Sådan pakker du tallerkener inden at du flytter

Hvis du er interesseret i at lære at pakke tallerkener til flytning, så skal du allerede være begyndt på den besværlige opgave at pakke et hus til en flytning.

Det er ingen hemmelighed, at pakning er den ultimative udfordring, når man flytter – den mest tidskrævende opgave, der er berygtet for at have potentialet til at spolere selv de mest upåklagelige planer.

Og hvis du har læst nogle af vores andre pakketips, vil du helt sikkert være bekendt med reglen nummer 1, når du pakker til flytning.

Begynd at pakke dine ting så hurtigt som muligt, og se dig aldrig tilbage.

Køkkener de næstsværeste lokaler at sortere og pakke i passende flyttekasser.

Så hvad er den bedste måde at pakke tallerkener inden at skal flytte?

Læs videre og finde ud af svaret.

Dette skal du bruge til at pakker dine køkken tallerkener

køkken tallerkener

 

Det kan være ret vanskeligt at pakke tallerkener til flytning på grund af køkkentallerkenernes ekstra skrøbelige natur. Plader er almindeligvis lavet af keramiske materialer såsom, porcelæn og glaseret lertøj, og alene det faktum gør dem ekstremt modtagelige for beskadigelse under en flytning. Og det er præcis derfor, du skal sikre dig, at du bruger de rigtige tallerkenpakker for at undgå at finde stykker ødelagt køkkenudstyr ved ankomsten til dit nye hjem.

Forstærkede papkasser. Det er bedst, hvis du spiller sikkert og satser på specielle æsker lavet af dobbeltlag af bølgepap for bedre at beskytte deres meget skrøbelige indhold. Disse specialiserede beholdere med tykkere vægge, også kendt som opvaskekasser (eller nogle gange endda opvaskepakker), er ideelle til at servere din umiddelbare dagsorden – at pakke tallerkener sikkert, så de ikke går i stykker under transport. Men hvis du ikke har sikret dig nogle opvaskekasser, inden du pakker dine skrøbelige køkkentallerkener, så fortvivl ikke – almindelige papkasser duer også, forudsat at du følger polstringstrinene beskrevet nedenfor.

Bobleplast. Okay, én ting er klar – du får brug for en masse bobleplast, simpelthen fordi det berømte boblende beskyttelsesmateriale er din bedste ven, når det kommer til at pakke tallerkener i flyttekasser til opvask. Den simple sandhed er, at hvis du har råd til nok bobleplast, er chancerne for, at du ikke engang kan se en eneste revne på dine køkkendele.

Pakkepapir. Det bedste parabol-indpakningspapir er blødt, hvidt, syrefrit pakkepapir, som du kan købe online eller fra enhver boligforretning. Den største fordel ved at pakke køkkentallerkener ind med indpakningspapir er, at det skaber et blødt beskyttende lag som første beskyttelseslinje til dine skrøbelige retter.

En advarsel: Brug ikke avispapir (aviser) direkte på de sarte overflader af køkkentallerkener. være opmærksom på er, at avispapir nemt kan efterlade blækpletter på dine værdifulde køkkentallerkener. Disse blækmærker er ikke kun svære at fjerne, men de kan også fuldstændig ødelægge et køkkenudstyr og dermed et sæt.

Pakkebånd. Du skal bruge en rulle højkvalitetstape for at kunne fastgøre papiret og bobleplasten, når du bundter porcelænstallerkenerne. Tapen vil forhindre, at tallerkenens emballage bliver pakket ud under transport.

Et sæt markører. Forbered en sort tusch og en rød tusch til at mærke pakkasserne til retter, når de er fyldte. Brug den sorte tusch til at skrive indholdet (KØKKENPLADER) og destinationsrummet (KØKKEN) ned, og markér derefter SKRØBLIG og HÅNDTER FORSIGTIG med den røde tusch for at gøre opmærksom på lastens skrøbelige karakter.

Sådan pakker du tallerkener inden din flytning

Tallerkener

 

Følg de detaljerede trin nedenfor for at lære, hvordan du pakker tallerkener sikkert, uanset hvor langt dine sønderknusere vil rejse – det være sig blot et par miles på tværs af byen eller et par tusinde miles over hele landet.

Her vil vi beskrive den individuelle pakke metode, der er kendt for at tilbyde det bedste beskyttelsesniveau for dine sønderknuselige køkkenting. Til at begynde med kan den pakketeknik føles lidt langsom, men når du først får kendskab til det efter at have pakket et par køkkentallerkner, vil du være i stand til at fremskynde den takket være dens gentagne natur. Faktisk bør du ikke have nogen problemer med at pakke dine tallerkener sammen til en flytning, så længe du overholder nogle få grundlæggende sikkerhedsregler og retningslinjer.

Så hvordan pakker man plader til flytning? Følg disse pakketrin, og du bør klare opgaven med at pakke dine skrøbelige genstande på ingen tid.

Trin 1:

FORSTÆRK bunden af hver kasse, du er ved at bruge til at pakke dine tallerkener til flytning. Hvordan? Tape den centrale bundlinje af kassen udefra, selvom papbeholderen er helt ny. Forstærk også siderne af beholderne bare for at forblive på den sikre side og undgå hjerteskærende tilfælde af en kasse, der går i stykker under vægten af de pakkede porcelænstallerkener.

Trin 2:

PAD indersiden af ​​flyttekasserne med krøllet pakkepapir eller aviser. Ideen her er at skabe et blødt isoleringslag, der absorberer eventuelle stød under flytterejsen, og dermed holde de pakkede køkkentallerkener så sikre, som de kan være. Hvis du springer dette forberedelsestrin over, kan det bringe sikkerheden ved hele pakningsoperationen i alvorlig fare. Ud over papir kan du også bruge plader med bobleplast eller endda badehåndklæder til at polstre bunden af ​​hver tallerkenpakke.

Trin 3:

DESIGNER en pakkestation – stedet, hvor du skal udføre selve arbejdet med at pakke dine køkkentallerkener ind i papir og bobleplast, inden du overfører dem til passende æsker. Det anbefales at bruge køkkenbordet til det formål. At pakke tallerkener på gulvet er også en mulighed, men du bliver nødt til at bøje dig konstant, hvilket vil belaste din ryg og ben ekstra.

Trin 4:

PLACER stablen af ​​blødt pakkepapir på køkkenbordet. Husk, at du ikke ønsker at bruge aviser på grund af den potentielle risiko for, at avispapirblæk overføres til den sarte overflade af dine værdifulde køkkenting. En rulle syrefrit og blækfrit pakkepapir (500 ark) koster omkring $25 og burde være mere end nok til at beskytte alle de porcelænsplader, du har i dit køkken.

Trin 5:

PLACER et skrøbeligt køkkenstykke på midten af ​​stakken, og dæk det ved at trække et par ark over den knækkelige plade. Arbejd diagonalt fra det ene hjørne til det næste, pak stykket helt ind ved at stikke papirenderne ind i midten af ​​pladen. Brug derefter en smule tape til at fastgøre papirbundtet.

Følg trinene til at pakke tallerkener i denne flytteguide for at holde dit køkkenudstyr sikkert under flytning.

Trin 6:

Bliv ved med at pakke dine køkkentallerkener sammen, én efter én, ved hjælp af den simple tallerkenindpakningsteknik beskrevet i trin 5. Når du er færdig med at pakke flere tallerkener ind i papiret, vil du være i stand til at fremskynde pakningsprocessen takket være dens gentagne natur.

Trin 7:

OVERVEJ at tilføje et ekstra lag bobleplast til dine dyrere og værdifulde sæt køkkentallerkener. Et enkelt ekstra ark bobleplast over papirbundtet vil garantere sikkerheden for disse ekstra skrøbelige genstande. Brug igen en smule tape til at fastgøre det øverste bobleplastlag.

Trin 8.

OVERFØR de indpakkede tallerkener ind i fadkasserne, én efter én. Den korrekte teknik til at arrangere dine brudstykker i køkkenet er at lægge dem inde i de bevægelige beholdere stående på deres kanter og aldrig fladt. Et andet tip til fadpakning at huske på er, at tungere tallerkener altid skal gå til boksens bund, mens det lettere skrøbelige køkkengrej skal ligge oven på dem.

Trin 9:

Adskil hver arrangeret række køkkentallerkener fra den næste ved hjælp af passende isolatorer – papir, bobleplast, håndklæder eller ethvert andet stykke tøj for den sags skyld. På denne måde vil du tilføje endnu et beskyttelsesniveau til køkkenudstyret.

Trin 10:

FYLD eventuelle resterende huller inde i fiskepakkerne for at immobilisere hele pakken. Gør det ved at tilføje stykker papir, kasserede ark bobleplast eller stykker gammelt tøj. Dit mål er at sikre, at intet køkkenudstyr kan flytte sig inde i beholderen under flytteturen.

Trin 11:

TEST, om du har formået at immobilisere køkkentallerkenerne pakket inde i hver kasse ved at løfte beholderen fra jorden og ryste den en smule i luften. Ideelt set bør du ikke mærke, at noget bevæger sig inde i opvaskeboksen. Hvis du gør det, skal du tilføje mere papir eller bobleplast for at udfylde eventuelle resterende huller.

Trin 12:

PLÆR et sidste beskyttende lag papir eller bobleplast helt på toppen, luk derefter låget og forsegl det med pakningstape.

Trin 13:

LABEL hver pakket fadæske. Dette er det sidste trin i at pakke tallerkener, når de flytter, som de fleste har en tendens til at overse. Men du bør ikke undervurdere vigtigheden af ​​etiketteringsopgaven: Tag blot en sort tusch og skriv KØKKENPLADER på mindst 2 sider af hver beholder. Tilføj også HÅNDTAG MED FORSIGTIGHED og SKØBLIG ved hjælp af en rød markør for at henlede opmærksomheden på den skrøbelige karakter af indholdet i hver fadpakke.

Sikkerhedstips til pakning af tallerkener

Sikkerhed

 

Det ville være katastrofalt at finde nogle af dine yndlingssæt køkkentallerkener ødelagt efter at have åbnet flyttekasserne for at starte udpakningsprocessen. For at undgå at sådan en ubehagelig hændelse nogensinde sker for dig, får du her en række yderligere sikkerhedstip til pakning af plader, når du flytter.

For at spare værdifuld tid og penge på samme tid, inspicér alle de porcelænstallerkner, du er ved at pakke væk, og se, om der er stykker, der bare ikke er besværet værd. For eksempel giver det ikke meget mening at betale for transporten af ​​ret billige sæt køkkenudstyr, der allerede er revnet, skåret eller ødelagt på en eller anden måde. Husk, at hvert ekstra pund til den samlede vægt af din forsendelse vil stige, det være sig lidt efter lidt, de endelige flytteomkostninger.

Kan du sikre sikkerheden ved din uvurderlige samling af håndmalede plader?

Du frarådes bestemt at lave en opvaskekasse for tung, medmindre du er ivrig efter at opleve en flytteulykke i mindre skala. Hold kasserne fyldt med skrøbelige køkkentallerkener under 40 lbs. for at holde din boligflytning uden ulykker.

Hvis du ender med at være den person, der skal bære opvaskekasserne til det flyttende køretøj og måske endda læsse de skrøbelige køkkenting ind i selve lastbilen, skal du være yderst forsigtig, når du håndterer papkasserne for at undgå utidige problemer.

Det er alt andet end en joke at pakke sønderdele tallerkener. Hvis du føler, at denne hårde opgave er mere, end du kan klare, eller hvis du desperat mangler tid, så tøv ikke med at kontakte erfarne pakkerier for at give dig det professionelle touch, du har brug for.