Flyttefirma Sønderborg2020-06-01T18:34:01+02:00

Flyttefirma Sønderborg

Forside » Flyttefirma Sønderborg

Flyttefirma Sønderborg – Flytte service i topklasse

Vi elsker at blive udfordret, så lige meget hvilken flytteopgave du står med. Så er vi parate til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov, til den absolut bedste pris på markedet. Vi henviser kunder til de mest professionelle og erfarne flyttefirmaer i Sønderborg. Flyttefirmaer vi ved giver deres kunder den bedste kvalitet og rådgivning. Det er altid en god ide at indhente flere tilbud, når man står og skal bruge et flyttefirma. Der er nemlig meget stor forskel på pris og kvalitet, de forskellige flyttefirmaer imellem. Vores erfaring viser, at det ofte er en meget tidskrævende opgave at navigere rundt på flytte markedet og finde det rigtige tilbud, der både sikrer den ønskede kvalitet og samtidig er til at betale. En flytning indebærer jo at man overlader sine ejendele til andre, så derfor vil man som kunde gerne sikre sig at ens værdigenstande bliver ordentlig behandlet.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Sønderborg – Effektiv flytning alle ugens 7 dage

Med få klik kan du komme i gang med at lade os indhente tilbud for dig. Her på siden finder du en grøn knap. Tryk på den og du er godt i gang på få minutter. Udfyld skemaet og sørg for at beskrive din flytte opgave så godt du kan. Så overtager vi og sørger for at sende din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Sønderborg. Inden længe vil du så få tilbud retur fra relevante flyttefirmaer, der har ekspertisen til at klare din flytteopgaven. Tilbuddene får du direkte i din indbakke, så du i ro og mag kan gennemlæse dem og danne dig et overblik over dine muligheder. Det sparer dig for rigtig meget tid, som du sikkert midt i en flytteproces, sagtens kan bruge på noget andet. De tilbud, du modtager gennem os er fuldstændig gratis og de er helt uforpligtende.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Sønderborg – Godt humør og innovativ tankegang gør din flytning til en succes!

De flyttefirmaer i Sønderborg, som vi samarbejder med, er alle firmaer vi har nøje udvalgt efter vores strenge krav. Kriterier der gør, at du som kunde er sikret, at firmaerne både er professionelle og har den erfaring der skal til, at give deres kunder den mest sikre flytning. Flyttefirmaerne i Sønderborg råder over en masse moderne hjælpemidler, der sikrer dine møbler og andet inventar den mest skånsomme behandling. I tilfælde af, at du skal flytte til eller fra etagebyggeri, så vil et hjælpemiddel som en flyttelift kunne spare dig for en masse flyttetid under flytningen.  Hvilket gør flytningen billigere for dig. Det er også mere skånsomt for dine møbler og  ikke mindst for din opgang. Man har jo ikke lyst til at stå med en uforudset ekstra regning efter endt flytning, fordi der er opstået ridser i opgangen i forbindelse med flytningen. Flyttefirmaerne i Sønderborg er også behjælpelige med at nedpakke dine ejendele på forsvarlig vis, samt at sørge for at afmonteringen i din nuværende bolig. Det er altså helt op til dig som kunde, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at deltage aktivt i din flytning.  Bare husk at nævne eventuelle ønsker i din flytte beskrivelse – så sørger vi for at du modtager de helt rigtige tilbud.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top