Flyttefirma Horsens2020-06-01T18:13:36+02:00

Flyttefirma Horsens

Forside » Flyttefirma Horsens

Flyttefirma Horsens – Effektiv flytning hver gang!

Står du og skal til at flytte, eller har du brug for at opmagasinere dine ejendele i en kortere eller længere periode? Så er vi parate til at hjælpe dig med, at finde den bedste og billigste løsning til lige præcis dine behov og dit budget. Vi henvender os både til private og erhverv. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vores erfaring viser, at det altid bedst kan betale sig at indhente flere tilbud på en ønsket flytteopgave, men vi ved også at dette kan være en tidskrævende proces. Det er her vi kommer i spil. Med få klik får du gennem os 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til dine behov og ønsker. Tilbuddene vil du få direkte i din indbakke, så du i ro og mag kan gennemlæse dem og træffe en beslutning. Du er ikke forpligtet til at tage imod de tilbud vi sender dig, så du har intet at tabe.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Horsens flytter alle ugens 7 dage året rundt

Kom godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice – det tager kun få minutter. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og så er du i gang. Husk at beskrive din flytte opgave så godt du kan. På den måde kan de forskellige flyttefirmaer i Horsens, der skal modtage din opgave, give dig det med kvalificerede tilbud. Herefter tager vi over og sørger for formidlingen. Og inden længe vil du modtage 3 uforpligtende og gratis tilbud direkte i din indbakke. Lettere kan det ikke blive! Mange års erfaring viser os, at der er rigtig mange penge at spare ved at indhente flere tilbud, nogle gange helt op til 70 % og vi gør gerne benarbejdet for dig og hjælper med at sikre dig den bedste løsning. Mange af de flyttefirmaer vi samarbejder med, tilbyder deres kunder at købe eller leje kvalitets flyttekasser, bobleplast og strækfilm. Men det er vigtigt, at du nævner det i din flytte beskrivelse, så du kun får relevante tilbud retur, der er skræddersyet til DINE behov. Nogle af flytte firmaerne tilbyder også deres assistance til nedpakning og afmontering i din nuværende bolig – så det er helt op til dig som kunde hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være involveret i din flytning.  Flyttefirma Horsens har ekspertisen og ønsker at gøre det så let for dig som muligt.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Horsens – Flytning med omtanke og tryghed

Alle de flyttefirmaer vi samarbejder med, og som du kan modtage tilbud fra, er professionelle og pålidelige flyttefirmaer fra Horsens og omegn. Flyttefirmaer med mange års erfaring og en bred viden som kommer deres kunder til gode. Hos flyttefirma Horsens er rådgivning og god kundeservice en selvfølge.  Flyttefirmaerne i Horsens  er nøje udvalgt efter vores høje krav om kvalitet, kriterier der gør, at vi kan opretholde en høj standard og samtidig love dig et arbejde som er ordentlig udført. Alt sammen til en pris der er til at betale.Vi sikrer dig simpelthen den bedste kvalitet til den billigste pris.

Det siger vores kunder om os

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top