Flyttefirma Kalundborg2020-06-01T18:16:52+02:00

Flyttefirma Kalundborg

Forside » Flyttefirma Kalundborg

Flyttefirma Kalundborg lægger vægt på kvalitet og god kunderservice

Vores online formidlingsservice sikrer dig let adgang til de bedste tilbud fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i Kalundborg. Så står du overfor en større eller mindre flytteopgave, enten som privatperson eller som erhvervskunde, så står vi klar til at finde den absolut bedste og billigste løsning, der dækker ethvert behov.Mange års erfaring i faget viser os, at der er rigtig mange penge at spare på at undersøge markedet grundigt, og indhente flere tilbud på den ønskede opgave. I dette tilfælde en flytteopgave. Men vi ved godt, at tid ofte ikke det man har mest af op til en flytning, og derfor undlader mange  dette. Og det betyder som oftest ,at de har betalt for meget for deres flytning eller ikke opnår den ønskede kvalitet. Vi har specialiseret os i at gøre benarbejdet for dig og gennemsøge markedet for de tilbud, der sikrer dig den absolut bedste pris, uden at der på nogen måde gåes på kompromis med kvaliteten. Gennem vores online formidlingsservice, har du mulighed for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i Kalundborg og omegn. Tilbud, der er skræddersyet til DINE behov.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Kalundborg flytter alle ugens 7 dage – 365 dage om året

På få minutter kan du være i gang med at indhente tilbud på lige præcis den flytteopgave, som DU står overfor. Vores online formidlingsservice indhenter tilbud for dig på enhver flytte og opmagasinering opgave som du måtte have. Du trykker blot på den grønne knap her på siden, så sendes du videre til et skema,  som du på få minutter kan udfylde med de mest relevante oplysninger. Vi opfordre dog til, at du udfylder flyttebeskrivelsen så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer i Fredericia og omegn, som vi sender din forespørgsel til, ved, hvad de skal give tilbud på. Jo mere udførlig din beskrivelse af flytte opgaven er, jo lettere er det for os at formidle dine ønsker og sørge for, at du får relevante tilbud der dækker dine behov og dit budget. Når formularen er udfyldt, overtager vi og så kan du læne dig tilbage og afvente, at tilbuddene tikker ind i din indbakke.  Herefter kan du i ro og mag gennemgå de fremsendte tilbud og sammenligne priser og skabe dig et overblik over hvilke muligheder du har. Vores online formidlingsservice er fuldstændig gratis og helt uforpligtende. Lettere kan det ikke blive!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Kalundborg – Vi passer på dine ting som var de vores egne

Kendetegnende for alle de flyttefirmaer i Kalundborg som vi samarbejder med er, at de er top professionelle og har mange års erfaring. Det sikrer også deres kunder, når det kommer til de mange spørgsmål, der ofte opstår op til en flytning. Her er det betryggende at vide, at man til enhver tid kan ringe og få råd og vejledning af eksperter. Fordi vi har et samarbejde med så mange flyttefirmaer i Kalundborg som vi har, har vi også mulighed for at finde de helt rigtige tilbud til dig lige meget hvilket udfordringer du står over for.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top