Flyttefirma Varde2020-06-01T18:35:54+02:00

Flyttefirma Varde

Forside » Flyttefirma Varde

Flyttefirma Varde – Vi ved hvad det drejer sig om

Skal du ud og opleve verden og har du brug for at få dine ejendele opmagasineret, mens du er borte? Står du og skal flytte ind på dit nye kollegieværelse eller er du lige blevet husejer for første gang? Er du bekymret over, at du skal flytte til eller fra et svært tilgængeligt sted? Eller er du erhvervsdrivende og skal have tømt en lagerhal. Ligemeget hvilken flytteopgave du står med, så er vi parate til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dine behov og dit budget. Vi er stolte over, at kunne formidle skræddersyede tilbud – helt uden at det koster dig en krone. Vores online formidlingsservice er nemlig gratis og helt uforpligtende at benytte. Vi finder de rigtige løsninger for både private og erhverv. Om din opgave er stor eller lille, så har vi erfaringen til at hjælpe dig med at indhente relevante tilbud på din opgave.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Varde – Flytteservice i absolut topklasse

Ønsker du vores hjælp til at indhente 3 gratis og uforpligtende skræddersyede tilbud til dig, så skal du blot udfylde vores skema med din flytte beskrivelse. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er meget let at udfylde og det burde kun tage ganske få minutter. Dog ser vi gerne, at du udfylder flytte beskrivelsen så grundigt du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse som vi sender ud til de forskellige flyttefirmaer i Varde. Og jo grundigere du har beskrevet din flytning jo lettere har de ved at give dig deres absolut bedste tilbud. Når skemaet er udfyldt overtager vi og ganske kort tid efter modtager du gratis og uforpligtende tilbud direkte i din indbakke. Det sikrer dig, at du har undersøgt markedet og sikret dig den bedste pris – vi oplever nemlig ofte, at kunder sparer helt op til 70 % på deres flytning ved at kigge sig godt for. Når mange undlader det, er det fordi det godt kan være en tidskrævende affære at indhente tilbud. 

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Varde – Vores kerneværdier er kvalitet, service og præcision

Det der kendetegner de flyttefirmaer i Varde, som vi sender din flytteopgave i udbud hos, er at de alle opfylder de strenge krav vi har til professionalisme og erfaring indenfor området. Vi sikrer os også, at de yder en formidabel kundeservice, da vi ved at en flytning er en stressende periode i de flestes liv. Mange oplever også, at der opstår en masse spørgsmål op til en flytning og her er det rart, at man til enhver tid kan ringe og bede om råd og vejledning. Mange af flyttefirmaerne i Varde tilbyder også, at man kan låne flyttekasser af dem og tilkøbe hjælp til nedpakning af hus eller lejlighed. I den forbindelse kan man også få hjælp til afmonteringen i den nuværende bolig. Ønsker man en af disse ekstra ydelser, er det vigtigt at du nævner det i din flytte beskrivelse, så vi kan sørge for at det kun er relevante flyttetilbud som du modtager.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top