Flyttefirma Køge2020-06-01T18:19:49+02:00

Flyttefirma Køge

Forside » Flyttefirma Køge

Flyttefirma Køge – Vi tilbyder alle former for flyttehjælp til private og erhverv

Er det tid til forandring, og skal i fraflytte jeres vante omgivelser? Måske skal I være husejere for første gang eller I har brug for opmagasinering fordi I skal ud og opleve verden i en kortere eller længere periode. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at indhente tilbud på en flytteopgave, derfor står vi parate til gøre det for dig og dermed spare dig for en masse tid, så du har overskud til alle de andre aspekter af en flytning. Vi vil understrege, at det altid er en rigtig god ide, at indhente flere tilbud på en flytteopgave. Der er nemlig meget stor forskel på pris og kvalitet. I flere tilfælde faktisk helt op til 70 %. Og hvem ønsker ikke at gøre en god handel? Specielt når det kan gøres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvorfor ikke lade os indhente tilbuddene for dig, når nu vi er så dygtige til det?

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Køge – Flytteløsninger der passer til dig og dit budget

Med få klik kan du komme i gang med at bruge vores gratis online formidlingsservice – det er let og enkelt og du spare dig selv en masse tid, samtidig med at du er sikker på, at de tilbud du modtager, er fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i Køge, firmaer der ved, hvad de har med at gøre. Her på siden finder du en grøn knap der fører dig videre til vores skema. Her kan du let og på ingen tid indtaste dine flytte oplysninger. Herefter sørger vi for at sende din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest servicemindede flyttefirmaer i Køge. Vi opfordre dig til at beskrive din flytteopgave så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer vi sender din flytteopgave til, ved hvad de skal give tilbud på.  I løbet af kort tid vil du derefter modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud i din indbakke. Fordelen ved dette er, at du let kan skabe dig et overblik over dine muligheder og samtidig har det hele på skrift, så der ikke opstår misforståelser.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Køge – VI har altid kunden i fokus

De flyttefirmaer som du vil opnå kontakt til gennem vores online formidlingsservice, er alle veldrevne professionelle flyttefirmaer fra Køge med mange års erfaring.. Det er flyttefirmaer, vi har nøje udvalgt efter strenge kriterier om professionalisme, effektivitet, kvalitet og god kundeservice. Når du hyrer et flyttefirma gennem os til din kommende flytteopgave, får du et firma som er dygtige til deres arbejde og som med glæde øser ud af alt deres erfaring indenfor området. Det er vigtigt for os, at du som kunde altid føler, at du bliver lyttet til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg hele vejen igennem processen og det er vi sikre på, at du vil gøre lige meget hvilke af vores samarbejdspartnere du vælger. Send os en flytte beskrivelse og så går vi straks igang med at indhente tilbud for dig. Tilbud der er fuldstændig gratis og uforpligtende. Lettere kan det ikke blive!

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top