Flyttefirma Vojens2020-06-01T18:38:29+02:00

Flyttefirma Vojens

Forside » Flyttefirma Vojens

Flyttefirma Vojens flytter bedst alle ugens 7 dage året rundt

Hos flyttefirma Vojens bruger vi udelukkende erfarne fagfolk og moderne flyttebiler. Vores dygtige og erfarne flyttemænd kan sørge for en effektiv nedpakning af dine flyttekasser, møbler osv og sikre sig, at det hele når sikkert frem. De kan også stå for afmonteringen i din nuværende bolig. Det er det vi kalder en komplet flytning, hvor kunden ikke behøver at blive involveret mere end de måtte ønske. Vi kan også klare en regulær flytning, hvor vi kommer og aflevere flyttekasser et par uger før flytningen. Du pakker selv kasserne og står for afmonteringen og vi kommer på flyttedagen og står for selve flytningen. Det er helt op til dig som kunde, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være involveret i din flytning. Nogen har behov for at følge flytteprocessen tæt for at de kan føle sig trygge. Andre vil hellere fortsætte deres normale hverdag og lade rutinerede om at tage sig at flytningen.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Vojens – Kvalitetssikrede flytteløsninger hver gang!

Vi ved, at mange synes at en flytning er både dyr og uoverskuelig. Men vores erfaring viser os, at det er meget vigtigt at indhente mere end et tilbud, når man står overfor en flytteopgave. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. I nogle tilfælde helt op til 70 %. Vi ved også godt at det kan være enormt tidskrævende at indhente tilbud, og derfor har vi valgt at lave en online formidlingsservice, hvor du som kunde har mulighed for gratis og helt uforpligtende at få tilbud på din flytteopgave. Vil du gøre brug af vores gratis service, så skal du blot udfylde skemaet, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Her finder du et skema som du skal udfylde med dine flytteoplysninger. Når skemaet er udfyldt overtager vi og sender din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Vojens. Husk at udfylde din flytte beskrivelse så grundigt som muligt ,da det er udfra den at du modtager dine gratis og uforpligtende tilbud. Tilbuddene vil du modtage i din indbakke – så det er lettest muligt for dig

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Vojens – Sikkert, effektivt og præcis flytning

Vi samarbejder med alle de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i Vojens. Det er flyttefirmaer, der er kendetegnet ved, at de alle er meget professionelle og alle har mange års erfaring. De mange års erfaring bevirker, at de sidder inde med en bred viden, der gør den i stand til at rådgive deres kunder på bedste vis. Vi ved at der op til en flytning ofte opstår en masse spørgsmål,og så er det betryggende at vide at hjælpen kun er et telefonopkald væk. Vi går op i at vores samarbejdspartnere lægger vægt på kvalitet og forståelse for kundens  behov. Hvad der er hverdag for alle flyttefolk, er kun noget der sker en håndfuld gange i de flestes liv og derfor er det en stor tryghed for kunden at vide, at de kan føle sig trygge og hørte hele vejen igennem flytteprocessen

Det siger vores kunder om os

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top