Flyttefirma Herning2020-06-01T18:10:07+02:00

Flyttefirma Herning

Forside » Flyttefirma Herning

Flyttefirma Herning – Det er os du vil anbefale til familie og venner.

Vi ved, at det er et stort skridt at flytte – det er at overlade ens private ejendele til andre. En flytning kan være en stressende og bekostelig affære. Men det behøver det ikke være. Vi ønsker at hjælpe dig med at gøre det så billigt og gnidningsløst som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ER nemlig muligt at få kvalitet til en konkurrencedygtig pris, man skal bare se sig godt for. Derfor bør man også altid indhente flere tilbud på en flytteopgave. Hvad enten det drejer sig om en privat eller en erhvervsflytning. Og det er her vi kommer i spil! Vi har et samarbejde med de bedste og mest erfarne professionelle flyttefirmaer i Herning og omegn og vi sparer dig gerne for en masse tid og indhenter tilbuddene for dig. Vi henvender os både til dig der skal have flyttet et par små kasser og en reol fra et klubværelse til erhvervslivet der skal have flyttet inventar fra en hel lagerhal. Eller dig der i en kortere eller længere periode har brug for at få opmagasineret dine ejendele i opvarmede sikrede rum. På få minutter kan du være i gang med at bruge vores online formidlingsservice. 

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Herning – VI flytter alle ugens 7 dage – året rundt.

Ønsker du at spare dig selv for en masse tid og besvær, så kan du med få klik komme godt i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Du skal blot trykke på den grønne knap her på siden og så er du i gang. Det tager kun få minutter, at udfylde de forskellige felter i skemaet, der er helt enkelt og overskueligt opstillet. Husk at udfylde din flytte beskrive så grundigt du kan, så de forskellige flyttefirmaer i Herning, som vi samarbejder med ved, hvad de skal give tilbud på. Ønsker du at købe eller leje kvalitets flyttekasser i forbindelse med din flytning, eller ønsker du hjælp til nedpakning af dine ejendele, afmontering i din nuværende bolig, slutrengøring eller noget helt fjerde, så er det vigtigt at du nævner dette i din flytte beskrivelse. Det sikrer dig, at du får relevante tilbud retur efter at vi har sendt din flytteopgave i udbud.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Herning – kvalitetssikrede flytteløsninger

Alle de flyttefirmaer som vi samarbejder med, er beliggende i Herning og omegn. Her er tale om professionelle, erfarne flyttefirmaer. Flyttefirmaer som ved, hvad de har med at gøre, og som er dygtige til deres arbejde og som går højt op i kundens ønsker. De er alle nøje udvalgt efter vores strenge krav om kvalitet, kriterier som gør, at vi kan opretholde en høj standard og samtidig love dig et arbejde som er ordentlig udført. Dette sikrer dig, at det udelukkende er dygtige faglærte flyttefirmaer, der kommer til at udføre din flytteopgave. Med andre ord så sikrer vi dig den bedste kvalitet til den billigste pris. Ønsker du at benytte vores service og få 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud – så er det bare at trykke på den grønne knap her på siden og så er du i gang i løbet af ganske få minutter. Lettere bliver det ikke at indhente tilbud.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top