Flyttefirma Randers2020-06-01T18:26:20+02:00

Flyttefirma Randers

Forside » Flyttefirma Randers

Flyttefirma Randers – Kvalitetssikrede flytteløsninger

Er det tid til forandring, og skal du fraflytte din nuværende bolig? Måske skal du være husejer for første gang. Eller du skal på jordomrejse og har brug for at få dine ejendele opmagasineret sikkert og trygt  i en kortere eller længere periode. Lige meget hvilke bevæggrund du har, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning på markedet. Vi har mange års erfaring i, at hjælpe folk med at navigere rundt på flytte markedet. Og vi ved, at en flytning kan virke uoverskuelig i sig selv og mange har ikke den ekstra tid, det tager at indhente flere tilbud på deres flytteopgave. Derfor ender de ofte op med at betale alt for meget for deres flytning. Penge de fleste hellere vil bruge på lidt nyt til hjemmet eller på en god middag.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Randers – Service i absolut topklasse!

Det er altid en god ide, at indhente flere tilbud på din flytteopgave – dermed sikrer du dig den bedste pris og at kvaliteten er i top. Vores online formidlingsservice tilbyder gratis og helt uforpligtende at indhente tilbud for dig fra de mest professionelle flyttefirmaer i Randers. Det tager kun få minutter at komme i gang. Du skal blot trykke på det grønne link her på siden og udfylde formularen. Det er vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på. Har du specielle ønsker vedrørende din flytning, som f.eks.at låne flyttekasser eller ønsker du hjælp til nedpakning af dine ejendele, så er det en god ide at nævne det. Dette sikre at du får relevante tilbud retur. Når formularen er udfyldt overtager vi og sender din opgave i udbud og inden længe vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud i din indbakke. Lettere kan det ikke blive!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Randers – Vi passer på jeres ting som var de vores egne

Vores flyttefirmaer kan hjælpe kunder med flytninger af enhver art. Derfor kan vi også hjælpe med lige præcis din opgave – ligemeget om du behøver klaverflytning eller flytter til eller fra 5 sal uden elevator. Vores flyttefirmaer tilpasser sig kundens behov og de pågældende omgivelser uden problemer. Vi tilbyder flyttehjælp til både privat- og erhvervskunder og vi er gearet til at klare flytninger fra alt fra små lejligheder til store lagerhaller. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vores flyttefirmaer har alle mange års erfaring og en bred viden og de er alle parate til at give kompetent rådgivning både før og under flytningen. Flere af flyttefirmaerne kan også stå for nedpakningen og afmonteringen i din nuværende bolig. Og de erfarne flyttefolk sørger for, at dine ejendele bliver pakket forsvarligt ned og flyttet uden at du behøver røre en finger. Vi har kunden i fokus og yder god kundeservice hele vejen igennem. Vi er beviset på, at det ER muligt at få topkvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top