Flytteforretning Odense2020-06-01T18:41:30+02:00

Flytteforretning Odense

Forside » Flytteforretning Odense

Flytteforretning Odense lægger vægt på kvalitet og kundens behov

Er det tid til forandring og skal I fraflytte jeres vante omgivelser? Måske er børnene flyttet hjemmefra og I skal i noget mindre. Eller i skal være husejere for første gang. Det kan også være, at i er på vej jorden rundt og har brug for at få jeres ejendele opmagasineret i en kortere eller længere periode. Måske er du virksomhedsejer og ved at vokse ud af de nuværende lokaler. Ligemeget hvilken flytteopgave du står med, så er vi parate til at hjælpe dig med at indhente tilbud på opgaven. Det er helt gratis og fuldstændig uforpligtende at benytte vores online formidlingsservice. Vi har et samarbejde med de mest erfarne og professionelle flyttefirmaer i Odense og vi kan på kort tid sørge for, at du får 3 gratis og uforpligtende tilbud sendt direkte til din indbakke, så du kan læse dem igennem og danne dig et overblik over dine muligheder.

Det er nemt at få tilbud 

Flytteforretning Odense – Vi flytter dine møbler sikkert fra A til B

Hvis du ønsker at gøre brug af vores online formidlingsservice, så tager det kun få øjeblikke at komme i gang. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores skema. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Når du nu udfylder de forskellige felter, opfordre vi til at du udfylder selve flytte beskrivelsen så udførligt som du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi bagefter sender i udbud hos flyttefirmaerne i Odense, og jo bedre beskrivelsen af flytte opgaven er jo bedre tilbud kan de sende retur. Når skemaet er udfyldt overtager vi og du kan læne dig tilbage og vente på at dine tilbud tikker ind i din indbakke. SÅ let kan det faktisk være at indhente tilbud – og det er som nævnt gratis for dig som kunde og du er ikke forpligtet til at tage imod nogle af de tilbud du modtager.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytteforretning Odense – Vi lægger vægt på god kundeforståelse

Fælles for de flyttefirmaer i Odense som vi sender din flytteopgave i udbud hos, er at de alle sammen er professionelle firmaer med mange års erfaring inden for feltet. Her er tale om flyttefolk der har en bred viden som kommer kunden til gode, når der skal rådgives. Vi har også tale om firmaer, der råder over en stor vognpark og moderne hjælpemidler, der kan gøre at en flytning kan foretages hurtigere og mere skånsomt for  kundens møbler og flyttefolkenes kroppe. En af de moderne hjælpemidler der spare meget tid under en flytteopgave er en flyttelift. Ved til eller fraflytning fra en etageejendom, er en flyttelift en uundværlig hjælp. Det skåner som nævnt møbler og andet inventar og det er skånsomt for flyttemændenes fysik, men det skåner også trappeopgangen for knubs og ridser. Og fordi liften gør, at flytningen kan foretages hurtigere. Ja så ender det faktisk ofte ud med at være billigere i den sidste ende. Der er mange flyttefirmaer i Odense og det er en god ide at indhente flere tilbud på en opgave. Sådan sikrer du dig bedst den højeste kvalitet til den laveste pris. Vi henter gerne 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig og så er du i gang.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top