Flyttefirma Odense2020-06-01T18:25:46+02:00

Flyttefirma Odense

Forside » Flyttefirma Odense

Flyttefirma Odense – Vi hjælper dig med din flytning!

Hos os er det vigtigt, at du som kunde får en god flytte oplevelse ud af din flytning. Vi ved, at en flytning kan være både hektisk og besværlig, hvis man skal klare det hele selv. Og det kan let blive en bekostelig affære, hvis ikke man kigger sig godt for.  Derfor står vi parate til at hjælpe dig med at indhente tilbud, og sparer dig derfor en masse tid, samtidig med, at du er sikker på at få god kvalitet til den billigste pris. Det er altid en god ide, at indhente flere tilbud – men få klik får du igennem os 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud direkte i din indbakke. Tilbud du derefter i ro og mag kan gennemse, inden du beslutter dig for næste skridt. Du er ikke forpligtet til at tage imod de tilbud du modtager igennem os. Vi er parate til at klare alle opgaver. Flytning for private og erhverv, professionel nedpakning og afmontering og opmagasinering i opvarmede sikrede lokaler. Erfaring viser os, at der er rigtig mange penge at spare, ved at vælge den rigtige løsning. Så lad os hjælpe dig som vi har hjulpet så mange andre. 

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Odense flytter alle ugens 7 dage 365 dage om året

Men få klik kommer du godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og så er du i gang. Det tager kun få minutter at udfylde de forskellige felter i skemaet. Beskriv din flytteopgave så godt du kan, så de forskellige flyttefirmaer i Odense, der skal modtage din opgave ved, hvad de skal give tilbud på. Herefter tager vi over og sørge for formidlingen. Hvorefter du i din indbakke vil modtage 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Lettere kan det ikke blive! Vi samarbejder selvfølgelig kun med professionelle og erfarne flyttefirmaer, der har en bred viden indenfor området og som er i stand til at vejlede deres kunder både op til og under flytningen.  Vi hjælper dig med at finde den skræddersyede løsning, der passer lige præcis til din flytteopgave. Mange gange sparer vi vores kunder op til 70% uden det går ud over kvaliteten. Og hvem vil ikke gerne spare penge?

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytning handler om tillid – og os kan du trygt stole på

Flyttefirma Odense lægger vægt på kvalitet og forståelse for kundens behov. Alle de flyttefirmaer, som vi samarbejder med og som du vil modtage tilbud fra, er nogen af de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i Odense. De er nøje udvalgt efter vores krav om kvalitet og andre kriterier som gør, at vi kan opretholde en høj standard og samtidig kan love dig et arbejde, som er ordentlig udført, og hvor du som kunde føler dig i trygge hænder fra start til slut. Vores høje krav til samarbejdspartnere sikrer dig, at det udelukkende er dygtige faglærte flyttefirmaer,der kommer til at udføre din flytteopgave. Du kan trygt vælge os til at hjælpe dig med at indhente tilbud.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top