Flyttefirma Struer2020-06-01T18:33:03+02:00

Flyttefirma Struer

Forside » Flyttefirma Struer

Flyttefirma Struer – Din garanti for en god flytteoplevelse

En flytning kommer man aldrig sovende til. Der er altid mange ting, man skal forholde sig til op til en flytning. En af de vigtige ting på listen, er at finde det rigtige flyttefirma til at foretage opgaven. Her skal man kigge sig godt for, da der er rigtig stor forskel på pris og kvalitet de forskellige flyttefirmaer imellem. Det kan derfor altid bedst betale sig at indhente flere tilbud, når man skal vælge flyttefirma. Vi ved dog, at folk ofte undlader at indhente flere tilbud, da det kan være meget tidskrævende. Men her står vi parate til at hjælpe dig. Vi driver en online formidlingsservice hvor vi specialisere os i at indhente tilbud til private og erhvervskunder. Du vil igennem os modtage tilbud fra de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Struer. At bruge os er fuldstændig gratis og du er ikke forpligtet til at tage imod de tilbud du modtager igennem os.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Struer – Vi finder et flyttetilbud der passer dit temperament og tegnebog

Det er ganske enkelt at benytte os som mellemmand til at indhente tilbud på din flytteopgave. Og så er det fuldstændig gratis. Ønsker du at gøre brug af vores uforpligtende service, så skal du blot udfylde vores skema med dine flytteoplysninger. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Når du udfylder skemaet, er det vigtigt at du beskriver din flytteopgave så detaljeret som muligt. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi bruger, når vi sender din opgave i udbud blandt de allerbedste flyttefirmaer i Struer. Og jo bedre din flytteopgave er beskrevet jo bedre ide har flyttefirmaerne om, hvad de skal give tilbud på. Kort tid efter vil du modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud fra flyttefirmaer i Struer. Tilbuddene får du på mail, så du har det hele på skrift og i ro og mag kan gennemlæse dine tilbud og danne dig et overblik over dine muligheder..

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Struer – Flytning kræver kompetente flyttefolk

Vi samarbejder med de bedste flyttefirmaer i Struer. Det er flyttefirmaer, som vi har nøje udvalgt efter vores høje krav om kvalitet. Andre kriterier vi udvælger vores samarbejdspartnere efter, er også deres effektivitet og evne til at tilpasse sig kundens behov. Overordnet er der også tale om flyttefirmaer der ved, at kundeservicen skal være i top. Vi ved nemlig, at der ofte opstår en masse spørgsmål i forbindelse med en flytning. Og her skal man som kunde kunne føle sig tryg og vide, at der sidder kompetente flyttefolk parate til at øse ud af deres mangeårige erfaring. Kun et telefonopkald væk. Vi formidler flyttetilbud til både private og erhverv og ingen opgave er for stor eller for lille. Tilsammen så råder flyttefirma Stuer over en masse moderne hjælpemidler, som kan gøre din flytning både lettere og billigere. Lettere da det er tid besparende og mere skånsomt overfor dine møbler og andre ejendele. Og billigere fordi det er forkorter flyttetiden. Så skal vi ikke komme i gang med også at indhente tilbud for dig?

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top