Flyttefirma Korsør2020-06-01T18:18:45+02:00

Flyttefirma Korsør

Forside » Flyttefirma Korsør

Flyttefirma Korsør – Fantastisk kvalitet og kundeservice

En flytning kan være stressende og uoverskueligt. Der er mange ting man skal have styr på. En af de første opgaver er, at der skal indhentes tilbud på flytteopgaven. Og det ER faktisk vigtigt, for der er rigtig mange penge at spare på at indhente flere tilbud og undersøge markedet grundigt. Ofte oplever vi, at der er op til 70 % at spare – og det er da penge som de fleste sagtens kan finde noget andet at bruge på. Specielt når besparelsen ikke går ud over kvaliteten. Vi henvender os til privatkunden der står overfor at skulle flytte i noget større, måske lige er blevet husejer for første gang, eller den unge der flytter hjemmefra for første gang. Eller dig der skal ud og rejse og har brug for at få dine ejendele opmagasineret i opvarmede og sikrede rum. Det kan også være at du er virksomhedsejer og skal have flyttet inventar fra en hel lagerhal eller måske skal kontoret flytte adresse. Lige meget hvilket flytte behov du har, så står vi klar til at hjælpe dig med at indhente tilbud. Det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores online formidling service. 

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Korsør – Kompetent og professionel flytning

Ønsker du at modtage gratis og uforpligtende tilbud, så skal du blot trykke på den grønne knap her på siden. Du skal herefter udfylde skemaet med dine flytteoplysninger. Når dette er gjort overtager vi og sørger for at sende din flytte opgave i udbud hos de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i Korsør. Vi opfordre dog til, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan og tilføjer hvis du har specielle ønsker. En vel udfyldt flytte beskrivelse gør at flyttefirmaerne i Korsør ved, hvad de skal give tilbud på. Kort tid efter at du har udfyldt skemaet, vil du modtage helt gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud i din indbakke. Nu har du grundlaget for at kunne danne dig et overblik over dine muligheder og vælge den rigtige løsning for dig og dit budget. Du behøver ikke tage imod et af de tilbud som du modtager – men fanger et af dem din interesse, så er det bare at takke ja.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Korsør – Bred viden og mange års erfaring med flytning

De flyttefirmaer i Korsør, som vi sender din opgave i udbud hos, er de mest professionelle og erfarne flyttefirmaer i din omegn. Det er flyttefirmaer, vi har nøje udvalgt for at kunne sikre kvalitet og en konkurrencedygtig pris. Det er samtidig flyttefirmaer der har kunden i fokus og som ved hvor vigtigt det er at have en topklasse kundeservice. Mange føler sig nemlig ude på dybt vand under en flytning, og der kan let opstå en masse spørgsmål.  Og så er det en tryghedsfaktor at vide, at man er i trygge hænder hos et flyttefirma, der har en bred erfaring og som gerne øser ud af den og rådgiver deres kunder. Kom godt i gang med din flytning – tryk på den grønne knap og lad os indhente tilbud for dig – helt gratis og uforpligtende.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top