Flyttefirma Hørsholm2020-06-01T18:14:57+02:00

Flyttefirma Hørsholm

Forside » Flyttefirma Hørsholm

Flyttefirma Hørsholm – Solid kvalitet og høj effektivitet

Nogen flytter med års mellemrum, andre kun en enkelt eller to gange i løbet af et liv. Måske står du slet ikke over for en flytning, men har i stedet for brug for at få dine ejendele opmagasineret i en kortere eller længere periode. Men er bekymret for sikkerheden og om dine ting vil tage skade under opbevaringen. Det kan også være du er virksomhedsleder og står og skal flytte adresse eller har brug for at få tømt en lagerhal. Lige meget hvilken flytteopgave vi taler om, så kan vi finde gratis og uforpligtende tilbud til dig, der er skræddersyet til din opgave. Helt uden at du behøver røre en finger. De flyttefirmaer i Hørsholm som vi samarbejder med, råder over en masse moderne hjælpemidler der spare flyttetid og som samtidig er mere skånsom overfor dine møbler og andet inventar. For eksempel kan det ofte godt betale sig at bruge en flyttelift, hvis man skal flytte til eller fra etagebyggeri og at boligen ikke ligger i stuen eller på første sal. En flyttelift kan spare en masse tid og udelukker også, at der kan ske skade på opgangen.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Hørsholm – Flytning med omtanke og tryghed

Flytning kræver omtanke, og vi hjælper med at indhente tilbud på alle former for flytning af private hjem. Uanset om I skal flytte i lejlighed, i hus, til nabobyen eller til den anden ende af landet. Det kan også være du er erhvervsdrivende og skal skifte lokaler. Vi har et rigtig godt samarbejde med alle de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Hørsholm og kan også hjælpe dig med det vi er bedst til – nemlig at indhente tilbud. At benytte vores online formidlingsservice er fuldstændig gratis og helt uforpligtende. Det eneste du skal gøre er, at trykke på den grønne knap her på siden, der sender dig videre til et skema som du skal udfylde med din flytte beskrivelse. Det er vigtigt, at du udfylder flytte beskrivelsen så grundigt som muligt, men når det er gjort så overtager vi og sparer dig for det tidskrævende arbejde med at indhente tilbud. I løbet af kort tid vil du modtage gratis og uforpligtende tilbud der er skræddersyet til din flytteopgave.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Hørsholm – Effektiv flytning alle ugens dage året rundt

Vi har et rigtig godt samarbejde med de bedste, mest erfarne og professionelle flyttefirmaer i Horsens. Det drejer sig om flyttefirmaer, der har mange års erfaring og som både tilbyder regulære flytninger hvor de leverer flyttekasser og pakkemateriale før flytningen og ankommer på det aftalte tidspunkt og foretager selve flytningen. Men de tilbyder også den komplette flytning hvor alting bliver varetaget af flyttefirmaet, såsom ned- og udpakningen samt de- og genmontering af møbler. Det er helt op til dig som kunde hvor meget eller hvor lidt du ønsker at deltage i din flytning. Vi sikrer os også at de flyttefirmaer i Hørsholm som du kan modtage tilbud fra står inde for den absolut bedste kundeservice. Både før og under flytning. Firmaer der samler på glade og tilfredse kunder.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top