Flyttefirma Hjørring2020-06-01T18:11:19+02:00

Flyttefirma Hjørring

Forside » Flyttefirma Hjørring

Flyttefirma Hjørring – Vi behandler dine ting som var de vores egne

Er du blevet husejer for første gang? Eller flytter du hjemmefra far og mor med bare et par enkelte kasser? Måske er du erhvervsdrivende og skal flytte lokaler eller have flyttet et varelager. Måske skal du ikke flytte, men har brug for i en kortere eller længere periode at få dine ejendele opmagasineret trygt og sikkert. Lige meget hvad din flytteopgave består i,så er vi klar til at hjælpe dig med at indhente tilbud helt gratis og uforpligtende. Og det er nemlig vigtigere end du muligvis tror at indhente tilbud. Priserne og kvaliteten svinger nemlig rigtig meget fra flyttefirma til flyttefirma, så der kan være rigtig mange penge at spare. Til tider helt op til 70 %. Og det er da penge som de fleste sagtens kan finde noget andet at bruge på – specielt hvis det ikke betyder, at der gåes på kompromis med prisen.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Hjørring – Vi er det sikre valg når du skal flytte

Vi er rigtig glade for at kunne sige, at vi er utrolig dygtige, til det vi laver. Vores online formidlingsservice har i flere år hjulpet rigtig mange kunder med at indhente tilbud for dem på deres flytteopgaver. En af de mange fordele ved at benytte os er, at det kun tager ganske få minutter at udfylde vores skema og derefter overlade det til os at lave benarbejdet. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap, som du finder her på siden. Når du udfylder skemaet er det vigtigt, at du beskriver din flytteopgave så grundigt som du kan. Vi sender nemlig din flytteopgave i udbud hos alle de mest professionelle og erfarne flyttefirmaer i Hjørring og omegn. Og jo bedre din flytte beskrivelse er jo lettere er det for de forskellige flyttefirmaer, at tilbyde dig deres bedste løsning. I løbet af ganske kort tid efter at du har udfyldt skemaet, vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud direkte i din indbakke. Og så kan du i ro og mag læse dem igennem og danne dig et overblik over hvilke muligheder du har. Ønsker du at sige ja til et af dem, har du alle kontaktoplysningerne på firmaet, men du er ikke forpligtet til at skulle acceptere et af dem.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Hjørring – Vendsyssels bedste flyttefirma

Vi gør en dyd ud af at udvælge de flyttefirmaer, som vi henviser til og som du kan modtage tilbud fra. Her er tale om yderst professionelle flyttefirmaer, som ved hvad de har med at gøre og som ved hvor vigtigt det er at yde en god kundeservice. På grund af deres erfaring sidder de jo inde med alle svarene på de spørgsmål der kan dukke op i forbindelse med en flytning. Og de vil stå til rådighed i tiden op til flytningen for at hjælpe dig igennem flytteprocessen så let som muligt. De kan også være gode til at foreslå muligheder kunden ofte ikke selv har tænkt på, som f.eks brug af flyttelift hvis der er tale om flytning til eller fra etagebyggeri. Det kan nemlig ofte forkorte den tid flytningen tager.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top