5 ting du skal købe efter din flytning (og kun efter din flytning)

At flytte dine ejendele fra et hjem til et andet betyder, at du allerede nu skal have de vigtigste ting med dig, så du kan begynde at bo det nye sted uden alvorlige problemer eller uventede problemer.

Det vil dog vise sig at være meget dyrt at flytte absolut alle dine husholdningsartikler til det nye hjem, og det er ofte helt unødvendigt. Hvis du kun kan sætte dig ned og tænke over, hvad der egentlig er værd at flytte, og hvad du skal købe efter flytning, så vil den informerede beslutning gøre dig i stand til bedre at styre dit flyttebudget.

At flytte alt, hvad du ejer mellem to boliger, er ofte en stor fejl. I så fald vil den langt mere elegante løsning være at købe nogle af tingene efter flytningen. På den måde vil du være sikker på at spare dig selv for pakketid, transportpenge og plads til nyt hjem.

Her er de 5 bedste ting at købe efter at være flyttet ind i et nyt hjem.

Møbler

Møbler

Uden tvivl er et vigtigt spørgsmål, som du vil blive ved med at stille dig selv i hele forberedelsesperioden, om du skal flytte dine møbler eller ej, og hvis ja, hvor mange af stykkerne vil være værd at pakke besværet og transportomkostningerne.

Det er næsten aldrig nemt at give et godt svar på det væsentlige spørgsmål. Det største problem med at flytte store og tunge møbler er, at deres store vægt og enorme størrelse vil øge den endelige flytteregning betydeligt. Som følge heraf kan pakning og transport af et møbel koste dig mere end at købe det samme møbel helt nyt efter flytningen – noget som ofte er tilfældet, når du flytter rundt i landet.

Foretag regnestykket inden flytningen og spild ikke dine penge på at transportere nogle af dine gamle møbler. Tag hensyn til den praktiske værdi, sentimentale værdi og pengeværdi af et møbel, før du beslutter dig for, hvad du skal gøre med det. Bed også om hjemmeinspektioner fra professionelle flyttemænd for at få et groft skøn over, hvor meget det vil koste at flytte hver enkelt møbel.

IKEA møbler er sjældent værd at flytte, og det samme er andre stykker, der har nul sentimental værdi for dig. Nogle større møbler passer måske ikke gennem døre og gange i det nye hjem, eller de passer måske ikke godt sammen med resten af ​​boligindretningen.

Hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer

De store apparater i dit hjem er temmelig omfangsrige og super tunge, hvilket automatisk betyder, at du skal betale gode penge for at transportere nogen af dem til det nye hjem. Tag et nærmere kig på din vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og komfur og prøv at afgøre, om det giver mening at betale for at flytte disse store apparater under dine unikke flytningsforhold.

Hvis nogle af dine hvidevarer er helt nye eller relativt nye, og du flytter lokalt, så ja, det kan være rimeligt at tage dem med på trods af de ekstra omkostninger. Når alt kommer til alt, hvorfor efterlade din næsten nye vaskemaskine, når du ved, at du skal købe en ny umiddelbart efter, du flytter ind i den nye bolig?

Hvad skal man købe efter flytning til nyt hjem? Overvej at købe nogle af de store apparater efter flytningen for at undgå at betale for meget for transport af dine gamle. En anden bonus ved at købe nogle af de store og tunge apparater efter flytningen er, at du vil være i stand til at tage hensyn til deres dimensioner, så de bedre kan passe ind i konfigurationen af den nye lejlighed eller hus.

Tæpper

Tæpper

Medmindre du flytter et virkelig dyrt og værdifuldt tæppe, såsom et håndlavet persisk, er det sjældent en god mulighed fra et økonomisk synspunkt at betale for at pakke og flytte dine almindelige velbrugte tæpper. Problemet med at tage dine tæpper med dig er, at du aldrig rigtig ved, hvordan de vil se ud i det nye hjem, før du placerer dem på gulvet. Og når du gør det, kan du måske ikke lide det endelige resultat.

Husk på, at tæpper har en tendens til at stå højt på listen over ting, du skal købe efter flytning, simpelthen fordi du vil finde det virkelig svært at visualisere, om størrelserne, farverne og mønstrene på de tæpper, du har i det gamle hjem, vil passer perfekt ind i den nye bolig. Og det er hovedårsagen til, at det giver mening at efterlade de gamle tæpper og købe nye, når man ankommer til det nye hjem.

Faktisk kan det at købe et enkelt smukt tæppe af høj kvalitet efter flytningen være udgangspunktet for at dekorere et helt rum, herunder at vælge den rigtige type og farver på møblerne. Det vil tage tid at forvandle det nye sted til dit drømmehjem, og du kan aldrig gå galt med at få et dejligt tæppe efter flytning.

Planter

Planter

Planter – både indendørs og udendørs – er virkelig svære at flytte mellem to hjem, især når du flytter langt. Faktisk står planter meget højt på listen over de sværeste ting at flytte på grund af deres skrøbelige natur.

Det er vigtigt at huske på, at planter, der trivedes i dit gamle hjem, nemt kan blive stressede under selve transporten og aldrig tilpasse sig de nye omgivelser i det nye hjem. Nogle af dine mere sarte planter overlever måske ikke engang selve flytningen på trods af den forberedelsesindsats, du har investeret.

Det er forståeligt, at du gerne vil tage nogle af dine yndlingsplanter med dig, men du skal også vide, at professionelle flyttemænd ikke må flytte planter. Som et resultat bliver du nødt til at flytte de grønne ledsagere i din egen bil – en risikabel indsats, der kan vise sig at være en alvorlig fejl.

Så hvorfor vil du risikere at dræbe dine dejlige planter ved at flytte dem til et nyt hjem, ofte i en anden klimazone end din? Overvej at give dem til venner eller naboer eller donere dem til lokale hospitaler, skoler, børnehaver og børnehaver. Og så, når du har pakket ud og sat dig til rette i det nye hjem, så køb dig nye indendørs eller udendørs planter til at passe og nyde.

Madvare

Mad

Uanset hvordan man ser på det, er mad bestemt en af ​​de ting, man skal købe efter flytning og ikke før. At pakke og flytte alle de madvarer, du har i dit gamle hjem, kan ofte være spild af tid, fordi de ekstra forsendelsesomkostninger, du vil pådrage dig, ofte ikke dækker selve madvarerne.

Så hvorfor overhovedet bekymre sig om at flytte noget mad?

Ideen er at begynde at bruge dine madforsyninger i god tid før flyttedagen og begrænse dine ture til købmanden så meget som muligt. Inventar alle madvarer i dit køleskab og spisekammer for at afgøre deres skæbne.

Det giver meget mere mening at donere det meste eller al din ikke-fordærvelige mad (for det meste konserves) til en lokal velgørendes organisation end at betale for transporten af maden. Og du skal vide, at professionelle flyttefirmaer heller ikke flytter letfordærvelige varer af nogen art.

Og så, når du først er i din nye lejlighed eller hus, er du velkommen til at planlægge en stor købmandsrundtur for at genopbygge dine madforsyninger. Ved at gøre det, bliver du også fortrolig med de gode supermarkeder i dit nye område, så du har en meget bedre idé om, hvor du skal gøre dine dagligvareindkøb i fremtiden.