Flyttefirma Sorø2022-12-06T17:29:16+01:00

Flyttefirma Sorø

Forside » Flyttefirma Sorø

Flyttefirma Sorø – Lad os stå for din flytning

At vælge et flyttefirma handler ikke kun om at finde de billige priser, men lige så meget om klar kommunikation, kvalitet og sikkerhed. Det handler om at føle sig tryg hele vejen gennem flytningen. Der kan være mange årsager til, at du står overfor en flytning. Det kan være du er blevet husejer for første gang. Det kan også være dig og kæresten er gået fra hinanden  og du flytter i lejlighed. Måske er du virksomhedsejer med succes, og har brug for at flytte lokaler eller få flyttet et helt varelager. Lige meget hvilken flytte udfordring du står over for – så er vi parate til at hjælpe dig med at indhente tilbud. Det er nemlig sådan du sikrer dig de bedste tilbud på din opgave. Vi danner bro mellem dig og de allerbedste flyttefirmaer i Sor’. Firmaer, der bygger på professionalisme og erfaring.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Sorø – Flytning med omtanke og tryghed hver gang!

Det er altid en rigtig god ide, at indhente flere tilbud, når man skal have en opgave udført, i dette tilfælde en flytning. Der er ofte rigtig mange penge at spare, i flere tilfælde faktisk helt op til 70 % og det endda helt uden, at det går ud over kvaliteten. Men det kan være rigtig tidskrævende at indhente tilbud og derfor undlader mange at gøre det. Vi gør det helt gratis for dig og tilbudene du modtager gennem os er uforpligtende. Så let kan det faktisk gøres. For at vi kan hjælpe dig skal du udfylde vores skema med dine flytteoplysninger. Det er de oplysninger du giver os, som vi sender videre til flyttefirmaerne i Sorø og som de giver tilbud ud fra. Så jo mere detaljeret du beskriver din flytteopgave, jo mere relevante tilbud får du retur. Prisen på en flytning afhænger af flere faktorer, som for eksempel, hvor meget inventar der skal flyttes og hvor langt det skal transporteres. En anden faktor er om der er tale om en regulær flytning eller en komplet flytning. Altså om du selv står for at pakke ned og ud eller om du ønsker at flyttefirmaet gør det. Endelig kan af og pålæsning forholdene have indflydelse eller om der er brug for en kranlift fordi der er tale om etagebyggeri eller lignende. Flytning af pengeskabe og flygler har også indflydelse på prisen. Når vi har modtaget din information, så sender vi din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionell flyttefirmaer i Sorø – og i løbet af kort tid vil du modtage 3 tilbud i din indbakke. Tilbud der er skræddersyet til dine behov og din pengepung.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Sorø – Kompetent flytning af alle dine ejendele

Kendetegnende for de flyttefirmaer som du kan modtage tilbud fra gennem os er, at det alle er flyttefirmaer bosiddende i eller omkring Sorø. Der er tale om erfarne professionelle firmaer, der ved hvad de har med at gøre. Som har en masse erfaring, som de gerne deler med deres kunder. Det er flyttefirmaer hvor vi ved, at kundeservice er i top og hvor de samler på glade kunder. Så lad os hjælpe dig med at finde mere overskud under din flytning. Lad os indhente tilbud for dig helt gratis og uforpligtende.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top