Flyttefirma Hillerød2020-06-01T18:10:46+02:00

Flyttefirma Hillerød

Forside » Flyttefirma Hillerød

Flyttefirma Hillerød – Vi behandler dine ting med respekt

Vi ved, at det er et stort skridt at flytte – det kan virke uoverskueligt, hvis man står med det hele selv. Men det behøver du ikke gøre. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med det tidskrævende arbejde det er at indhente tilbud. Det frigiver en masse tid til dig, som vi er sikre på du sagtens kan bruge på noget andet op til din flytning. Og at indhente tilbud er vigtigt – vores erfaring fortæller os nemlig, at der er rigtig mange penge at spare på at vælge den rigtige løsning. I flere tilfælde taler vi helt op til 70 %. Det er altså store besparelser at hente ved at se sig godt for – og hvem vil ikke gerne spare penge, hvis det ikke betyder, at det går ud over kvaliteten. Vi har mange års erfaring i at indhente tilbud og vi hjælper også gerne dig, endda helt gratis og uden at du er forpligtet til at tage imod et af de tilbud, som du vil modtage gennem os. Det lyder for godt til at være sandt – men det er det ikke!

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Hillerød – Flytning handler om tillid og respekt

Vi har et samarbejde med en masse af de mest erfarne og professionelle flyttefirmaer i Hillerød. Flyttefirmaer som vi ved leverer et stykke kvalitetsarbejde hver gang, og som samtidig yder en fantastisk kundeservice og samtidig er konkurrencedygtige når det kommer til deres priser. For at gøre brug af vores online formidlingsservice skal du blot udfylde skemaet som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er overskueligt opstillet og er hurtigt at udfylde. Men det er vigtigt, at du tager dig tiden til at beskrive din flytteopgave så grundigt du kan. Det næste der sker er nemlig, at vi sender din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Hillerød. Og jo bedre din flytteopgave er beskrevet, jo lettere er det for dem at vide præcis hvad de skal give tilbud på. Kort tid efter vil du i din indbakke modtage dine tilbud, som du så kan sammenligne for at danne dig et overblik over hvilke muligheder du har. Har du specielle ønsker som f.eks at du gerne vil låne flyttekasser eller have flyttefirmaets stærke mænd til at hjælpe dig med nedpakningen af dine ejendele. Eller måske vil du gerne have dem til at hjælpe med afmonteringen i din nuværende bolig. Det hele er muligt – det er blot vigtigt, at du gør opmærksom på det i din flytte beskrivelse, så du er sikker på kun at få relevante tilbud retur.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Hillerød – Kvalitetssikrede flytteløsninger til den rigtige pris

Vi har som sagt et godt samarbejde med flere flyttefirmaer i dit nærområde. Flyttefirmaer vi nøje har udvalgt, fordi de alle er erfarne og professionelle flyttefirmaer, der ved hvad de har med at gøre gennem mange års erfaring. Det er samtidig flyttefirmaer der levere en kundeservice i topklasse. Og som har investeret i moderne hjælpemidler der gør din flytning hurtigere og mere skånsom for dine møbler. Det er nemlig muligt at finde et flyttefirma, der har kvaliteten i top og som samtidig appellere til din pengepung – og vi kan hjælpe dig med at finde dem.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top