Flyttefirma Ikast2020-06-01T18:15:34+02:00

Flyttefirma Ikast

Forside » Flyttefirma Ikast

Flyttefirma Ikast – Parate med kompetent rådgivning

En flytning kræver omtanke og overblik – en af de første ting man skal i gang med er, at indhente tilbud. Vores erfaring viser nemlig, at der er rigtig mange penge at spare på at kigge sig godt for. Pris og kvalitet hænger nemlig ikke altid sammen. Vi hører dog ofte at folk undlader at indhente mere end et tilbud, fordi det kan være rigtig tidskrævende. Men der er så mange penge at spare at det er dumt at lade være. Ved at bruge vores online formidlingsservice kan du overlade det til os at spare dig selv en masse tid, som vi er sikre på at du sagtens kan bruge på noget andet i forbindelse med din flytning. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at bruge os til at formidle kontakt til de mest professionelle og erfarne flyttefirmaer i Ikast.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Ikast – Vi finder tilbud, der passer dit temperament og tegnebog

At benytte vores online formidlingsservice er helt enkelt ,og det tager kun ganske få minutter af din tid med at komme i gang med at indhente tilbud på din flytteopgave. Vi har et skema du skal udfylde med din flytte information. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Det er vigtigt, at du udfylder din flytte beskrivelse så grundigt som muligt. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi sender rundt til de forskellige flyttefirmaer i Ikast og jo bedre overblik de har over opgavens størrelse, jo bedre tilbud kan de sende retur. I løbet af kort tid vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud i din indbakke og nu kan du i ro og mag derhjemme læse dem igennem og danne dig et overblik over dine muligheder. Lettere bliver det ikke!

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Ikast – Det er os du anbefaler til venner og familie

Vi kan skabe kontakt til det helt rigtige flyttefirma til dit behov og din tegnebog. Flyttefirmaer der både kan tage sig af den “regulære” flytning, hvor kunden låner flyttekasser og selv står for nedpakningen og hvor flyttefirmaet kommer på flyttedagen og foretager flytningen. Vi skaber også kontakten til flyttefirmaer, der kan stå for den “komplette” flytning. En komplet flytning er en flytning, hvor flyttefirmaet står for det hele, såsom ned- og udpakning af flyttekasser og af- og genmontering af møbler på den nye adresse. Det er altså helt op til dig som kunde, at vurdere hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være en del af din flytning. Vores flyttefirmaer råder også over for en stor maskinpark. Der er nemlig ofte både tid og penge at spare på at bruge moderne hjælpemidler i forbindelse med en flytning. Det kan for eksempel være at benytte en flyttelift, hvis man skal flytte til eller fra etagebyggeri og der ikke er tale om en stue- eller førstesalslejlighed. Her vil en flyttelift være tidsbesparende og mere skånsomt overfor dine møbler og opgangen. Husk, at hvis du har specielle ønsker så skal du nævne det i din flytte beskrivelse, så du modtager så relevante tilbud som muligt

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top