Flyttefirma Jylland2022-08-19T13:34:42+02:00

Flyttefirma Jylland

Forside » Flyttefirma Jylland

Flyttefirma Jylland – Flyttepriser der er til at betale hver gang!

1 er blevet til 2 eller 2 er blevet til 3 og lejligheden er blevet for lille. Eller måske har du arvet en masse lækre designmøbler fra en ukendt onkel som du skal have fragtet gennem Jylland. Det kan også være, at du endelig skal flytte hjemmefra og hen i dit første kollegieværelse. Måske er du for længst fraflyttet dit kollegieværelse og er blevet virksomhedsejer med vind i sejlene, og nu skal du have udvidet dine lokaler. Lige meget hvilken flytteopgave du står over for, så vil vi gerne hjælpe dig på vej ved at indhente tilbud på din flytteopgave. Tilbuddene som vi indhenter er fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i Jylland som vi har et godt samarbejde med. Det koster ingenting at indhente tilbud gennem os, og du forpligter dig ikke til at sige ja til et af dem, selvom vi selvfølgelig håber vi rammer hovedet på sømmet, når vi indhenter tilbud for dig og finder det helt rigtige til dine behov og din pengepung.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Jylland – Spar nemt helt op til 70% på din flytning

Vi er meget stolte af vores online formidlingsservice som hver dag sparer danskerne for en masse tid og en masse penge. Tiden sparer vi dig for ved at indhente tilbudene for dig og penge spare du ved at vi undersøger markedet for dig, i stedet for at du bare springer på det første og bedste tilbud. Måden vores online formidlingsservice fungere på er, at du udfylder et skema med dine flytte data. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Vi opfordre til, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi bruger, når vi sender din opgave i udbud hos de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i Jylland. Når du har udfyldt skemaet har du gjort din del af arbejdet. Nu sørger vi for at indhente tilbud fra flyttefirmaer, der kan indfri lige de ønsker du måtte have i forbindelse med din flytning – og til en pris der ligger indenfor dit budget. Kort tid efter vil du modtage tilbud i din indbakke. Tilbuddene er gratis og fuldstændig uforpligtende! Du kan nu i ro og mag sammen med familien læse dem igennem og beslutte jer for om et af flyttefirmaerne er det rigtige for jer.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Jylland – Når kun det bedste er godt nok!

De flyttefirmaer som du kan modtage tilbud fra gennem os, er flyttefirmaer med adresse i Jylland, som er udvalgt ud fra vores strenge krav om professionalisme og erfarenhed. Det er flyttefirmaer, der har været mange år i faget, og som ved hvad de har med at gøre. De har en bred viden som kommer kunden til gode i mange situationer. Vi ved godt, at det kan være nervepirrende at overlade sine uerstattelige ejendele til fremmede, og derfor er det også vigtigt at man vælger et flyttefirma som ved hvad de laver, så man kan føle sig trygge ved dem og få en god flytte oplevelse. Vil du også spare tid og penge? Så lad os indhente tilbud for dig så du inden længe kan få flyttet.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top