Flyttefirma Odder2020-06-01T18:23:20+02:00

Flyttefirma Odder

Forside » Flyttefirma Odder

Flyttefirma Odder – Din garanti for en god flytteoplevelse

Vi hjælper med at formidle den bedste løsning uanset den flytteopgave som du måtte stå med. Vi samarbejder med alle de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Odder og så er vi eksperter i at indhente tilbud. Og bedst af alt – det er fuldstændig gratis og uforpligtende at benytte vores online formidlingsservice. Måske er det første gang du flytte i mange år. Det kan også være at du flytter regelmæssigt. Uanset hvad, så ønsker vi at hjælpe dig til at finde den bedste løsning til dine behov og samtidig sikre dig at du får den absolut skarpeste pris på markedet. Måske skal du slet ikke flytte, men er i gang med at renovere din bolig og har brug for kunne opbevare dine ejendele et trygt sted hvor du ved de bliver passet godt på og hvor du løbende har adgang til dem. Du har flere muligheder når det komme til opmagasinering og vi kan sagtens hjælpe dig med at finde den mest optimale til din opgave.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Odder – Det er os du anbefaler til dine familie og venner

Det er ofte et tidskrævende job at indhente tilbud, men der er så mange penge at spare ved at gøre det, at det vil være dumt andet. Specielt når vi tilbyder at gøre det for dig helt gratis og uforpligtende. Ønsker du at gøre brug at vores online formidlingsservice, skal du blot udfylde vores skema så sørger vi for at sende din flytteopgave i udbud hos de allerbedste flyttefirmaer i Odder. For at finde vores skema skal du trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er overskueligt opbygget og du kan udfylde det på bare et par minutter. Det er bare vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så nøjagtigt som du kan, så de flyttefirmaer i Odder som vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på. Når du har udfyldt skemaet overtager vi og du kan slappe af og vente på at tilbuddene tikker ind i din indbakke, så du i ro og fred kan sammenligne dem og danne dig et overblik over dine muligheder.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Odder – Vi tager os ordentligt at dine ting og sager

Vi formidler kontakt til de mest erfarne og professionelle flyttefirmaer i Odder. Her er tale om flyttefirmaer der lever op til vores strenge krav om professionalisme og ansvarsbevidsthed. Vigtige faktorer, når man skal føle sig tryg igennem flytningen. Tilsammen råder de flyttefirmaer vi samarbejder med i Odder, over en stor moderne maskinpark der gør enhver flytning mulig. Moderne hjælpemidler er ofte en stor hjælp under en flytning. En flyttelift er for eksempel en kæmpe hjælp, hvis der skal flyttes til eller fra etagebyggeri. Det forkorter flyttedatoen betragteligt hvilket gør flytningen billigere. Og så er flytning med en flyttelift også meget mere skånsom overfor dine møbler og trappeopgangen. Har du specielle ønsker til din flytning, så husk at nævne det i din flytte beskrivelse. Så sørger vi for at indhente de absolut bedste tilbud til dig.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top