Flyttefirma Thisted2020-06-01T18:34:31+02:00

Flyttefirma Thisted

Forside » Flyttefirma Thisted

Flyttefirma Thisted – Vi hjælper dig hele vejen med din flytning

En flytning nemt ende med at blive en stressende og uoverskuelig opgave, hvis man skal stå med det hele selv. Vores job er, at gøre din flytning til så positiv en oplevelse som muligt og spare dig både tid og penge. Det er altid en god ide, at indhente flere tilbud på en flytteopgave. Dette sikrer dig den bedste og mest kvalificerede løsning til den billigste pris. Men at indhente tilbud og gennemsøge markedet kan være tidskrævende – tid man ofte ikke har til rådighed op til en flytning.Derfor står vi parate til at hjælpe dig med at indhente tilbuddene hos de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i dit nærområde, og dermed spare vi dig for en masse tid, samtidig med at du er sikker på at få god kvalitet til den billigste pris. Ved blot at bruge et par minutter på at udfylde skemaet, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden, er du godt i gang med at gøre det meget lettere for dig selv.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Thisted – Din garanti for kvalitet hver gang!

På bare et par minutter kommer du godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice, som er fuldstændig gratis og uforpligtende. Vigtigst er, at du tager dig tid og beskriver din flytteopgave så grundigt du kan, så de forskellige flyttefirmaer som vi sender din forespørgsel i udbud hos,  kan give dig det mest nøjagtige tilbud. Herefter kan du læne dig tilbage og så tager vi over og sørger for, at du inden for kort tid modtager tilbud i din indbakke som du i ro og mag kan gennemlæse og beslutte dig for, om du ønsker at tage imod. Tilbuddene er skræddersyet til dine behov og ønsker. Både hvad angår pris og kvalitet. Det er helt  gratis og uforpligtende. Så hvorfor ikke spare dig selv for en masse tid og besvær?

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Thisted – vi foretager flytteopgaver professionelt og billigt

Mange af flyttefirmaerne i Thisted er behjælpelige, hvis du ønsker at købe eller leje kvalitets flyttekasser og andet indpakningsmateriale, til at sikre dine ejendele bedst muligt. Det er også en mulighed at overlade hele flytte opgaven til vores kompetente og ansvarsbevidste flyttemænd, så de klarer nedpakningen og afmonteringen i din nuværende bolig og flytter dine ting, helt uden du behøver at røre en finger. DU bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være involveret i din flytning. Vi levere skræddersyede flytte løsninger efter dine behov og ønsker. Når du vælger Flyttefirma Thisted til din kommende privat eller erhvervsflytning, får du et flyttefirma med mange års erfaring og bred viden indenfor feltet. Men du sikrer dig også, at der altid bliver lyttet til dig og dine behov og at du under hele flytteprocessen føler, at du bliver taget hånd om. Vi taler om en kundeservice i topklasse. Kendetegnende for Flyttefirma Thisted er at vi står inde for høj effektivitet, solid kvalitet, mange års erfaring og ærligt arbejde udført i en god atmosfære. Godt humør og innovativ tankegang gør din flytning til en fest.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top