Flyttefirma Holbæk2020-06-01T18:12:36+02:00

Flyttefirma Holbæk

Forside » Flyttefirma Holbæk

Flyttefirma Holbæk flytter bedst

En flytning kan være hektisk og besværlig, hvis man skal klare det hele selv. Men det behøver det ikke være. Vi tager os nemlig gerne af det tidskrævende arbejde, med at indhente tilbud for dig. Vi sikrer os, at du får kontakt til de flyttefirmaer i Holbæk, der kan imødekomme dine ønsker og krav og ikke mindst dit budget. Vi indhenter tilbud for både privat og erhvervskunder, der står overfor flytteopgaver af alle størrelser, eller har brug for opmagasinering. Nogle kunder har brug for at få flyttet en sofa og et par enkelte kasser, andre har brug for at få flyttet et helt kontor eller få tømt en lagerhal. Vi kan henvise til flyttefirmaer, der kan klare ethvert job.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Holbæk – Vores kundekreds omfatter både private og erhvervskunder

Når beslutningen om en flytning er taget, starter arbejdet med at finde det rigtige flyttefirma. Vores erfaring viser, at det godt kan betale sig at indhente flere tilbud – der kan nemlig være rigtig mange penge at spare ved at kigge sig godt for. I nogle tilfælde helt op til 70% – og hvem vil ikke gerne spare penge, når det ikke går ud over kvaliteten? Hvis du vil spare dig selv for en masse tid og besvær, så lad os indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud for dig. Vi er nemlig rigtig dygtige til det vi laver. For at benytte vores online formidlingsservice skal du blot trykke på den grønne knap her på siden og udfylde skemaet. Det tager ikke mange minutter af din tid. Vigtigst er, at du udfylder din flytte beskrivelse så grundigt som muligt, så de flyttefirmaer i Holbæk, som vi sender din opgave i udbud hos, har så klart et billede som muligt af dine ønsker og hvad de skal give tilbud på. Kort tid efter vil du i din indbakke modtage dine tilbud. Og så kan du i ro og mag derhjemme eller på kontoret sammenligne dem og danne dig et overblik over dine muligheder. Det er som sagt ganske gratis, og du er ikke forpligtet til at sige ja til tilbuddene, hvis de ikke har din interesse. Du har altså intet at miste ved at bruge os til at komme et skridt nærmere den perfekte flytning.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Holbæk – Vi tilpasser os kundens behov

Vi har kontakt til alle de mest professionelle flyttefirmaer i Holbæk. Firmaer, der er kendt for deres kvalitet og for deres gode kundeservice og som vi ved levere konkurrencedygtige priser. I forbindelse med en flytning kan der opstå en masse spørgsmål, og her er det vigtigt, at man har nogen at læne sig op af. Flyttefirma Holbæk holder en tæt kontakt til kunden og har en bred viden kva deres mange år i branchen, og de kan derfor vejlede dig både op til og under flytningen. Vi ved fra tidligere kunder, at det er en stor tryghed at vide at svaret på ethvert flytte spørgsmål kun er et telefonopkald væk. Vores samarbejdspartnere råder desuden over en masse moderne hjælpemidler, der gør din flytning hurtigere og ikke mindst mere skånsom overfor dine møbler og andre ejendele.

Det siger vores kunder om os

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top