamle adresse, hvilket ikke er godt. Af alle de ting, du skal gøre efter du flytter ind i et nyt hus, skal opgaven med at ændre din adresse ikke overlades til senere. Gør det i stedet så hurtigt du kan. Du får to muligheder her:

1. Du kan gå en tur til det lokale postkontor personligt og udfylde et adresseændringskort.

2. Du kan bruge bekvemmeligheden ved det globale netværk og gøre det online via Borgerservice hjemmeside. Åh, og glem ikke at give nogle kontanter til de nye ejere/lejere af dit gamle sted, så de kan videresende din post, indtil hele den adresseændring træder i kraft.

Flyt afstand. Det er en konstant værdi, og der er intet, du kan gøre for at få det til at fungere for dig.

Flyttefirmapriser. Gør en indsats for at finde et billigt flyttefirma, og du har en chance for virkelig at spare penge på flytteudgifter.

Ekstra flytteydelser. Hver ekstra service, som din flyttemand udfører for dig, vil koste dig ekstra – læs nedenfor, hvad du kan gøre ved det.

Tid på året. Ofte undervurderet gør den tid på året, du flytter en forskel prismæssigt. Forvent at betale mere i højsæsonen (maj – september).

Forsendelsesvægt. Og det er her, du nemt kan spare penge på din flytning – spar masser af penge!

Færre ting, der skal flyttes automatisk, betyder reduceret vægt, og mindre vægt betyder lavere gebyrer hos det flyttefirma, du vælger. Tag et godt kig rundt i dit hjem – kan du straks se ting, som du ikke har brugt i årevis? Ingen? Hvad med at tjekke lagerområderne i dit hus eller din lejlighed? Flytteeksperter råder ofte folk, der gør sig klar til at flytte ud, til at komme af med alt, hvad de ikke har brugt i 12 måneder.

Sorter alle dine jordiske ejendele, før du når det stadie, hvor du begynder at placere dem i passende papkasser. Udover at reducere dine flytteudgifter drastisk, er det næstbedste ved at rense dit hjem for unødvendige ting, at du har den gode mulighed for at sælge nogle af dine ting med fortjeneste. Uanset om det er et online salg eller et garagesalg, vil de ekstra kontanter, du højst sandsynligt vil stikke ind før flyttedagen, gøre flytteomkostningerne mere udholdelige i sidste ende.

5. Tag ikke nogen møbler med dig

Møbler

 

Når du bevæger dig tværs over landet, vil du sandsynligvis krydse flere stater, og din destination vil være hundreder eller tusinder af miles væk fra hvor du er nu. Ikke overraskende er denne type flytning meget forskellig fra at flytte lokalt – det vil sige at flytte inden for samme stat inden for en radius af 100 miles.

Tager du også seriøst den store sofa med dig?

Så for at spare penge, når du flytter over lange afstande, er et af de bedste råd, du nogensinde får, at lade dine møbler ligge. Og her er grunden: De fleste møbler er både store og tunge, hvilket betyder, at deres transport vil koste dig flere penge, end du er klar til at betale.

Som du allerede ved, vil flytteomkostningerne blive beregnet på den samlede vægt af din forsendelse, så jo flere møbler du vælger at tage med, jo højere bliver flytteomkostningerne. Og omvendt – jo færre møbler du vælger at tage med dig (ideelt set INGEN), jo færre penge betaler du i sidste ende.

Og her er den vanskelige del: Når du flytter lange afstande, betaler du ofte flere penge for at transportere dine møbler end for at købe helt nye efter flytningen er overstået. Derfor, medmindre du ejer antikke møbler, der har stor sentimental værdi for dig, vil du være bedre stillet.

  • Sælger møblerne med fortjeneste
  • Giv det væk til venner eller familiemedlemmer, hvis nogen af dem ønsker det.
  • Donere dine brugte møbler til velgørende organisationer.
  • Bortskaffe dine gamle møbler på en miljøvenlig måde.

Ud over at du sparer penge, når du flytter, vil din fornuftige beslutning om IKKE at flytte nogen møbler også spare dig masser af tid – tid til at skille dem ad og tid til at pakke dem til sikker transport. Husk, at nogle af dine møbler måske ikke passer ind i dit nye hjem eller matcher den overordnede indretning på det nye sted.

6. Spar mange penge på flyttekasser

Flyttekasser

 

At finde billige måder at flytte dine ting på tværs af landet handler om de tilsyneladende små billige flytteideer, tips og tricks, der, når de kombineres, vil gøre en enorm forskel for dit spæde flyttebudget.

Det ser ud til, at din mission med at finde gratis flyttekasser har været meget vellykket.

Nu kan du umuligt påbegynde opgaven med at pakke dine varer til en flytning uden først at få fat i det rigtige pakkemateriale. Det er medmindre du har besluttet dig for at hyre professionelle pakkerier til jobbet – erfarne pakkere, der kommer med deres eget udvalg af højkvalitets emballagematerialer.

Så lad os antage, at du selv vil pakke dit hjem sammen, eller i det mindste en del af det. Hvad har du mest brug for, når det kommer til de nødvendige materialer? Det er selvfølgelig flyttekasser.

Selvom du stadig skal købe pakkepapir, bobleplast og noget pakketape, udgør disse alsidige papbeholdere den største pakkeudgift, når du flytter fra et hjem til et andet.

Her er aftalen: Hvis det lykkes dig at finde det nødvendige antal og størrelser af pakkekasser uden at betale for dem, så vil du helt sikkert gøre dig selv en stor tjeneste – det meste af tiden taler vi om mindst hundrede af kroner eller mere sparet alene på papkasser.

Så hvad er den billigste måde at få flyttekasser på? For at få dem gratis, selvfølgelig.

  • Først og fremmest, spørg dine venner, om nogen af dem måske har papkasser, de ikke rigtig har brug for. At bruge den meget bredere rækkevidde af foretrukne sociale netværk er meget nemmere end at nå dine venner én efter én – et enkelt Facebook- eller Twitter-opslag kan spare dig masser af tid.
  • For det andet kan du nemt lave en søgning på specialiserede onlinesider såsom DBA eller Gul & Gratis, men sørg for, at dine potentielle boksleverandører alle er i det område, hvor du bor – ellers vil du tabe penge.
  • Og for det tredje, tag en hurtig tur rundt i de største lokale virksomheder, og koncentrer din indsats om store supermarkeder, indkøbscentre, hjemmeelektronikforretninger og boghandlere. Den slags butikker modtager hyppige forsendelser fra en lang række leverandører, og de fleste varer kommer i papcontainere. Og da de er forpligtet til at genbruge de enorme mængder pap i slutningen af dagen, har du faktisk en ret god chance for at score gratis flyttekasser til din flytning.

7. Tro på dine egne pakkefærdigheder

Pakkefærdigheder

 

Indtil nu har du lært, at de billigste måder at flytte langdistance på er at styre dit flyttebudget fra starten, at hyre et billigt flyttefirma, at planlægge dit mere smart, at flytte kun de husholdningsartikler, du har brug for, til efterlade tunge møbler, og for at spare de penge, der er beregnet til at købe de nødvendige emballagematerialer. Så langt så godt.

At pakke sammen på egen hånd vil spare dig for mange penge ved ikke at skulle betale professionelle pakkerier.

Det sidste billige flyttetip, du helt sikkert bør overveje, når du flytter til et nyt hjem, er at finde ud af, hvilke nemmere aspekter af flytningen du kan klare selv, og hvilke sværere aspekter du hellere må overlade til de professionelle. Og hvordan vil dit valg spare dig penge, spekulerer du på?

Når du ved, at hver ekstra flytteservice, du beder dit flyttefirma om at udføre – pakning, udpakning, adskillelse af store møbler, midlertidig opbevaring, kasser, håndtering af specielle genstande, hejsning og så videre – vil koste dig flere penge, så lad os tage et kig ved den mest tidskrævende og besværlige opgave af dem alle. Ja, du gættede rigtigt – det pakker.

Nogle gange er det svært at beslutte, om du skal hyre professionelle pakkerier eller pakke dine husholdningsartikler selv. At pakke på egen hånd vil spare dig penge, men hvad med den investerede tid – hvor meget er din tid alligevel værd?

Alligevel ønsker du ikke, at de sparede pakkeomkostninger skal resultere i beskadigede genstande på grund af dårlige pakketeknikker eller forkert håndtering fra din side. Desuden, hvis du ejer specialgenstande såsom et klaver, et poolbord eller et spabad, så bør du bestemt søge professionel pakkeservice.

Forudsat at du ikke ejer nogen specialgenstande, og du har en flok venner, der ikke vil have noget imod at hjælpe dig, så kan du lige så godt prøve at spare penge på flytteomkostninger og forsøge at pakke dit hjem selv. Det første skridt? Lav en pakketidslinje, der hjælper dig med at organisere din tid på den bedst mulige måde.