Hvordan skriver man en anmeldelse af et flyttefirma?

Det er kun uundgåeligt, at når din flytning er overstået, og du befinder dig i dit nye hjem, på tærsklen til dit nye liv, vil dine tanker gå tilbage til de mange strabadser og udfordringer i flytteprocessen. Du vil genopleve afgørende øjeblikke af dit flytteeventyr, vil undre dig over nogle af dine beslutninger, vil ønske, at du gjorde noget på en anden måde, eller vil være taknemmelig for, at nogle ting skete, som de gjorde, o.s.v. Du vil med andre ord vurdere din flytteoplevelse, analyser dine fejl og dine præstationer, og tag vigtige beslutninger om dine næste træk – hvordan du forbereder dig på en bedre måde, hvordan du pakker dine ejendele på en mere effektiv måde, hvordan du reducerer flytteomkostningerne, hvordan du finder bedste flyttemænd for dig o.s.v. Vigtigst af alt, du ved, om du vil bruge det samme flyttefirma, som du hyrede denne gang (fordi de gjorde et godt stykke arbejde) eller vil undgå dem for enhver pris (fordi de vendte du bevæger dig ind i et mareridt).

Det bedste, du kan gøre, når du når disse vigtige konklusioner, er at dele dem med Danmark og millioner af boligflyttere vil drage fordel af din erfaring, og dine råd og det flyttefirma, du har arbejdet med, vil modtage den ros eller kritik, det fortjener. Og der er intet nemmere end at dele information i vores moderne tidsalder – alt hvad du skal gøre for at fortælle din bevægende historie og få din stemme hørt over hele Danmark er at skrive en rørende anmeldelse og lægge den online. Det vil tage meget lidt af din tid og vil ikke kun hjælpe andre mennesker med at træffe informerede beslutninger om deres flytninger, men vil også give værdifuld feedback til din tidligere flyttepartner.

Husk dog, at uanset om din anmeldelse af flyttefirmaet er positiv eller negativ, skal den være eksplicit, informativ og velskrevet for at være nyttig.

At skrive firmanavnet og noget i retning af “De gjorde et godt/elendigt arbejde” vil næppe hjælpe nogen. Du skal være specifik og give nyttige, objektive oplysninger, der vil give dine potentielle læsere en klar idé om, hvad de kan forvente af det pågældende flyttefirma.

Her er trinene til at skrive effektive og nyttige anmeldelser af flyttefirmaer:

1. Skriv navnet på det flyttefirma, du hyrede til din flytning (sørg for at stave navnet rigtigt, da mange flyttefirmaer har lignende navne) og giv nogle grundlæggende oplysninger om din flytning – størrelsen på din flytning, afhentnings- og leveringssteder ( flytteafstand), tidspunkt for din flytning (flytningsdato), påkrævede specialydelser, dine varers stand ved levering, endelige flytteomkostninger o.s.v. Disse fakta vil hjælpe læserne med at identificere lighederne og forskellene mellem din flytning og deres.

2. Bedøm den samlede præstation for dit valgte flyttefirma. Evaluer dine flyttemænds arbejde og bedøm deres tjenester som fremragende (5 stjerner), god (4 stjerner), gennemsnitlig (3 stjerner), utilfredsstillende (2 stjerner) eller dårlig (1 stjerne).

3. Fortæl din bevægende historie. Tænk på et anmeldelsesemne, der afspejler din overordnede flytteoplevelse, og giv en detaljeret, men kortfattet beretning om dit bevægende eventyr (sørg for at beskrive begivenhederne i kronologisk rækkefølge, så dine læsere forstår situationen godt og får dit budskab)

4. Vurder din overordnede flytteoplevelse. Opsummer dine tanker i to eller tre sætninger for at lade dine læsere vide, om du er tilfreds med den måde, dine udvalgte flyttemænd håndterede flytningsprocessen på, og om du er tilfreds med de endelige resultater af deres arbejde. Gør det klart, hvis du anbefaler det pågældende firma til andre boligflyttere eller advarer dem om at holde sig væk fra den pågældende husholdningsgodstransportør.2. Angiv dine kontaktoplysninger – dit navn og din e-mail-adresse (påkrævet til aktiveringsformål).

5. Vedhæft relevante filer eller billeder for at bevise gyldigheden af din bevægende historie (valgfrit).

6. Gennemgå dit flyttefirmas vurdering en gang til for at sikre dig, at alle oplysninger er korrekte, og at alt er, som du ønsker det. Indsend din anmeldelse hos Trustpilot, når du er klar.

  • Del dine første indtryk – Var flyttemændene høflige og hjælpsomme? Forsynede de dig uden videre med deres juridiske og kontaktoplysninger (fuldt firmanavn og USDOT-nummer, fysisk adresse og telefonnummer) og blev enige om et overslag på stedet?
  • Gennemgå før-flytningsperioden – Foretog flyttemændene en grundig og professionel intern undersøgelse? Besvarede de alle dine spørgsmål på en tilfredsstillende måde? Opfyldte de dine krav og præferencer? Fik du al den nødvendige dokumentation? Har flyttemændene givet dig brugbare råd til, hvordan du bedst forbereder dig på din flytning?
  • Tal om flyttedag – kom dine flyttemænd til tiden? Hvis ikke, gav de en rimelig forklaring og undskyldte forsinkelsen? Hvor forsigtige var de, når de håndterede dine varer? Hvor hurtigt og hvor hårdt arbejdede de? Var de høflige og velopdragne? Var der nogle misforståelser eller problemer? Var der uheld?
  • Beskriv de specifikke ydelser, dine flyttemænd leverede – pakning, adskillelse af møbler, hejsning osv. – og evaluer deres arbejde.
  • Fortæl slutningen på din historie – Blev dine varer leveret til tiden? Var der nogle beskadigede eller manglende ting? Hvis ja, refunderede virksomheden dig for tabet eller skaden? Var der uenigheder med flyttemændene, og hvordan blev de afgjort?
  • Sidst men ikke mindst – Var den endelige flytteomkostning den samme som (eller meget tæt på) den i overslaget? Synes du prisen var rimelig? Forsøgte flyttemændene at snyde dig?

Hvordan gør du din flytteanmeldelse nyttig?

Bedømmesle

 

De bedste anmeldelser af flyttefirmaer er ærlige og ligetil. Folk tror på, hvad der står i dem og tager de angivne anbefalinger i betragtning, når de træffer beslutninger om deres træk.

Hvis du også ønsker, at din flytteanmeldelse skal være tillid til og gøre en forskel, skal du sørge for:

  • Giv kortfattet og nyttig information. Fortæl de fakta, som du gerne vil vide, hvis du planlagde en flytning af huset, og udelad de ubrugelige detaljer. Fokuser på kvaliteten af ​​den leverede kundeservice og punktligheden, effektiviteten, troværdigheden og holdningen hos dine valgte flyttemænd.
  • Vær retfærdig. Prøv at give en faktuel redegørelse for, hvad der skete – uanset om din oplevelse var positiv eller negativ, vil udråb og overemotionelle udsagn ikke hjælpe nogen (at blive for personligt og melodramatisk kan faktisk få læserne til ikke at stole på din mening). Angiv alle fordele og ulemper ved dit træk for at gøre din anmeldelse mere nyttig og objektiv (bortset fra at skabe tillid til dine læsere, vil dette også give dine tidligere flyttepartnere værdifuld feedback om, hvad de gør godt, og hvad de skal ændre). Hvis noget gik galt, skal du ikke skyde skylden på flyttemændene, medmindre det virkelig var deres skyld (der er ikke noget et flyttefirma kan gøre ved uundgåelige ulykker, såsom trafikpropper eller dårligt vejr på flyttedagen, for eksempel).
  • Afstå fra personlige angreb og stødende sprogbrug. Selvom du har al ret til at være vred på dine flyttemænd, vil brug af bandeord ikke hjælpe dig med at understrege din pint – det vil kun få dig til at virke uhøflig og upålidelig.
  • Pas på ikke at lave grammatik- og/eller stavefejl. De vil ikke kun gøre din anmeldelse sværere at læse, men vil også få folk til at blive skeptiske over for din historie.

For at sikre, at din stemme bliver hørt, skal du også poste din anmeldelse på flyttefirmaets Facebook, Instagram og linkedin. Din mening vil blive læst og forstået i hele Danmark og vil hjælpe med at øge eller reducere konkurrenceevnen hos din tidligere flyttepartner. Du vil med rette belønne eller straffe det flyttefirma, du har arbejdet med, og vil spare andre folk der skal flytte for masser af hovedpine og problemer. Det er ti minutter værd af din tid, synes du det ikke?