Flyttefirma Viborg2020-06-03T11:51:25+02:00

Flyttefirma Viborg

Forside » Flyttefirma Viborg

Flyttefirma Viborg viser dig vejen til den bedste og billigste flytning

Måske står du og skal flytte fra lejlighed til hus?. Eller du har brug for at få dine ejendele opmagasineret i kortere eller længere tid, fordi du skal på jordomrejse eller lignende?. Eller måske står du med en helt anden opgave?  Uanset hvilken flytteopgave du står overfor, og om du er privatperson eller erhverv, så kan du gennem os nemt og hurtigt finde frem til det bedste og billigste flyttefirma i Viborg. I stedet for at nøjes med et enkelt tilbud eller bruge timevis på at indhente flere, så kan du ganske gratis få tilbud fra flere forskellige professionelle flyttefirmaer i Farum, ved at benytte dig af vores online formidlingsservice. Vores mangeårigede erfaring viser os nemlig, at der er rigtig mange penge at spare ved at sammenligne forskellige tilbud – faktisk helt op til 70% i visse tilfælde. Hvorfor ikke lade os gøre det hårde arbejde og indhente tilbud til dig, som er skræddersyet til dine behov – næsten helt uden at du behøver at røre en finger

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Viborg flytter og opmagasinere for både private og erhverv

Måden du kommer i gang med at benytte vores gratis online formidlingsservice er enkel og ligetil – og så tager det kun ganske få minutter at komme i gang. Du skal blot trykke på den grønne knap, som du finder her på siden og efterfølgende bruge to minutter på at udfylde de forskellige felter i skemaet. Det er vigtigt, at du beskriver dine flytteopgave så godt som du kan, så de forskellige flyttefirmaer i Viborg, som skal give dig et tilbud, ved, hvad de skal give tilbud på. Det sikrer dig relevante tilbud. Når skemaet er udfyldt tager vi over og sørger for at sende din opgave i udbud blandt vores samarbejdspartnere i Viborg. Du skal nu blot vente på, at du inden for kort tid vil modtage de forskellige gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirmaerne i Viborg, direkte i din indbakke. Så nemt og ligetil er det faktisk for dig at danne dig et overblik over hvilke muligheder du har.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Viborg yder den bedste service hver gang!

Vi samarbejder kun med de bedste og mest pålidelige flyttefirmaer i Viborg og omegn. De er nøje udvalgt efter vores strenge krav og kriterier, der gør, at vi kan opretholde en høj standard og samtidig love dig som kunde, at du får kvalitet og priser, der er konkurrencedygtige. Vi taler om faglærte flyttefirmaer med mange års erfaring, hvis målsætning er at kunne tilbyde dig et stykke arbejde af den absolut bedste kvalitet, til en pris der er til at betale. Og hvor du føler, du er i trygge hænder hele vejen igennem De flyttefirmaer vi samarbejder med går ind for god dialog med kunden og for at skabe tryghed. Tillid er vigtigt – det er jo dine personlige ejendele der er tale om. Og vi er vores ansvar meget bevidst. Så tøv ikke med at bruge vores online formidlingsservice – det er som nævnt gratis og uforpligtende at benytte vores service – så du har intet at tabe!

Det siger vores kunder om os

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top