Flyttefirma Svendborg2020-06-01T18:33:28+02:00

Flyttefirma Svendborg

Forside » Flyttefirma Svendborg

Flyttefirma Svendborg – Professionel flytning for private og erhverv

En flytning kan være en stor udfordring for mange. Det kan virke uoverskueligt at skulle til at pakke alle sine ejendele ned, og hvis man så samtidig skal gennemsøge markedet for at sikre sig den bedste løsning og pris på flytteopgaven – ja så kan der hurtigt være for få timer i døgnet. Vi har hjulpet rigtig danskere med at finde den optimale løsning for dem og vi gør det endda ganske gratis og uden at du er forpligtet til at tage imod tilbuddene. Skal vi ikke også hjælpe dig? Vi kan hjælpe dig med at indhente tilbud på lige præcis din flytteopgave fra nogle af de allermest erfarne og professionelle flyttefirmaer i Svendborg. Vi hjælper både private og erhverv og det hvad enten det drejer sig om flytning eller opmagasinering. Det kan også være du har specifikke ønsker, som for eksempel professionel hjælp til nedpakning af dine ting eller afmontering i din nuværende bolig. Vi kan finde en flytteløsning til dig, hvor du selv er med i det hele og har fingeren på pulsen, men vi kan også sørge for, at du ikke behøver at løfte en finger.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Svendborg – Det er os du anbefaler til familie og venner

Vores online formidlingsservice sørger for, at du får 3 gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Tilbud der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Det er enormt let at komme i gang med at bruge vores formidlingsservice. Du skal simpelthen bare udfylde det skema, som du kan finde ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er let og overskueligt opbygget, og det skulle kun tage dig ganske få minutter at udfylde. Vigtigst er, at du udfylder selve flytte beskrivelsen så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer i Svendborg, som vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på. Det kan også være, at du har specifikke ønsker som f.eks. at låne flyttekasser eller at få professionel hjælp til at pakke dine ejendele ned. Det kan også være du ønsker hjælp til afmonteringen i dit nuværende hjem. Hvis blot du nævner dine ønsker i din flytte beskrivelse, så sørger vi for at sætte dig i kontakt med lige præcis de firmaer der kan hjælpe dig. Lettere kan det ikke blive!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Svendborg – Mange års erfaring med flytning

Vi samarbejder med toppen af poppen når det kommer til flyttefirmaer i Svendborg. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra vores strenge krav om høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi lægger stor vægt , at kunden vil modtage den bedst mulige kundeservice fra det flyttefirma, der skal stå for deres flytning. For mange er en flytning nemlig en stressende process og der kan løbende opstå en masse spørgsmål og så er dejligt at vide, at hjælpen kun er et telefonopkald væk. Vi ved, at de flyttefirmaer vi samarbejder med, går meget op i at deres kunder føler sig trygge og føler sig hørt. 

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top