Flyttefirma Holstebro2020-06-01T18:13:03+02:00

Flyttefirma Holstebro

Forside » Flyttefirma Holstebro

Flyttefirma Vordingborg – Vi tilpasser os dine behov og ønsker

Er det tid til forandring? Står du overfor en flytning enten som privatperson eller skifter din virksomhed adresse? Det kan også være, at du har brug for at opmagasinere dine ejendele eller dit varelager i en kortere eller længere periode. Lige meget hvilken flytteopgave du står overfor, så kan vi hjælpe dig med at spare en masse tid og samtidig spare dig penge. En flytning kan være både stressende og tidskrævende, men vi står parate til at hjælpe dig med at indhente de absolut bedste tilbud på din flytning. Vores erfaring viser, at der kan være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet og indhente flere tilbud på en opgave, i dette tilfælde en flytteopgave. Men vi har også fuld forståelse for, at mange ikke udnytter dette, da det kan være enorm tidskrævende at indhente tilbud. Heldigvis er vi eksperter i at indhente tilbud, så hvorfor ikke lade os gøre det hårde arbejde. Vi gør det endda helt gratis, og de tilbud du modtager gennem os er helt uforpligtende. 

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Vordingborg – Du kan trygt vælge os til at stå for flyning

Her på siden finder du en grøn knap – det er guldknappen der spare dig en masse tid og samtidig giver dig et overblik over hvilke muligheder du har i forbindelse med din flytning. Vi kan vel alle sammen godt lide at spare penge hvis det ikke samtidig går ud over kvaliteten? I flere tilfælde viser det sig, at vores kunder spare helt op til 70 % på deres flytteopgave, bare ved at lade os indhente tilbud for dem. Du kan også komme i gang med at spare tid og penge. Tryk på knappen og udfyld skemaet, så klare vi resten. Det er blot vigtigt, at du udfylder din flytte beskrivelse så udførligt som muligt. Det er nemlig din flytte beskrivelse vi sender i udbud blandt de mest professionelle flyttefirmaer i Vordingborg, og jo mere udførlig flytte opgaven er beskrevet jo mere nøjagtige tilbud kan de sende retur til dig. Når skemaet er udfyldt kan du læne dig tilbage, og så vil du kort tid efter modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud i din indbakke. Lettere bliver det ikke at indhente tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Vordingborg – Flytning for både private og erhverv

Vi er stolte over at kunne sige, at vi at arbejder sammen med de mest topprofessionelle flyttefirmaer i Vordingborg og omegn. Flyttefirmaer, som vi ved har en masse erfaring og som ligger inde med en masse viden, som de gladeligt deler ud af når de skal rådgive deres kunder i forbindelse med deres flytning. Det er samtidig flyttefirmaer der følger med i tiden og som har moderne hjælpemidler der letter din flytning tidsmæssigt, og som samtidig garantere en mere skånsom flytning for dine møbler og andet inventar. De er også behjælpelige med nedpakning af dine ejendele eller afmontering i din nuværende bolig, hvis dette er et ønske. Du kan få det lige som du vil have det. Det er din flytning – så vi tilpasser os selvfølgelig dine behov og dit budget.

Det siger vores kunder om os

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top