Flyttefirma Tønder2020-06-01T18:35:23+02:00

Flyttefirma Tønder

Forside » Flyttefirma Tønder

Flyttefirma Tønder – Privat- og erhvervsflytning i hele Danmark

Vi ved alt om, hvor mange ting der er at holde styr på i forbindelse med en flytning. Det kan virke stressende og uoverskueligt for mange og derfor er en af de vigtigste faktorer for en succesfuld flytning at kunden føler sig tryg i hænderne på det flyttefirma, han eller hun vælger. Man skal se sig rigtig godt for, når man indhenter tilbud, da  der kan være rigtig stor forskel på pris og kvalitet og vores erfaring viser, at de ikke altid hænger sammen. Vi lever af at indhente tilbud for private og erhvervsdrivende, der står overfor en flytning. Vi klarer flytningen for den private, der flytter fra lejlighed til hus, eller for den unge der skal flytte ind på sit første kollegieværelse. Men også for , der skal flytte erhvervslokaler. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi sørger for at finde den skræddersyede løsning, der passer til dine ønsker og din pengepung.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Tønder – Det er os du anbefaler til dine nærmeste

Når man skal flytte, så er det vigtigt at indhente tilbud, for at sikre dig den bedste kvalitet til den laveste pris. Det er vigtigt, at få flyttefirmaerne til at konkurrere om din opgave, så du derved opnår dig selv de største besparelser. Gennem vores online formidlingscentral har du mulighed for at få 3 tilbud på din flytteopgave helt gratis og fuldstændig uforpligtende. Du skal blot udfylde vores skema, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er overskueligt opbygget og det tager kun et par minutter at udfylde det. Derefter overtager vi og du kan læne dig tilbage og vente på at dine gratis og uforpligtende tilbud tikker ind i din indbakke. Når du har modtaget dine tilbud har du mulighed for at ro og mag at gennemlæse dem og sikre dig at du har et godt overblik over hvilke muligheder du har.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Tønder – Kvalitetssikrede flytteløsninger hver gang!

Vi er stolte af, at arbejde sammen med de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Tønder. Her er tale om flyttefirmaer, der er nøje udvalgt efter vores strenge krav om professionalisme og andre kriterier der gør, at vi kan opretholde det høje standard og sikre dig en god flytte oplevelse. Tilsammen råder flyttefirma Tønder over en stor vognpark og en masse moderne hjælpemidler, der gør din flytning mere skånsom og effektiv. Et eksempel på et moderne hjælpemidler der både er mere skånsomt for dine møbler og mere tidsbesparende er en flyttelift. Flytteliften forkorter flytte tiden og sparer dig derfor penge og tid. Fordi flytteliften sparer flyttemændene for at slæbe dine møbler og andre ejendele op og ned af trapperne minimeres faren for knubs og skader. Ikke kun på dine møbler men også for din opgang. Så lad os gøre det vi er bedst til – lad os indhente tilbud for dig helt gratis og uforpligtende. Det vil spare dig en masse tid og samtidig sikrer du dig at du har overblik over dine muligheder og sikrer dig det bedste tilbud.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top