Flyttefirma Haslev2020-06-01T18:08:48+02:00

Flyttefirma Haslev

FÅ FLYTTETILBUD HER!
Forside » Flyttefirma Haslev
FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Haslev – Flyttehjælp til private og erhverv

Måske er du vant til at flytte regelmæssigt – det kan også være, det er flere årtier siden du sidst flyttede. Måske skal du slet ikke flytte, men er i gang med at renovere hus eller lejlighed og har brug for at få dine ejendele opmagasineret i opvarmede sikrede rum. Det er også være, at lejligheden er fremlejet og du er på vej på jordomrejse og det er derfor dele af dine møbler og personlige effekter skal opbevares. Uanset hvad grunden er til, at du har behov for at finde et flyttefirma, så står vi parat til at sætte dig i kontakt med de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Haslev. Det er nemlig en rigtig god ide, at indhente flere tilbud på en given opgave, i denne forbindelse en flytteopgave. Der er nemlig som oftest rigtig mange penge at spare ved at danne sig et overblik over markedet. I nogle tilfælde helt op til 70 %. Penge der vel og mærke er sparet uden at det går ud over kvaliteten. Når mange ender op med at undgå at indhente mere end et tilbud, så er det fordi det kan være meget tidskrævende. Tid som man som oftest ikke har for meget af i en travl hverdag og ikke mindst op til en flytning. Vores online formidlingsservice tilbyder at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud til dig helt uden at du behøver røre en finger. Lettere kan det ikke blive!.

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Det er nemt at få tilbud 

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Haslev – Vi passer på dine ting som var de vores egne

Hvis du ønsker at spare dig selv for en masse tid – og ikke mindst spare penge. Så lad os indhente tilbud for dig! For at benytte vores online formidlingsservice, skal du bare udfylde det skema, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. I skemaet skal du beskrive din flytteopgave. Det er vigtigt, at du beskriver den så grundigt som du kan. Det er nemlig din flytte beskrivelse, som vi nu sender i udbud hos de allerbedste og mest erfarne flyttefirmaer i Nyborg. Når de har læst din flytte beskrivelse igennem, vil du kort tid efter modtage skræddersyede tilbud på lige præcis din flytteopgave. Et tilbud der tager udgangspunkt i dine behov og dit budget. Vi henviser til flyttefirmaer, der kan klare enhver opgave for private og erhverv. De kan klare den regulære flytning, hvor de aflevere flyttekasser og du pakker dine ejendele ned, hvorefter de kommer på selve flyttedagen og sørger for at flytte dine ting og siden afhenter de tomme flyttekasser igen. De kan også klare den komplette flytning, hvor de står for det hele. Både at pakke dine ejendele forsvarligt ned og transportere dem mellem A og B, før de igen pakker det hele ud. De kan også stå for afmontering og genmontering af møbler. Det er altså helt op til dig som kunde hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være involveret i din flytning.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

FÅ FLYTTETILBUD HER!

Flyttefirma Haslev – Du kan trygt vælge os til din flytning

Kendetegnende for de flyttefirmaer vi samarbejder med i Haslev er, at de alle deler de samme nøgleværdier ,som er kvalitet, professionalisme, præcision og fantastisk kundeservice. Og ikke mindst mange års erfaring som gør, at de har en bred viden indenfor området.

Det siger vores kunder om os

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

FÅ FLYTTETILBUD HER!
Go to Top