Flytteforretning Aalborg2020-06-03T11:22:53+02:00

Flytteforretning Aalborg

Forside » Flytteforretning Aalborg

Flytteforretning Aalborg – Vi passer på dine ting som var de vores egne

Hos flytbilligst.dk ved vi hvor vigtigt det er, at du føler dig tryg ved situationen når du skal flytte. For de fleste mennesker er den en stor uoverskuelig opgave at skulle pakke og flytte. Derfor er det for mange også den bedste løsning at lade et professionelt flyttefirma udføre opgaven. Et hjem er mere end bare møbler og tøj som skal transporteres fra A til B. Der er ofte tale om højt skattede ejendele, der reelt set ikke kan erstattes, hvis de skulle tage skade. Derfor håndtere de flyttefirmaer vi henviser til alle flytninger med stor seriøsitet og erfaring. Og de benytter en masse moderne hjælpemidler der gør flytningen endnu mere skånsom over for dine møbler og andre ejendele. Flytbilligst.dk er en online formidling service, som vi er meget stolte af. Vi indhenter dagligt tilbud på håndværkeropgaver for danskerne – og sparer dem derved både for en masse tid og en masse penge. Det er nemlig ganske gratis at benytte vores service, og vi har så stort et netværk, at vi altid kan finde det rette flyttefirma uanset kundens ønsker og behov.

Flytteforretning Aalborg – Kompetente og servicemindede flyttefolk

De flyttefirmaer som vi samarbejder med i Aalborg og omegn er professionelle kvalitetsbevidste flyttefirmaer, der har mange års erfaring indenfor faget bag sig. De tilbyder både at foretage den regulære flytning, hvor du selv pakker og så kommer de og flytter det hele på flyttedagen. De tilbyder også, at stå for hele flytningen fra start til slut, hvor de også foretager ned- og udpakning af indbo. Det er helt op til dig som kunde, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være en del af din flytning. Du har også mulighed for at få opbevaret eller opmagasineret dine møbler i sikrede, opvarmede lokaler. Flere af stederne med adgang døgnets 24 timer. Mulighederne er mange. Flyttefirmaerne råder også over en masse moderne hjælpemidler som gør flytningen mere skånsom overfor dine møbler og andre ejendele. For eksempel en flyttelift, som ofte benyttes ved til og fraflytning fra etagebyggeri eller svært tilgængelige steder. Her skåner flytteliften både dine møbler og opgangen. Det er mere skånsomt for flyttemændene og det skåner din pengepung, da flytteliften afkorter flyttetiden.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytteforretning Aalborg – Tillid, troværdig og præcision

Hvis du gerne vil have at vi hjælper dig, ligesom vi har hjulpet så mange andre danskere med at indhente tilbud på deres flytteopgaver. Så skal du bare trykke på den grønne knap som du finder her på siden og udfylde skemaet med dine flytte data. Skemaet er hurtigt udfyldt, men vi opfordre til, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse som vi tager udgangspunkt i, når vi kontakter de forskellige flyttefirmaer i Vordingborg. Når du har udfyldt skemaet kan du slappe af og så overtager vi. Inden længe vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer i Vordingborg i din indbakke. Du er ikke forpligtet til at tage imod et af tilbudene, men vi håber selvfølgelig, at vi også rammer plet i dette tilfælde og skaber kontakten mellem dig og det perfekte flyttefirma til din flytteopgave.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top