Flyttefirma Ringsted2020-06-01T18:27:18+02:00

Flyttefirma Ringsted

FÅ FLYTTETILBUD HER!
Forside » Flyttefirma Ringsted
FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Ringsted – Service i absolut topklasse!

Er tiden inde til at flytte? Enten for dig som privatperson eller måske skal din virksomhed skifte adresse. Det kan også være, at du står overfor at skulle have renoveret din bolig eller dine erhvervslokaler, og har brug for, at dine ejendele i en kortere eller længere periode bliver opmagasineret på forsvarlig vis i opvarmede lokaler, hvor sikkerheden er i top og hvor du har adgang til dem løbende. Ligemeget hvilken flytteopgave du står overfor, så kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til lige præcis din flytteopgave og dit budget. Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at finde den optimale løsning, og samtidig spare dem en masse tid. Skal vi ikke også hjælpe dig?

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Det er nemt at få tilbud 

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Ringsted – Du kan trygt vælge os til at hjælpe dig med flytning

Det er både enkelt og hurtigt at komme i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Det kræver ikke mere end få minutter af din tid og så klarer vi resten. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og udfylde skemaet. Vigtigst er, at du sørger for at beskrive din flytteopgave så grundigt du kan, og gøre opmærksom på, hvis du har specielle ønsker som f.eks at låne flyttekasser eller måske har du brug for hjælp til nedpakningen og afmonteringen i din nuværende bolig. Lige meget hvad dine ønsker er, så skal vi nok hjælpe med at finde den perfekte løsning til dig. Det er blot vigtigt, vi er klar over hvad du søger. Når du har udfyldt skemaet sender vi nemlig din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Ringsted, og jo mere detaljeret din flytte beskrivelse er, jo bedre og mere relevante tilbud kan de sende retur til dig. I løbet af kort tid vil du derefter modtage dine tilbud direkte i din indbakke. Så kan du i ro og mag derhjemme eller på kontoret gennemlæse dem og danne dig et overblik over dine muligheder. Det bliver simpelthen ikke lettere. Så lad os gøre arbejdet for dig og spar dig selv en masse tid, som vi er sikre på du sagtens kan bruge på noget andet op til en flytning.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Ringsted – Vi passer på dine ting som var de vores egne

Vi har et rigtig godt samarbejde med en masse af de bedste flyttefirmaer i dit nærområde. Det drejer sig om flyttefirmaer, som vi har nøje udvalgt efter vores strenge krav om kvalitet og professionalisme, og som vi ved tilbyder kunderne konkurrencedygtige priser. Vi ønsker jo ikke at spilde din tid. Det er samtidig flyttefirmaer som ved, at god kundeservice er altafgørende. De flytter nemlig hver dag – og de fleste af os andre flytter kun en håndfuld gange i løbet af vores liv. Der vil derfor automatisk opstå en masse spørgsmål løbende op til en flytning, og her er det vigtigt at man føler at man er i trygge hænder og ved at svaret på ethvert spørgsmål kun er et telefonopkald væk. 

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

FÅ FLYTTETILBUD HER!
Go to Top