Flyttefirma Helsingør2020-06-01T18:09:37+02:00

Flyttefirma Helsingør

Forside » Flyttefirma Helsingør

Flyttefirma Helsingør – Det er os du vil anbefale til venner og familie

Hos os er det vigtigt, at du får den bedste flytte oplevelse. Vi ved, at det er et stort skridt at flytte – det er at overlade ens private ting til andre. En flytning er ofte stressende og til tider uoverskueligt og de fleste har problemer med at finde tiden til at indhente tilbud, og udvælge det bedste firma til at klare opgaven. Vores erfaring viser os, at det er en rigtig god ide, at indhente flere tilbud på en flytteopgave. Der er nemlig som oftest rigtig mange penge at spare ved at kigge sig godt for og sammenligne priser og kvalitet. I flere tilfælde helt op til 70 %. Og hvem ønsker ikke at spare sig selv for penge og tid, tid som man specielt under en flytning sagtens kan bruge på noget andet. Vores online formidlingsservice sparer dig for en masse tid, samtidig med at du får tilbud fra flyttefirmaer i Helsingør, som du er sikker på yder en formidabel service og som har en masse erfaring.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Helsingør – Vi behandler dine ejendele med respekt

Gennem vores online formidlingsservice får du helt gratis og fuldstændig uforpligtende 3 tilbud, der er skræddersyet til lige præcis din flytteopgave. Tilbuddene modtager du direkte i din indbakke. Fordelen ved dette er, at du får det hele på skrift, så der ikke opstår misforståelser, og samtidig kan du også i ro og mag alene eller sammen med familien gennemlæse og sammenligne dem. Ønsker du at benytte vores service skal du blot trykke på den grønne knap her på siden og udfylde vores skema som er let og overskueligt opstillet. Det vil kun tage få minutter af din dyrebare tid. Vigtigst er, at du beskriver din flytteopgave så grundigt som muligt. Så de flyttefirmaer i Helsingør, som vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Helsingør – Privat og erhvervsflytninger i hele Danmark

De flyttefirmaer som vi sender din flytteopgave i udbud hos, er alle flyttefirmaer beliggende i Helsingør og omegn. Det er flyttefirmaer, som er udvalgt efter vores høje krav om professionalisme og som har en bred erfaring indenfor området. Vi går også meget op i, at de flyttefirmaer vi henviser til yder en formidabel kundeservice og gerne øser ud af alt den viden de ligger inde med. Som kunde står man jo som oftest med en masse spørgsmål om hvordan man klarer sin flytning bedst og mest effektivt. Vi kan både henvise til flyttefirmaer, der kan klare flytning for private. Flytninger hvor det måske kun drejer sig om et par flyttekasser og en sofa eller hvor det er en hel villa der skal tømmes. Vi kan også hjælpe erhvervskunder, der flytter kontor eller måske skal have tømt en lagerhal for varer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Flyttefirmaerne i Helsingør råder også over en masse hjælpemidler, der kan gøre flytningen hurtigere og mere skånsom for dine møbler og andet inventar. Det kan for eksempel oftest være en god ide at benytte en flyttelift hvis man skal flytte til eller fra etagebyggeri. Det er både tidsbesparende og dermed billigere, men det er også mere skånsomt for både møbler og opgangen.

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top