Flyttefirma Hobro2020-06-01T18:12:10+02:00

Flyttefirma Hobro

Forside » Flyttefirma Hobro

Flyttefirma Hobro – Den sikre løsning hver eneste gang! 

Flyttefirma Hobro står parate til at klare din flytning for dig på den mest professionelle vis og til en pris, der er konkurrencedygtig. De henvender sig til den private husstand, der skal have flyttet møbler og en masse flyttekasser. De er også behjælpelige, når erhvervslivet står overfor at skulle flytte lokaler eller måske skal have tømt en lagerhal. Det kan også være, at du af den ene eller anden grund har behov for at få dine ejendele opmagasineret i en kortere eller længere periode. Det kan også sagtens lade sig gøre. Vi råder over flere muligheder, hvor dine ting kan blive opmagasineret i opvarmede lokaler, hvor sikkerheden selvfølgelig er i top. Erfaring viser os, at det er en rigtig god ide at indhente flere tilbud på en opgave, i dette tilfælde en flytteopgave. Der er nemlig stor forskel på priserne ved de forskellige flyttefirmaer i Hobro. Men vi hører også ofte, at kunder undlader dette fordi det godt kan tage lang tid at indhente relevante tilbud, tid som de fleste ikke har for meget af op til en flytning. Heldigvis er vi eksperter i at indhente tilbud og vi hjælper også gerne dig med at finde den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Hobro – Parate med kompetent rådgivning

Det behøver ikke tage lang tid at undersøge markedet for den bedste løsning på din flytteopgave. VI sørger nemlig gerne for at indhente tilbud til dig, der er skræddersyet til dine behov og dit budget. Alt hvad du skal gøre er, at udfylde vores skema som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er hurtigt udfyldt, det er blot vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så grundigt som du overhovedet kan. Det sikre dig nemlig, at de tilbud, som du vil modtage efter at vi har sendt din flytteopgave i udbud hos flyttefirmaerne i Hobro, er relevante og skræddersyet til dine behov. Lad os gøre det vi er bedst til – lad os indhente tilbud for dig hos de bedste flyttefirmaer i Hobro.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Hobro – Bred viden og mange års erfaring

Kendetegnende for de flyttefirmaer som vi henviser til i Hobro er, at de alle sammen opfylder vores strenge krav om kvalitet og professionalisme. Det er vigtigt, at man som kunde føler at man er i trygge hænder under en flytning. Det er jo trods alt ens elskede ejendele man overlader til andre. Vi går også meget op i at folk oplever en kundeservice ud over det almindelige. Op til en flytning oplever mange, at de står med en masse spørgsmål og her er det vigtigt at de ved, at de til enhver tid kan ringe og få råd og vejledning. Vores flyttefirmaer råder også over en masse moderne hjælpemidler, der sikrer at din flytning bliver foretaget på den mest skånsomme måde. Blandt ønsker mange at benytte en flyttelift hvis de skal flytte til eller fra en etagebygning, hvor boligen ikke ligger i stuen eller på første sal. En flyttelift er både mere skånsom for dine møbler og andre ejendele men det sikrer også at opgangen ikke får knubs.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top